Dodaj do ulubionych

Co dalej z Desantem

IP: *.orange.pl 27.08.06, 21:37
Podobno współ-organizatoramami byli właściciele zielonej wiaty nad Wisłą
szumnie nazywających się Centrum Nad Wiśłą. Nic dziwnego im zależy tylko na
kasie ,a z 300000 tysięcy polskich złotych napewno trochę im wpadło chytrość
nie popłaca nawet na promocje żałowali kasy, a flagi z poprzednij edycji leżą
w stodole i nik ich nie ukradł tylko za powieszenie trzeba dać kilka groszy .
Podziękowa tylko sponsorowi tej kasy czyli M&M - ZENDA
Obserwuj wątek
    • Gość: f Co dalej z Desantem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:29
      Hubercik z PAIMU to ty juz dawno poleciałeś , z jeżeli chodzi o hiphopolo to
      nie powinienes nawet tego terminu wspminać bo sam to stworzyłęś z 18l ,
      troszeczke taktu byś wykazał, zajął sie nową miłością i sie nie wypowiadał
    • Gość: kuba Re: Co dalej z Desantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 01:57
      o kurna :)
      nie ma żartów, 300tysi utopionych w takim festiwalu, huhu.
      • Gość: Dziadek Re: Co dalej z Desantem IP: *.orange.pl 28.08.06, 05:40
        Ale jaja chłopaki taką kasę przycieli bez żadnego wysiłku, nawet nasz ukochany
        Prezydent nie może donieść do prokuratury o dokonaniu przestępstwa. Ziomkowie
        uczcie się od starszych braci!!!!!!!!!!!!
        • Gość: asia Re: Co dalej z Desantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 05:58
          no to 300 tys. złotych poszło się .., ciekawe ktodoniesie do prokuratury na
          takie marnotrastwo
    • Gość: RuDa@ Re: Co dalej z Desantem IP: *.c244.petrotel.pl 28.08.06, 07:46
      Powiem tak .. wydaje mi sie ze oni robili wszystko na ostatnia chwile dzien
      przed impreza rozwiesili plakaty ... kto tak robi??? i mysla ze zjedzie sie nie
      wiem ile osob ?? jak to nawet dobrze nie bylo rozreklamowane ... w ostatniej
      chwili chyba zaprosili Peje zeby ten festiwal nie byl totalna klapą .... a duzo
      tez dala pogoda no sory ale dla takich "wielkich gwiazd" nikt niedzie mókł pod
      sceną .. a tak wogole to w tym roku obiecywali ze Desant bedzie dwudniowy...
      moze jakby tak zrobili to w sobote nie spadla z nieba ani jedna kropelka
      deszczu i na 100% byloby wiecej ludzi ja w sobote szlam do pracy i nie chcialo
      mi sie stac tam do konca i tak wytrzymalam do wystepu Peji a w robocie bylo
      ciezko ... Pozdro dla wszystkich wytrwalych
    • Gość: gogo Re: Co dalej z Desantem IP: *.c243.petrotel.pl 28.08.06, 08:05
      tak tak promocja była zaje.... Patron medjalny 4fun.TV - a na antenie leciał spot reklamowy imprezę Desant tylko , że zapraszano ludzi na 25 lipca tak na ten dzień nie pomyliłam się.
      to jest dopiero siara. Panowie zastanówcie się nad tym co robicie.
      pozdrawiam.

ps. Miruś podejmij odpowiednie kroki.
    • Gość: marek HIP HOP się kończy - ot co! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 08:33
      HIP HOP się kończy - ot co!...
      Pozostaną tylko te grupy któe mają coś do powiedzenia ... ale nie o blokowiskach
      jaraniu i bezrobociu, czyli o tym co śpiewało już milion zespołów wcześniej.
      Liczy się oryginalność ... a oryginalność to nie blokowy Hip Hop. Z milona hip
      hopowców które przewijają się przez tę scenę, pamiętać będziemy za 10-15 lat o
      kilku jak, Kaliber, Fisz, czy Peja... Bo zrobili coś nowego....
      • Gość: edi andradina Peja - beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 08:37
        Peja to o czym niby jak nie o dupie maryni i że nie będzie nam mówił kim mamy
        być (że niby ktos by chciał jego o to zaopytać)
    • Gość: marcopollo Co dalej z Desantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 08:58
      Rok temu hip hop desant to było coś, super nagłośniona impreza czego później
      były efekty na samym koncercie , naprawde wielka klasa , a w tym roku ... nie
      ma co ukrywac , lipa i tyle , kampania reklamowa poprostu zerowa , skoro wiele
      osób z Płocka nie wiedziało nawet o tej imprezie wiec sorki ale o czym my
      mówimy, nie wiem czego organizatorzy sie spodziewali. Mam jednak nadzieje ze ta
      impreza u nas zostanie a osoby odpowiedzialne za to wszystko nie powtórzą
      tegorocznych błedów organizacyjnych i bedziemy mogli zawitać na "hiphop desant
      2007" na płockiej plaży. pozdro
      • Gość: bbc Re: Co dalej z Desantem IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.08.06, 09:19
        w tym roku zawinila perzedewszystkim zla organizacja, brak reklamy i kiepski
        dobór artystów: massey, deep/bobik, dna&gal to nie sa popularni wykonawcy! na
        takie imprezy powinni byc zaproszeni ludzie którzy wydali płyty w przeciagu
        ostatnich 3miesiecy i którzy sa szanowani przez publicznosc! soundkail w Polsce
        nie istnieje bez wwo wiec i to posuniecie bylo chybione! ale wszystkiego nie
        mozna zwalac tez na organizatorów.. pogoda tez tu sie przyczynila! sierpien
        niestety nie gwarantuje nam nigdy pieknej pogody i mysle ze gdyby desant
        odbywal sie w lipcu albo pod koniec czerwca byloby lepiej bo cieplej! piatek
        tez nie jest dniem najlepszym na fesiwal zwlaszcze gdy trwa on tylko jeden
        dzien!! na pocieszenie powiem tylko tyle ze scena w tym roku byla lepsza niz w
        ubiegłum:) uwazam ze nei ma co od razu chowac głowy w piasek tylko na rok
        przyłożyc sie bardziej i stworzyc impreze która przebije ubiegłoroczny desant!
        to powinna byc lekcja dla paim!! hiphiop to nie hity na czasie tu trzeba włozyc
        wiecej pracy bo i widownia jest bardziej wymagajaca.
    • Gość: kontestator z koncertami i festiwalami od ilości do jakości IP: 213.77.100.* 28.08.06, 09:46
      o kolejności podawania win na uczcie... od słabszych do wykwintnych i
      najlepszych na końcu trzeba pamiętać zawsze. Lokalne koncerty i o zacięciu
      ogólnokrajowym odpowiednio organizacyjnie przedsiębrać środki na zamiary i we
      właściwej kolejności. A przede wszystkim stawiać na jakość a nie ilość.
      • Gość: jarek Re: z koncertami i festiwalami od ilości do jakoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:28
        bzdety
    • Gość: dan Co dalej z Desantem IP: *.c155.petrotel.pl 28.08.06, 18:17
      hip hop jako muzyka się poprostu kończy i tyle, jest to juź muza niszowa, widać
      to zresztą było po publice, głównie małolaty z płockich blokowisk, paim może i
      się nie przyłożył, ale po beznadziejnych muzycznie hitach na czasie, które też
      produkował paim widać, że to jedyna agencja z płocka potrafiąca zrobić imprezę
      świetną na poziomie technicznym, pokazywaną w ogłupiającym pudełku i otrąbioną
      w tvp2 jako wielki sukces, imprezę dla szerokiej gawiedzi słuchającej disco
      polo, jakiej niestety pełno w płocku, imprezy czy festowale z muzyką inną niż
      disco w naszym mieście mogą się z powodzeniem odbywać, ale w rockowych
      ogródkach, gdzie nota bene jest zawsze świetna atmosfera.
    • Gość: GOOCHA Re: Co dalej z Desantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:15
      haha ale palnął gostek 300 tys.? co ty masz na celu? chcesz pogrzebac paim?
      gdby tak kradli to nie robili by połowy imprez w Polsce z dosoknałym skutnkiem!
      a wy ludzie nie badźcie tacy łatwowierni! lecicie do tego jak osa do miodu nie
      łykajcie tego tak łatwo!!!
    • pio2624 Re: Co dalej z Desantem 28.08.06, 22:53
      Był jeden ale w ubiegłym roku i wlasnie on byl odpowiedzialny w PAIMie za
      promocję imprezy - efekty byly widoczne. W tym roku nie pracował już w PAIMIE
      (dało się zauważyć). A Flagi rzeczywiście rozkradły takie źle poinformowane
      myszy jak ty.
      • Gość: Ox Re: Co dalej z Desantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:07
        Nie chcialo mi sie czytac opinii innych chce powiedziec tylko swoje: rok temu
        bylo lepiej bo byl sido i ten drugi (srry zapomnialem) i naprawde zrobili show,
        bo nie liczy sie tylko muzyka tylko to zeby "porwac" ludzi do zabawy
    • Gość: Bloku Co dalej z Desantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:03
      Ja myśle że komercyjny hip hop już umiera a dopóki będą zapraszali gwaizdy hip
      hopolo jak DNA/GAL w tym roku albo 18L to płock nigdynie utkwi w głowach
      prawdziwych hip hopowców może jakby organizowali to ludzie którzy się znają na
      hip hopie to byłoby inaczej mam nadzieje że za ro będą gwiazdy pokroju WWO Hemp
      Gru O.S.T.R wtedy desant będzie wielki i na stale zamieszka w naszych głowach
      ale żeby tak było trzeba też zająć się nim wcześniej a nie zaraz po hitach na
      czasie organizować desant to jest śmieszne to iwadome było że nie zrobicie tego
      dobrze.Pozdrowienia
      • Gość: mitsurugi Re: Co dalej z Desantem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:11
        Pytanie czy hip-hop jest dla Ciebie modą czy życiowym mottem? Ci co słuchają
        tej muzy bo tak wypada wśród ziomków (co by na topie być i w odpowiedniej
        chwili rzucić nazwami zespołoow czy tytułami kawałkoow) nie powinni być myleni
        z prawdziwymi fanami. Dla mnie tegoroczny Desant był fajnym przeżyciem, dobrze
        się pobawiłem, mogłem na żywca zobaczyć ludzi, których muzy słucham - dla nich
        Szacunek za włożoną prace i dzięki za wodę rzuconą ze sceny (WRKP).
        Prawda jest taka że większość tzw fanów w Płocku nie rozumie tej muzyki, nie
        słucha przekazu co Desant doskonale zdemaskował. Zeszłoroczna ogólnopolska
        promocja sprawiła że trochę loodoo zjechało siem i było fajnie. A co z zimkami
        z Płocka ktoorzy byli na desancie w ubiegłym roku - czyżby im w tyłki
        powsadzano kije od szczotki że tak zestywnieli???
        • Gość: POpmusic Re: Co dalej z Desantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:55
          HH sie konczy niczym disco polo-zmarnowane pieniadze niestety poniewaz
          brakowalo promocji ze strony miasta.Ja nie slucham HH-nie jestem za ani
          przewciw-kazde pokolenie ma swoja muzyke,lata 60 rocka,70-disco,80 disco i
          pop ,90-techno,dance,a teraz HH
          • Gość: ziom Re: Co dalej z Desantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:45
            Pytanie, co po hophopie, na co sie przerzucamy?
          • Gość: wieczorowy Re: Co dalej z Desantem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:33
            Tak do Twojej wiadomości Hip Hop nie powstał teraz. Początki w Polsce sięgają
            lat 90tych - epoka MC Hammera, Ice MC i innych. Może akurat teraz jest na
            czasie, przynajmniej dla niektórych... Ale na pewno nie przeminie, a fani dalej
            będą go słuchać i tańczyć breakdance.
            pzdr 4 all hip-hop star
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka