Gość: qqq IP: *.devs.futuro.pl 15.09.06, 09:11 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna1000 Re: czy jest bezpiecznie 27.09.06, 21:10 Absolutnie, nie! Policji nic się nie chce, bo tak jest wygodnie.Najlepiej jak obywaatel załatwi sobie wszystko z powództwa cywilnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amper Re: czy jest bezpiecznie IP: 80.54.132.* 30.09.06, 02:11 panna,sadzac po Twoim nicku jestes jeszcze mlodziutka i to tlumaczy Twoja "wypowiedz". Sa sprawy, ktore zalatwic mozna tylko i wylacznie zakladajac sprawe z powodztwa cywilnego,a do tego Polcja nic nie ma i nic nie moze pomoc. Spoleczenstwu wydaje sie, ze zadzwonia po Policje i "oni" wszystko zalatwia,niestety tak nie jest... i bardzo dobrze, niech inni tez popracuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: czy jest bezpiecznie IP: *.eranet.pl 02.10.06, 11:30 Pewnie że nie. Oststanio chcą zgłosić pobicie na policji zostałem ukarany mandatem 4 punkty karne bo wjechałem pod zakaz. ale co tam że byłem pokiereszowany ze wstrząsnieniem mózgu ich to nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: czy jest bezpiecznie IP: *.lipno.com.pl 18.10.06, 15:37 Obserwator, mam pytanie do Ciebie, czy przypadkiem nie wjechales na ul. Grodzka? (gdzie zeostales ukarany mandatem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiz Re: czy jest bezpiecznie ? Zarty !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:27 Naszego kolege z pracy w sobote o 17.00 na grodzkiej pobili ze lezy w szpitalu nieprzytomny, stanal w obronie kumpla. Monitoring w Plocku chyba kpina jakas, policja straz miejska nie wiem gdzie byla. Nie pole jakies pod Plockiem w nocy , tylko centrum miasta o 17.00. Jakies komentarze o plockim bezpieczenstwie ? .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko Re: czy jest bezpiecznie ? Zarty !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 14:43 Monitoring to pic na wode. Jak kumpla tłukli na Grodzkiej, to musieliśmy prawie że siłą zawrócić patrol policji, który zamierzał przejść i udawać, że nic się nie dzieje. Nic nie widzieli - Nie ma sprawy - Statystyki idą w górę - Jest bezpiecznie. Podobno to takie odgórne polecenie. Prokurator i tak umożył sprawę - z powodu nie wykrycia sprawców, pomomo tego, że sprawców mieli jak na dłoni. Innym razem zgłosiłem wybicie szyb w domu, to pan policjant zapytał mnie, czy wskażę sprawców! To ja się pytam: po co on jest?! Bo jak nie wskażę, to oni się tym nie zajmą a jeśli nawet to skótek będzie taki, że dostanę po jakimś czasie pismo o umożeniu postępowania! I co?! Wnisek jest taki: bandyci są kryci! Nawet się zrymowało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: czy jest bezpiecznie IP: *.c243.petrotel.pl 20.10.06, 13:44 ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontro Re: czy jest bezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:32 TeleAikon - Maciej Dymowski Kazubów 6 01-466 Warszawa Big Bank SA .::Millenium::. 14 1160 2202 0000 0000 1640 2379 Prosimy koniecznie podać swój "Login" jako tytuł wpłaty Odpowiedz Link Zgłoś