Dodaj do ulubionych

czy jest bezpiecznie

IP: *.devs.futuro.pl 15.09.06, 09:11
?
Obserwuj wątek
    • Gość: qqq Re: czy jest bezpiecznie IP: *.devs.futuro.pl 15.09.06, 09:14
      jest?
      • panna1000 Re: czy jest bezpiecznie 27.09.06, 21:10
        Absolutnie, nie! Policji nic się nie chce, bo tak jest wygodnie.Najlepiej jak
        obywaatel załatwi sobie wszystko z powództwa cywilnego
        • Gość: amper Re: czy jest bezpiecznie IP: 80.54.132.* 30.09.06, 02:11
          panna,sadzac po Twoim nicku jestes jeszcze mlodziutka i to tlumaczy
          Twoja "wypowiedz". Sa sprawy, ktore zalatwic mozna tylko i wylacznie zakladajac
          sprawe z powodztwa cywilnego,a do tego Polcja nic nie ma i nic nie moze pomoc.
          Spoleczenstwu wydaje sie, ze zadzwonia po Policje i "oni" wszystko
          zalatwia,niestety tak nie jest... i bardzo dobrze, niech inni tez popracuja :)
          • Gość: obserwator Re: czy jest bezpiecznie IP: *.eranet.pl 02.10.06, 11:30
            Pewnie że nie. Oststanio chcą zgłosić pobicie na policji zostałem ukarany
            mandatem 4 punkty karne bo wjechałem pod zakaz. ale co tam że byłem
            pokiereszowany ze wstrząsnieniem mózgu ich to nie obchodzi
            • Gość: ktos Re: czy jest bezpiecznie IP: *.lipno.com.pl 18.10.06, 15:37
              Obserwator, mam pytanie do Ciebie, czy przypadkiem nie wjechales na ul.
              Grodzka? (gdzie zeostales ukarany mandatem)
    • Gość: Wiz Re: czy jest bezpiecznie ? Zarty !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:27
      Naszego kolege z pracy w sobote o 17.00 na grodzkiej pobili ze lezy w szpitalu
      nieprzytomny, stanal w obronie kumpla. Monitoring w Plocku chyba kpina jakas,
      policja straz miejska nie wiem gdzie byla. Nie pole jakies pod Plockiem w nocy ,
      tylko centrum miasta o 17.00. Jakies komentarze o plockim bezpieczenstwie ? ....
      • Gość: Oko Re: czy jest bezpiecznie ? Zarty !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 14:43
        Monitoring to pic na wode. Jak kumpla tłukli na Grodzkiej, to musieliśmy prawie
        że siłą zawrócić patrol policji, który zamierzał przejść i udawać, że nic się
        nie dzieje. Nic nie widzieli - Nie ma sprawy - Statystyki idą w górę - Jest
        bezpiecznie. Podobno to takie odgórne polecenie. Prokurator i tak umożył
        sprawę - z powodu nie wykrycia sprawców, pomomo tego, że sprawców mieli jak na
        dłoni. Innym razem zgłosiłem wybicie szyb w domu, to pan policjant zapytał
        mnie, czy wskażę sprawców! To ja się pytam: po co on jest?! Bo jak nie wskażę,
        to oni się tym nie zajmą a jeśli nawet to skótek będzie taki, że dostanę po
        jakimś czasie pismo o umożeniu postępowania! I co?! Wnisek jest taki: bandyci
        są kryci! Nawet się zrymowało :)
    • Gość: . Re: czy jest bezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:39
      ?
      • Gość: aaaaaaa Re: czy jest bezpiecznie IP: *.c243.petrotel.pl 20.10.06, 13:44
        ??????????????????
    • Gość: kontro Re: czy jest bezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:32
      TeleAikon - Maciej Dymowski
      Kazubów 6
      01-466 Warszawa
      Big Bank SA .::Millenium::.
      14 1160 2202 0000 0000 1640 2379

Prosimy koniecznie podać swój "Login" jako tytuł wpłaty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka