nawakowa 27.03.03, 13:00 powiem szczerze, ze myslalam ze ten facet ma swoje zdanie, a on poprostu sie sprzedał...jestem zniesmaczona.zal mi faceta.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzys Re:Rolirad - zdrajca! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 20:21 powiem szczerze, ze myslalem ze ten facet ma swoje zdanie, a on poprostu sie sprzedał...jestem zniesmaczony.zal mi faceta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Nawrocki - zdrajca! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 21:50 Szanowny Pan Przewodniczący Nawrocki. Uprzejmie informuję,że jestem pod wrazeniem pańskiej decyzji o przekazywaniu całego wynagrodzenia z tytułu pełnionej funkcji na rzecz Płockiego Hospicjum.Ta decyzja przekonała mnie o Pana bezinteresownosci,głębokim humanitaryźmie i nie mają racji ci co nazywają Pana "polityczną dziwką".Poza tym wzruszyła mnie Pana skromność,że o swojej decyzji powiadomił Pan tylko Skarbnika.Taką postawę należy jak najszerzej rozpropagować.A może inni dostojnicy pójdą w Pana ślady? Mam nadzieję,że Pańską decyzję skomentuje prasa nie tylko płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Nawrocki - zdrajca! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 23:41 Rozumiem że gość BABA to sam pan N. To powiedz szczeże czy poza pensją przewodniczącego Rady Miasta, pieniądze które twoja kancelaria dostanie za obsługę prawną spółek miejskich ( bo przecież za to sią sprzedałeś) też dasz na hospicjum ZDRAJCO Odpowiedz Link Zgłoś