Dodaj do ulubionych

Nawrocki - zdrajca!

27.03.03, 13:00
powiem szczerze, ze myslalam ze ten facet ma swoje zdanie, a on poprostu sie
sprzedał...jestem zniesmaczona.zal mi faceta....
Obserwuj wątek
    • Gość: krzys Re:Rolirad - zdrajca! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 20:21

powiem szczerze, ze myslalem ze ten facet ma swoje zdanie, a on poprostu sie
      sprzedał...jestem zniesmaczony.zal mi faceta....
    • Gość: baba Re: Nawrocki - zdrajca! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 21:50
      Szanowny Pan Przewodniczący Nawrocki.
      Uprzejmie informuję,że jestem pod wrazeniem pańskiej decyzji o przekazywaniu
      całego wynagrodzenia z tytułu pełnionej funkcji na rzecz Płockiego Hospicjum.Ta
      decyzja przekonała mnie o Pana bezinteresownosci,głębokim humanitaryźmie i nie
      mają racji ci co nazywają Pana "polityczną dziwką".Poza tym wzruszyła mnie Pana
      skromność,że o swojej decyzji powiadomił Pan tylko Skarbnika.Taką postawę
      należy jak najszerzej rozpropagować.A może inni dostojnicy pójdą w Pana ślady?
      Mam nadzieję,że Pańską decyzję skomentuje prasa nie tylko płocka.
      • Gość: men Re: Nawrocki - zdrajca! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 23:41
        Rozumiem że gość BABA to sam pan N. To powiedz szczeże czy poza pensją
        przewodniczącego Rady Miasta, pieniądze które twoja kancelaria dostanie za
        obsługę prawną spółek miejskich ( bo przecież za to sią sprzedałeś) też dasz
        na hospicjum ZDRAJCO
    • Gość: widz Re: Nawrocki - zdrajca! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 23:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka