Dodaj do ulubionych

Kijanowski awansuje

08.11.06, 18:31
Panie Kijanowski!!! Nie wiem śmiać się czy płakać. Jakie doświadczenie, w
czym!? kierowaniu jednostką?! Jakaś totalna bzdura!!! Teraz dopiero będzie
można zacierać ślady, bronić kolegów policjantów łamiących nasze prawa!!! Boże
miej w opiece pańskich podwładnych!!! Pod pana rządami często nawala sprzęt,
coś się nie nagrywa, ktoś pod opieką policji w Płocku ( czytaj zatrzymany )
obrywa po mordzie!!! Doświadczenie... może w obronie podwładnych łamiących
prawo!!! Zamiast dymisji...awans ?! Boże miej w swej opiece nas ZWYKłYCH
OBYWATELI TEGO " DEMOKRATYCZNEGO" ? KRAJU. Będę uważnie śledzić dalsze
pańskie "sukcesy"!!!
Zawsze pamiętający o panu panie KIjanowski - ĆWOK z CHORZOWA
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Kijanowski awansuje IP: *.plock.msk.pl 08.11.06, 20:35
      rzeczywiście.....nioezły z ciebie Ćwiok czy Ćwok
      • Gość: Ćwok z Chorzowa Re: Kijanowski awansuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 05:40
        Słownik języka polskiego Ci się kłania ...cz...ku?
    • Gość: kkk Re: Kijanowski awansuje IP: *.c243.petrotel.pl 08.11.06, 22:08
      skoro cie Rychu tak nazwał to widocznie jestes ćwokiem chorzowskim, Rychu wie co
      godo :D
      • Gość: Ćwok z Chorzowa Re: Kijanowski awansuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 05:43
        Życzę Ci przyjacielu by Ciebie nazwał po śląsku ( Ćwok- Ciul)
    • kawka A kto potem? 08.11.06, 22:13
      Ciekawe, czy nie ściągną do Płocka komendanta z Gostynina :-))))
      • Gość: zileonyjarek Re: A kto potem? IP: *.plock.msk.pl 09.11.06, 16:34
        Intrygujesz mnie Kawka.Intrygujesz.
        Masz rozeznanie w tych układach krążenia.
        Jesteś w krwioobiegu? hehehehe
    • Gość: Marek Kijanowski awansuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:49
      Gratuluję.
      • Gość: misiek Re: Kijanowski awansuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:15
        podobno ma przyjsc ktos z Gorzowa albo z Wloszczowej
    • Gość: T.... Re: Kijanowski awansuje IP: *.c240.petrotel.pl 09.11.06, 08:16
      Ćwoku jeszcze nie wiesz, że Kijanowski ma członka kanciatego, żebyś mu mógł
      skoczyć na kant
      • Gość: mesalka Re: Kijanowski awansuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:53
        no-przekonaja sie o tym panny w Wawie hehehe

-------------
        małpy również zaprzeczają, jakoby minister edukacji pochodził od nich...
        -------------------------------------------------
      • Gość: Ćwok z Chorzowa Re: Kijanowski awansuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:36
        Pisząc cz.....ku, miałem na myśli człowieka a nie członka. Ale kochasiu każdy o
        to ma na myśli, czego braki odczuwa! Masz kochasiu cz.....ka, po śląsku ciulika?
        Śmiem wątpić! A tak poza tym cieszę się , że wywołuję w was tak zajadliwe
        emocje. Świadczy to o waszej zaściankowości ( gdybyś kochasiu nie znał znaczenia
        wyrazu polecam Słownik Języka Polskiego ). A tak między nami widzę , że miałeś
        już bliski kontakt z czło..iem Kijanowskiego. I jak kochasiu wrażenia!
        Kanciasty?! Hm...To musiało boleć. Kochać innaczej ... wiesz kochasiu jestem
        tolerancyjny potrafię to zrozumieć. Tylko dlaczego Kijanowski do cholery nie
        było innych ...chętnych!!! Pozdrawiam ciebie kochasiu i innych tobie podobnych
        ciepło ( tylko źle sobie nie pomyśl) Pa :)
        • Gość: starzyk Re: ciul! IP: *.plock.msk.pl 09.11.06, 16:31
          Ćwok! Toż ty jestes ciul, ni? A czemu to się tak stawiasz do ludków? Mosz ta
          jakiś interes do gościa to godoj zaś z nim. A może mosz ta pretensje, że
          ciebie do tyj Warszawy nie zabrali, i zas jestes taki zły? Niepogodzony jesteś?
          Co?
          W życie cie mają? Co ciulu. A czymu ty na ten forum chadzasz, na co ci to?
          Zabiraj sie z tąd ino wartko.
          • Gość: Ćwok z Chorzowa Re: ciul! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:25
            Ni to śląski ni to góralski? Wypowiadasz się w gwarze to się zdecyduj jakiej
            Kochasiu!!! Życie zarówno w gwarze śląskiej, jak i góralskiej to jest kochasiu
            ŻYCIE. Po śląsku, jak już chcesz wiedzieć kochasiu, to żyć to jest dupa!!! Jak
            będziesz chciał dalszych korepetycji z śląskiej gwary, to wal śmiało jestem do
            dyspozycji. Jestem na tym forum bo bawi mnie wasze głupie zacietrzewienie z
            jakim mnie atakujecie!!! Jak byś zapomniał kochasiu to tematem komentarzy jest
            awans człowieka, który jest w mojej ocenie ostatnią osobą, której powierzyłbym
            to stanowisko. Jednak w naszym kochanym kraju, ludzi bardzo często za
            nieudolność i łamanie prawa spotyka awans . I to jest przykre kochasiu!!!
            Pozdrawiam cię ciepło
            • Gość: PetroFan Re: ciul! IP: 89.229.147.* 09.11.06, 21:14
              Wiesz co gosciu, idż się juz połóż spać.
    • Gość: kolega do cwoka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:50
      Cwoku z Chorzowa, jak masz jakies uwagi do pana Kijanowskiego to miej odwage
      podpisac sie imieniem i nazwiskiem!!!!
      • Gość: MamCieWzyci Re: do cwoka IP: *.c243.petrotel.pl 10.11.06, 23:06
        Ej cwoku z chorzowa co ty tak piszesz kochasiu i kochasiu? pedałem jestes?
        pewnie lubisz jak cie ciulają w żyć :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka