Dodaj do ulubionych

Zapis czatu z Piotrem Nowickim

08.11.06, 22:40
Jeśli pan Nowicki uważa, że aquapark, drugi hipermarket i Galeria Podkowa są
w Płocku niepotrzebne, to ja uważam że pan Nowicki nie jest potrzebny do
decydowania o rozwoju Płocka.
Obserwuj wątek
    • Gość: ho ho ho Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:49
      Czterech zastępców? To tęga głowa że potrzebuje jeszcze czterech! Kania,
      Opatrzykowa i ciekawe kto jeszcze z tej "młodej lewicy"????????
      • Gość: aqa Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.c151.petrotel.pl 09.11.06, 01:47
        jakoś tak niezbyt mnie ten kandydat przekonał do siebie
        i nawet chodzenie z tym drugim panem w okularach po domach nie pomoże
        jednak nie tym razem
        • Gość: hi Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 07:25
          eee, lepszy niz milewski,lepszy niz buraczynski,krakowski, jelec..zdecydowanie.
      • Gość: zosia Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:11
        kania to chyba jest u sylwka..."nie ta grupa" jak by to powiedzial pewien
        posel w pokoju pani beger...
        • Gość: do Zosi Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:51
          jak to nie ta grupa? Buraczyński, Kania,Rokicki,Mrkuszewski, Krawczyk itp to z
          jakiej grupy? Deja vue?
    • Gość: Asiek Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.dls.pl 09.11.06, 12:02
      Chciałabym wiedzieć co oprócz dróg dojazdowych, ma Pan w planach, bo narazie
      wszystkie pomysły, polepszenia komfortu życia w Płocku są przez Pana odrzucane.
      Myślę, że należałoby pomyśleć jak zatrzymać ludzi w naszym mieście przed
      masowym opuszczaniem go, chyba że te drogi są budowane dla nich żeby szybciej i
      bardziej komfortowo mogli Płock opuścić:)
      • Gość: polityk Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:28
        Dla mnie jest to jedyny kandydat powaznie traktujacy wyborcow w poczuciu
        odpowiedzialnosci za slowo Z czatu wyraznie wynika ze facet powaznie mysli o
        perspektywach i rozwoju miasta zapowiedz wyodrebnienia w urzedzie nowego
        pionu /mam nadzieje Panie Piotrze ze bez zwiekszania wydatkow na nowe etaty i
        pensje/z wiceprezydentem odciazonym od operacyjnego zarzadzania miastem to
        potwierdzenie mojej tezy Ktos taki bedzie diagnozowal przyszlosc ,takze w
        oparciu o dane demograficzne i zjawiska makroekonomiczne w skali nie tylko
        Plocka Przypilnuje funduszy unijnych Bedzie dbal o to zeby plock nie skladal
        sie wylacznie z orlenu Nie obiecuje jak Leszek Miller gruszek na wierzbie i
        nie roztacza populistycznych opowiesci jak np milewski Pozostali kandydaci tez
        tylko obiecuja Nowicki tez moglby to robic ,ale moim zdaniem szanuje wyborcow i
        wierzy ze wreszcie przy urnach bedzie rozum a nie wiara w mrzonki Czy sie
        myle ? Mam nadzieje ze nie Zaufajmy komus kto za cztery lata nas nie rozczaruje
        bede glosowal na nowickiego
        • Gość: k.w. Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:38
          Tak rzeczywiście to jest odnowiona i odmłodzona lewica . Chyba byli w spa .
          Pan Buraczński , pan Kania wspomagani prze Wiśniewskiego to bardzo młodzi i
          nowi kandydaci . Co przez tyle lat zrobiliście ? Panowie Wam już dziękujemy !
    • Gość: Vitto miły, ale nieciekawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:16
      i jakoś tak mało, i nieprzekonująco, nie trafia do mnie.

nawet frazesy ma jakieś takie mało lotne.

to nie jest tak, że ON poważnie traktuje 'wyborcę' - on nie ma chyba za wiele
      pomysłów, no cóż, jaki sztab, takie i pomysły...
      • Gość: kolba Re: miły, ale nieciekawy... IP: *.plock.msk.pl 09.11.06, 19:48
        ten za to ciekawy nadzwyczaj

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3727801.html
    • Gość: płoczczanin Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.c246.petrotel.pl 09.11.06, 15:45
      Najpierw niech ludzie maja pracę a potem galeria aquapark i hipermarket skąd na
      to Brać pieniądze Ludzie co wy tu wypisujecie za bzdury Ja uważam że Piotr
      Nowicki to najlepszy i najuczciwszy kandydati zrobi wreszcie porządek takiego
      człowieka potrzeba naszemu miastu!!!!!!
      • stuntman Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim 09.11.06, 20:17
        Aquapark, hipermarket, galeria handlowa przeciw nowym miejscom pracy - jedno
        drugiego nie wyklucza, a nawet się w nim zawiera.
    • Gość: znajomy Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:20
    • Gość: znajomy Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:23
      ploczczanin co ty p.......
    • Gość: nm Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:56
      www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=0&kl=g
      • Gość: 17 Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:10
        Ta obiecanki cacanki
        Nowicki już raz w Płocku budował drużynę koszykówki i co z tego wyszło.
        To i teraz zrobi Wam tyle co nic
        Najwyżej sobie samochód zmieni na bmwice.
        • Gość: robi Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:22
          zdaje sie ze jezdzi nissanem co pamieta czasy ramzesa 14, to przynajmniej
          nie jest złodziejem, jak biedny zygmunt....co nie ma za co żyć...albo
          kaniusia..ludzie otworzcie oczy.nie upieram sie na tego nowickiego ale umowmy
          sie, ze do złodziejstwa to on sie nie nadaje.
          • Gość: kobieta Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:53
            Do niczego się nie nadaje ani do brania ani do dawania Ot zwykły wymoczek
            • biutiful_beata Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim 09.11.06, 21:05
              no i ktoś znów błysnął...
              kandydat nie daje i nie bierze... znaczy - to co z niego za polityk,

Głosujcie na tych co biorą- ja pozwolicie do was się nie przyłączę.
              • Gość: pani biutiful beat Re: Zapis czatu z Piotrem Nowickim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:04
                nie przyłączaj się Polityka jest brudna i skorumpowana A obietnice nierealne Tu
                chodzi o kasę, kasę i kasę! We wszystkich ugrupowaniach Elektorat to tylko
                narzędzie co 4 lata mamione tym, czego nigdy nie dostaną bo to tylko marna
                masa, której się tylko wydaje , że ma wpływ na wybory Przez 4 lata nie będzie o
                tobie pamiętał tylkoo swoich profitach, czasem, powtarzam CZASEM o swoch
                przyjaciołach, rodzinie, przelotnych romansach,kumplach Głosuj na mądrych i
                znanych ci ludzi a nie na szmaty wycierające wszystkie opje, aby do koryta!
                Nowicki, Rokicki, Nowakowski i inne peselaki wywodzące się z PZPR POPATRZ!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka