Gość: r Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.c151.petrotel.pl 13.11.06, 09:12 Czy to już pewne, że obydwaj spotkają się w II turze? A co ze Struzikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ziiuta Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 09:17 dane według serwera PKW Milewski 2400 głosów Nowakowski 940 Struzik 910 wyniki z pamięci w lekkkim zaokrągleniu, Struzik przegrał około 30 głosami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.class147.petrotel.pl 13.11.06, 09:19 przy takiej różnicy głosów to MM będzie moim zdaniem panował w Płocku Odpowiedz Link Zgłoś
ziiuta Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 09:20 wyroki boskie i osiedlowych żuli są niezbadane Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 09:32 No to masa pracy czeka Pana Andrzeja przez te dwa tygodnie. Apeluję do wszystkich, którym dobro Płocka leży na sercu - Milewski to kolejne 4 lata stagnacji! Sama uczciwość nie wystarcza, dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane! Na tym stanowisku trzeba przede wszystkim umieć podejmować decyzje i nie bać się ludzi, którzy mogą być lepsi od szefa w jakichś sprawach.Trzeba umieć wykorzystać ich wiedzę i umieć natchnąć zapałem do pracy.Niestety - ostatnie cztery lata to okres politycznych gierek a nie śmiałych decyzji.Przyjrzyjcie się wyborcy budżetowi miasta.Zobaczcie, jak REALNIE wyglądają inwestycje. No i chociażby cały obszar "społeczny"...PiS podobno jest na to bardzo wrażliwe...Ja np. dużo bym dał,żeby się dowiedzieć, jakie IQ ma p.dyr Adasiewicz...Szefowa miejskiej OŚWIATY i KULTURY! Że o sporcie i turystyce nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
ziiuta Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 09:34 trzeba jeszcze poczekać aż wbiją wszystkie dane, ale chyba nic się w kolejności nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:54 smiac mi sie chce jak ci przeciwnicy Milewskiego wmawiac chca ze mamy stagnacje itd itp, kazdy Milewskiego atakuje niby a facet sie stara, nie denerwuje, robi swoje, po malu bo po malu ale cos caly czas sie dzieje w miescie. nie bede wam podpowiadal jak prowadzic kampanie ale poki co Milewski pokazuje klase a wy tylko szczekacie. Mysle ze swoja cegielke do dobrego wyniku Pana Prezydenta dolozyl Romek J. Dziekujemy !!! :) W II turze wspieramy czlowieka ktory robi swoje czyli MIROSŁAWA MILEWSKIEGO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czterdziestolatek Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:06 Właśnie, problem jest w tym, że On "robi swoje". Gdyby pracował dla Nas, pewnie wygraną miałby w kieszeni już po I turze. Dobry fachowiec wygrywa w cuglach - patrz Wrocław, a jeżeli ktoś kto ma miejską kasę i 4 lata na przygotowanie kampanii nie zdobył 50% poparcia Płocczan, to o czym to świadczy? Jeżeli przepchniemy na siłę MM na drugą kadencję (jest to możliwe), to gwarantuję tzw. plucie w brodę po kolejnych czterech latach. Jak bardzo Płock może się zadłużać, zanim dopadnie nas krach finansowy? Pamiętam opowieści o czasach tow. Gierka, podczas których realizowano mnóstwo inwestycji za pożyczone pieniądze (często tak kosztownych jak niepotrzebnych – patrz tramwaj w Płocku), ludzie byli nawet zadowoleni, ale teraz całe Społeczeństwo musi płacić te długi. Obym sie mylił, czego Wam i sobie życzę Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:05 Gość portalu: wyborca napisał(a): > smiac mi sie chce jak ci przeciwnicy Milewskiego wmawiac chca ze mamy stagnacje A mi sie chce smiac, jak patrze, co wypisujesz... Przez takich, jak Ty w tym miescie nic nie ma i nie bedzie. Zaloze sie, ze sweterki w taygerze kupowales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.c158.petrotel.pl 14.11.06, 02:28 Ty, wyborca, należy pisać "pomału", a nie "po mału". Jednak polonista Nowakowski przydałby sie takim jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejek Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:34 Taka ilość głosów świadczy tylko o jednym,że rzeczywiście na nich głosowali tylko ufoludki Taką ilość gosów to dostaje się w pierwszej klasie szkoły podstawowej w wyborach do samorządu szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.sggw.waw.pl 13.11.06, 09:33 skad macie dane ze jednak Nowakowski a nie Struzik Odpowiedz Link Zgłoś
ziiuta Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 09:51 wyniki z godz.2.23 MM - 43,78 pr. AN - 17,88 pr. AS - 16,81 pr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:53 Serdecznie gratuluję Panu Prezydentowi Milewskiemu.Dla mnie to było jasne ,że wygra.Jest najlepszym prezydentem jakiego miał Płock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:56 Brawo, Panie Prezydencie Milewski - mój glos i moich najblizszych nie zostal zmarnowany - gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 09:56 Oj, Gosiu,Gosiu...Jeszcze nie wygrał.Nie chwal dnia przed zachodem słońca.Poczekajmy do 26 listopada.Jeśli to nieszczęście (MM) znowu spotka Płock, to ja idę do egzorcysty.Niech on zajmie się sprawą fatum, które ciąży nad tym miastem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocek Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:00 teufel7 napisał: > Oj, Gosiu,Gosiu...Jeszcze nie wygrał.Nie chwal dnia przed zachodem > słońca.Poczekajmy do 26 listopada.Jeśli to nieszczęście (MM) znowu spotka > Płock, to ja idę do egzorcysty.Niech on zajmie się sprawą fatum, które ciąży > nad tym miastem... ktos ci wypral mozg naiwniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:08 Gość portalu: plocek napisał(a): > ktos ci wypral mozg naiwniaku. ty go nigdy nie miales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:05 Zapamietaj sobie raz na zawsze - " kto mieczem wojuje od miecza ginie". A gdzie ta wielka wygrana Pana Buraczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROLL Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:08 Buraczyńskiemu zaszkodziły bildbordy, takiego straszydła to każdy by się wystraszył. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 10:10 "Walnęłaś", Marysiu, jak gołąb o parapet. Kto tu wspominał o "wielkiej wygranej" Buraczyńskiego? I miecza żadnego tu nie widać. Najwyżej egzorcyzmy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:10 To dobry pomysł,żebyś poszedł do egzorcysty, może Ciebie odczaruje i zdejmie klapki z oczu.Nikt tyle dla Płocka nie zrobił, co zrobił Prezydent Milewski.Czy tak trudno się z tym pogodzić, że Płocczanie to docenili.Przecież jasno widać kogo chcemy na prezydenta.Znam dobrą wróżkę,mogę polecić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gosi Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.c151.petrotel.pl 13.11.06, 10:59 Jestem ciekaw, Gosiu, ile Ty masz lat, bo argumentacja u Ciebie typowo bolszewicka. "MY". Któż to są - "my"? Uczciwiej by było napisać - "jasno widać, że prawie 7 tys. płocczan chce MM na fotelu prezydenta".Do argumentów teufela o budżecie nie odniosłaś się wcale.A to by było ciekawe. Mogłabyś rzeczywiście wykazać, ileż to MM dla Płocka zrobił. Zamiast odrobiny wysiłku dla dobra swojego Faworyta - bo może w swoich "książkowych wcaleniewyborczych refleksjach" coś przeoczył- łatwizna. "Przecież jasno widać...". Ta jasność pachnie pomrocznością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:59 Po co ma ci dawać jakiekolwiek argumenty, skoro sam operujesz wyświechtanymi sloganami, które mozna zawsze i o kazdym wyszczekać.Skoro nie widzisz, co MM dla Płocka zrobił, to znaczy, że nie chcesz widzieć i kropka. Taplaj sie dalej w swoim malkontenctwie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:05 Ile zrobil? nic nie zrobil - galeria wisla, galeria podkowa, drog dojazdowych do mostu nie ma na czas, amfiteatr opozniony, tumska opozniona, kupiony namiot dla 'handlowcow' taygera za nasze pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.class147.petrotel.pl 13.11.06, 11:08 I książkę wydał. Czyli rozwija się bardziej naukowo. A że zapomniał przy tym o prawach autorskich, to nie szkodzi. Jemu wszystko wolno. Przecież jest w jedynej słusznej partii - sile przewodniej narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:10 No wlasnie o tym zapomnialem... aaa.... jeszcze plakaty w autobusach KM PLOCK powiesil... szkoda tylko ze przy kazdym watku zapomnial dodac napis - OPOZNIONE! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 11:41 Zadumałem się ze smutkiem i melancholią nad "rozwojem" naszej polskiej demokracji...Parę lat temu jeszcze były jakieś lokalne komitety, stowarzyszenia mieszkańcow istotnie zainteresowanych "posprzątaniem" wspólnego podwórka.Dzisiaj wybory samorządowe to wprost plebiscyt popularności rządzących partii...Oczywiście - mamy też stowarzyszenia, a jakże... Takie "NMP".Podrzucili mi niedawno pod drzwi swoją gazetkę nr 11.Pominę treści.Nad formą trzeba się rozpłakać.PT "redaktorzy" za moich czasów nie skończyliby podstawówki. I nie wiem, czy to polityczny ferwor i zaślepienie, czy ci ludzie rzeczywiście nie opanowali ojczystego języka.Nawet taka, miła z wyglądu, pani logistyk z Orlenu..."Lokomotywa" wyborcza miała pewnie z niej być...Ano, okaże się.. Na miejscu ZSW też bym podczepił do Niej paru brzydkich facetów...Żeby ich tylko stylu nie uczyła. Rozwinęła się ta nasza demokracja niebywale "twórczo".To znaczy, co powie jakiś partyjny tuz, to teraz prawda podawana ludowi do wierzenia.Pan MM na przykład powiedział, że "księga", którą był spłodził i wydał przypadkowo przed samymi wyborami, to tylko takie refleksje o rozwoju miasta...Rzekł i stało się!Kto się odważy zaprzeczyć( i zapytać o koszty)? Stawiam na niejakiego K.Cieślika. Przyszedł mi na myśl, bo na zdjęciu ze sztabu wyborczego MM bardzo krytycznym okiem spogląda na swego pryncypała! Na pewno surowo go ocenia i być może jakąś kąśliwą uwagę właśnie MM serwuje, że to nie uchodzi, tak z prawdą się mijać...Tak, tak.. jest jeszcze paru dzielnych między nami...I dzięki demokracji właśnie wypływają na powierzchnię twardego, politycznego życia.Satrapa żaden by do siebie takich Katonów nie dopuścił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czterdziestolatek Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:12 Podstawowy problem jest w tym, że On "robi swoje". Gdyby pracował dla Nas, pewnie wygraną miałby w kieszeni już po I turze. Dobry fachowiec wygrywa w cuglach - patrz Wrocław, a jeżeli ktoś kto ma miejską kasę i 4 lata na przygotowanie kampanii nie zdobył 50% poparcia Płocczan, to o czym to świadczy? Jeżeli przepchniemy na siłę MM na drugą kadencję (jest to możliwe), to gwarantuję tzw. plucie w brodę po kolejnych czterech latach. Jak bardzo Płock może się zadłużać, zanim dopadnie nas krach finansowy? Pamiętam opowieści o czasach tow. Gierka, podczas których realizowano mnóstwo inwestycji za pożyczone pieniądze (często tak kosztownych jak niepotrzebnych – patrz tramwaj w Płocku), ludzie byli nawet zadowoleni, ale teraz całe Społeczeństwo musi płacić te długi. Obym sie mylił, czego Wam i sobie życzę Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 14:11 Moim skromnym zdaniem w Płocku nie powinno być problemów z nadmiernym zadłużeniem. Nie powinno - to nie znaczy, że nie będzie. Jeśli nowi radni "zmuszą" się do zapoznania się z tajnikami tego nudnego zagadnienia, jakim jest konstrukcja budżetu i nie pozwolą na "nadwiślańskie harce" - mam na myśli beztroskie a kosztowne igrzyska dla ludu - nie powinno być problemów. Nie dostrzegam nawet podstaw do sprzedaży PEC czy ZUOK. Nie jestem jednak w tym względzie nadmiernym opymistą. Radnych generalnie nie interesuje budżet jako logicznie i po gospodarsku skonstruowana całość. Z zasady wyjątku - czyli zmian w budżecie dyktowanych tylko nagłymi i nieprzewidzianymi sprawami - zrobiła się reguła - zmieniamy na bieżąco. Tu "wyskoczył" jakiś chodniczek pod domem VIP-a, tu znowu wpadł jakiś impresario z fajną imprezką...Co tam plany i założenia, które zresztą sami uchwaliliśmy.Będzie potrzeba - będą zmiany. Więc nie ma co się bardzo temu budżetowi przyglądać.Bo zbyt duża "sztywność" jednak nam szkodzi.Lepiej elastycznie,"twórczo"...Nie chce mi się sprawdzać - ileż to razy w ciągu kadencji, ba, w ciągu bieżącego roku wprowadzano do budżetu miasta zmiany. Czterdziestolatek trafnie zauważył - dobry fachowiec wygrywa w cuglach. Do Wrocławia można dorzucić "nasze" Słupno czy Starą Białą. Tam wójtowie wiedzą , co z kasą zrobić i już mają reelekcję w kieszeni.W naszym 130 - tysięcznym grodzie do MM (teoretycznie!)ma zaufanie jakieś 7 tysięcy ludzi...A on się cieszy.Bo to dla dobra partii, a nie Płocka.:( Skąd my to znamy?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:15 W Radziwiu radnym został niejaki Paszkiewicz z Naszego Miasta Płock. Gratuluje Panie Wojtku. Radziwie bedzie miało kompetentnego radnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:51 podobno wiesiek kossak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:09 Gość portalu: gosia napisał(a): > To dobry pomysł,żebyś poszedł do egzorcysty, może Ciebie odczaruje i zdejmie > klapki z oczu.Nikt tyle dla Płocka nie zrobił, co zrobił Prezydent Milewski.Czy > > tak trudno się z tym pogodzić, że Płocczanie to docenili.Przecież jasno widać > kogo chcemy na prezydenta.Znam dobrą wróżkę,mogę polecić! Co zrobil? Imprezy nad wisla? Jesli to sa twoje priorytety, to wspolczuje, bo jestes prosta jak konstrukcja cepa Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 16:40 Ciekawe ile jeszcze lat poczekamy na jakiegoś dużego inwestora zagranicznego, będącego w stanie dać kilkaset miejsc pracy w produkcji? - wtedy będzie można mówić o rozwoju miasta. Jak na razie prezydent administruje pięniędzmi pod publiczkę, a stagnacja kwitnie, liczba ludności wciąż spada i za parę lat MM dostanie 60% - bo wtedy to już będzie (jak za dawnych lat) miasto emerytów, gdyż młodzi ludzie niedługo kolejną falą opuszczą to miasto, w którym nie będą mieli perspektyw na miarę własnych aspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.11.06, 16:52 Liczba ludności spada, bo ludzie zaczynaja coraz czesciej wyprowadzac sie do okolicznych gmin, w mysl zasady - pracujemy w miescie, mieszkamy na wsi. Mozna sprawdzic ile domow pobudowalo sie ostatnio w okolicznych gminach :Słupno, Stara Biała, Radzanowo, ilu ludzi tam przybyło, to proces który trwa juz od kilku lat w sposob systematyczny, emigracja młodych ludzi jest oczywiście pewnym problemem, jednak nie stanowi na razie zagrożenia, po fali wyjazdów zacznie się fala powrotów, taka jest kolej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 17:16 Żeby wracać, to trzeba mieć do czego. Jakie perspektywy zatrudnienia mają rozpoczynający karierę ludzie, gdy porównają Płock do miast w których kończą studia? Tam gdzie są, zazwyczaj bezrobocie jest kilka punktów procentowych mniejsze, zarobki najczęściej atrakcyjniejsze... Co się zaś tyczy ludzi, którzy mieszkają poza miastem a pracują w mieście, to oni niestety nie mają prawa wybierania prezydenta Płocka i dzięki temu Mirosław Milewski osiąga taki wynik. Głosują starsi, bezrobotni, słabo wykształceni, którzy chcą błogiego spokoju zamiast dynamicznego rozwoju, a kwiat płockiego społeczeństwa albo wyemigrował albo ma terytorialnie 'zakneblowane usta'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.11.06, 18:41 odp. do stuntmana Czarnowidztwo to widać taka nasza przywara narodowa - nie jedna zresztą. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Co do ludzi, to moja odpowiedź dotyczyła przyczyny spadku ludności w mieście, nie miała na celu wykazanie związku z migracją a głosującym elektoratem obecnego Prezydenta. Skoro jednak wywołałeś ten temat w takiej formie to pozwolę sobie na własne zdanie. Osobiście zarówno ja , jak i wielu z mojego otoczenia głosowaliśmy na Milewskiego, pomimo że nie jesteśmy osobami starszymi ( no trochę po 30 -ce;)), mamy pracę ( nie związaną z urzędem), posiadamy ukończone studia różnych stopni, żyjemy normalnym życiem i daleko nam do błogiego spokoju;)), uważamy że miasto powinno się rozwijać , a zarządzać nim powinni ludzie przede wszystkim uczciwi. Wiele sie zmieniło w ciągu tych ostatnich 4 lat na dobre, były też błędy. Dokonując jednak spokojnej i rzeczowej oceny ostatniej kadencji, mimo wszystko będziemy głosować na Milewskiego, który powinien dostać szansę dokończenia tego co zostało rozpoczęte. W taki sposób myśli bardzo wielu ludzi, co widać było po głosowaniu. Nie wiem czy p.Nowakowski byłby lepszym prezydentem, wiem jednak na pewno, że za nim stoi kolejna rzesza partyjnych działaczy rządnych stanowisk i władzy, tym samym po ewentualnej zmianie nastąpią masowe czystki kadrowe w różnych urzędach i spółkach itp. ( Milewski postąpił podobnie - to prawda) i znowu przyjdą ludzie którzy zanim coś rozpoczną już będą poddawani kolejnej weryfikacji za kolejne 4 lata. Miasto potrzebuje rozwoju i stabilizacji, jedank jedna kadencja to zdecydowanie za mało na to, aby dokonać obiektywnych ocen.I tutaj się z Tobą zgodzę - ludzie potrzebują spokoju, potrzebują go właśnie po to, żeby miasto mogło się normalnie rozwijać. Pozdrawiam odp. Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Milewski kontra Nowakowski 13.11.06, 22:29 W moim mniemaniu spokój i rozwój są to dwie przeciwstawne sprawy. Pisząc o spokoju miałem na myśli wciąż te same znane ulice, budynki, zakątki, gdzie nic się nie zmienia i nic nie jest w stanie zaskoczyć. Ja jestem raczej za dynamicznym rozwojem, podnoszeniem warunków bytowych i stopy życiowej. Za rozwojem wolnego rynku, konkurencji, przedsiębiorczości na światowym poziomie, szerokiego spektrum możliwości dla każdego człowieka bez względu na zasięg jego potrzeb. Jeśli uważasz że to wszystko jest w stanie zapewnić obecny prezydent to gratuluję optymizmu. Przy poprzednich wyborach nie pomyliłem się co do oceny przyszłych działań pana Milewskiego i wciąż uważam, że przy szansach jakie mogliśmy wykorzystać, ostatnia kadencja jest dla Płocka stracona. Lepsze jest wrogiem dobrego, a my z naszym budżetem mogliśmy zajść o wiele dalej. Jeśli już przez ostatni rok propagandy sukcesu zdążyłeś zapomnieć o poprzednich trzech, niezwykle nieudacznych latach rządów obecnego prezydenta niech supełkiem na chusteczce będzie dla wszystkich zapominalskich złota muszla ufundowana naszemu miastu za niezwykle sprawną i przemyślaną budowę mostu i dróg dojazdowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:54 ku.wa maćććć!!!!! LUDZIE GDZIE WY MACIE GŁOWY!!! CHCECIE MIEĆ KOLEJNY MOST BEZ DOJAZDÓW????!!! TĘPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC. RYDZYK KAZAŁ, WIĘC SIĘ ZA......A DO URN I GŁOSUJE NA PIS, TYLKO CO TO DAJE MIASTU??? POPATRZCIE NA WROCŁAW, GDAŃSK CZY INNE MIASTA, JAK IDĄ DO GORY, A MY??? NASZE MIEJSCE JEST RAZEM Z SUWAŁKAMI, BIEDA I NĘDZA, A ONI SIĘ NA TO JESZCZE ŁAPIĄ, MMMAAASSSAAAKKKRRRAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 00:20 Gość portalu: aj napisał(a): > ku.wa maćććć!!!!! > > LUDZIE GDZIE WY MACIE GŁOWY!!! > CHCECIE MIEĆ KOLEJNY MOST BEZ DOJAZDÓW????!!! > TĘPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC. > RYDZYK KAZAŁ, WIĘC SIĘ ZA......A DO URN I GŁOSUJE NA PIS, TYLKO CO TO DAJE > MIASTU??? > POPATRZCIE NA WROCŁAW, GDAŃSK CZY INNE MIASTA, JAK IDĄ DO GORY, A MY??? > NASZE MIEJSCE JEST RAZEM Z SUWAŁKAMI, BIEDA I NĘDZA, A ONI SIĘ NA TO JESZCZE > ŁAPIĄ, MMMAAASSSAAAKKKRRRAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorry nie przekonales mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.c158.petrotel.pl 14.11.06, 02:42 Tak w ogóle to nie ma problemu z drugą turą wyborów. Walkowerem wygra Nowakowski. Dlaczego tak twierdzę? Czyżbyście wszyscy zapomnieli, że bodajże 22-go listopada Milewski ma ostatnią (chyba) sprawę w Sądzie odnośnie działki dla PERN? Osobiście MM obiecał, że jeśli Sąd Go nie uniewinni, to wycofa się z drugiej tury i odda fotel prezydenta kontrkandydatowi. Skoro przed ogłoszeniem wyroku uniewinniającego MM pojawiły się dowody Jego winy, to jeśli wywiąże się ze swojej obietnicy, nowym Prezydentem Miasta Płocka będzie Andrzej Nowakowski. Czego Mu z sałego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.c151.petrotel.pl 14.11.06, 08:47 To byłby cud! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziwiak Re: Milewski kontra Nowakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:50 Nowakowski gorą Odpowiedz Link Zgłoś