Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Barca zremisowała z Interem 0:0

IP: 92.251.255.* 16.09.09, 23:37
Fajny ten Dani Alwesz,jakis taki Szawipodobny,hehe.
Obserwuj wątek
    • Gość: ElFutbolo Liga Mistrzów. Barca zremisowała z Interem 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 00:00
      Flaki z olejem, jak zresztą większość meczów tych rozgrywek. Spece od
      marketingu sportowego robią swoje. Miliony euro i naiwni kibice - klienci -
      konsumenci. Ja się na to nie nabieram. No, może tak od półfinałów :)
      • Gość: purify brakuje polotu w grze IP: *.ghnet.pl 17.09.09, 01:13
        tej magii, finezji. Wszystko opiera sie na taktyce, przez co piekno pilki noznej
        powoli zanika. zreszta coraz czesciej wystepuja wyniki 1:0. Strzelic gola i do
        obrony.
        • Gość: soccer Kto wystroil Barcelone w rozowe koszulki? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 17.09.09, 03:05
          Pilkarze Barcelony wygladali jak zgraja pedziow.Przecieralem ze zdumienia oczy,
          myslalem, ze rozregulowany mam telewizor ale na innych TV kolory takie same:)
    • Gość: rover Liga Mistrzów. Barca zremisowała z Interem 0:0 IP: *.hsd1.ma.comcast.net 17.09.09, 04:57
      Jak Arsenal wygrywa, pomimo zagrania reka i szczesliwej bramki od kolana, to
      to sie nazywa wspanaly poscig (bo Fabianski z walszawy gra w Arsenal). Jak by
      tak Manchester United wygral to by bylo ze im sie udalo (bo tam gra Kuszczak)...
      Warszawiacy, dlatego was cala Polska tak "lubi"...
    • badbull Liga Mistrzów. Barca zremisowała z Interem 0:0 17.09.09, 07:42
      Cały artykuł napisany jest w takiej tonacji: niedobry Inter bezczelnie nie
      pozwolił wygrać wspaniałej Barcelonie. Owszem, Włosi byli wczoraj słabsi. Ale
      też Barca nic wielkiego nie pokazała. Poza sytuacją, gdy Messi zgarnął piłkę
      sprzed nogi gotowego do strzału Daniego Alvesa (jestem pewny, że padłby gol,
      ale dzięki egoizmowi Messiego piłka poleciała w trybuny) w zasadzie nie miała
      jakiejś klarownej sytuacji do strzelenia bramki.
      W ogóle to nie wiem dlaczego, ale nagle w tym sezonie mówi się tylko o
      Barcelonie i Realu. Tak jakby z góry było wiadomo, że zwycięstwo w LM
      rozstrzygnie się pomiędzy tą dwójką. Tymczasem ja myślę, że drużyną, która
      może spokojnie ograć powyższe dwie jest Chelsea (choć nie sympatyzuję z tym
      zespołem) . Nie lekceważyłbym także pozostałych angielskich gigantów,
      zwłaszcza Manchesteru United. Brak Ronaldo jest coraz mniej widoczny, a
      przecież na ławce zasiada geniusz trenerski, Ferguson. Już widać efekty jego
      zmiany w taktyce. MU znów będzie mocny i powinien dojść przynajmniej do półfinału.
    • Gość: anton Liga Mistrzów. Barca zremisowała z Interem 0:0 IP: *.acn.waw.pl 17.09.09, 09:17
      "Czarodzieje futbolu z Camp Nou prawdopodobnie w tak prosty sposób
      zagrać nawet nie potrafią"- tutaj kolega autor to już trochę
      przesadził. Barca była lepsza ale była nieskuteczna. Muszą się
      nauczyć, że nikt się przed nimi nie rozłoży i powie- bierz mnie i
      demoluj. Na razie to płaczą, że ich sędziowie krzywdzą (Daniel
      Alves, Charles Puyol itp.). Grać , biegać- a wtedy wygracie LM drugi
      raz z rzędu.

Czy autor tej notatki był kibicem Barcy dekadę temu, kiedy
      to "czarodzieje" grali z Kijowem? A może wtedy kibicował klubowi z
      Estadio Santiago Bernabéu...Kibicem reprezentacji Brazyli w
      siatkówce, Valentino Rossiego, Sébastiena Loeba, Lance Armstronga
      też jesteś? Buhahahahaha
    • Gość: bianco86 Liga Mistrzów. Barca zremisowała z Interem 0:0 IP: 80.51.36.* 17.09.09, 10:02
      I teraz łapie się za głowe bo po 2 bramkach dla Standardu obstawiłem 5 zł na zwycięstwo Arsenalu...tylko 5 zł eh szkoda że nie mam żyłki hazardzisty.
    • Gość: kibuc Re: Liga Mistrzów. Barca zremisowała z Interem 0: IP: 80.68.236.* 17.09.09, 12:46
      Autor artykułu powinien poczytać o zdaniach złożonych. Ponieważ naprawdę nie są
      trudne do opanowania. I pozytywnie wpływają na styl. A to przecież ważne.
    • Gość: g Liga Mistrzów. Barca zremisowała z Interem 0:0 IP: *.chello.pl 17.09.09, 14:36
      Barca nie jest jeszcze w formie.

A czy inne zespoły mogą pokonać Barcelonę? --> sztukakopania.wordpress.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka