Dodaj do ulubionych

Imieniny Świętego Mikołaja

05.12.06, 20:08
Dobrze, że nie mam dzieci, bo by mi je jeszcze Dziadek Mróz Milewski swoją
wizytą w przedszkolu wystraszył. ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Imieniny Świętego Mikołaja IP: 80.50.239.* 06.12.06, 08:54
      Jaki ty Roman jesteś pop......lony. Z tej nienawiści do Milewskiego rozum
      straciłeś. A może dla niektórych dzieci będzie to jedyny prezent jaki otrzymają
      w tym dniu. A dzieci to ty długo nie będziesz miał skoro całe życie spędzasz
      przed komputerem i interesują cię jedynie internetowe dziewczyny.
    • Gość: do romana Re: Imieniny Świętego Mikołaja IP: *.petschge.de 06.12.06, 10:44
      Czepiasz się Romanie. Milewski idzie z duchem czasu. Zamiast brodatego dziada z
      wielkim kałdunem dzieciaki odwiedzi metroseksualny Mikołaj z objawami anoreksji.
      Ja bym jeszcze dołożył mu do towarzystwa Śnieżynkę. Na przykład Grodecką. W
      czerwonej mini do połowy uda obszytej białym futerkiem. I bez majtek. Sam bym
      wtedy z dzieciakiem poszedł do przedszkola.
      • teufel7 Re: Imieniny Świętego Mikołaja 06.12.06, 11:16

Gość portalu: do romana napisał(a):

> Czepiasz się Romanie. Milewski idzie z duchem czasu. Zamiast brodatego dziada
        z
        > wielkim kałdunem dzieciaki odwiedzi metroseksualny Mikołaj z objawami
        anoreksji
        > .
        > Ja bym jeszcze dołożył mu do towarzystwa Śnieżynkę. Na przykład Grodecką. W
        > czerwonej mini do połowy uda obszytej białym futerkiem. I bez majtek. Sam bym
        > wtedy z dzieciakiem poszedł do przedszkola.

Są na świecie różne "zbączenia", jak kiedyś śpiewano
        w "trójce"...Już "metroseksualny" MM mnie zastanowił, ale po imaginacji pani G.
        w mini z futerkiem i bez majtek przeszły mnie dreszcze...Diabelskie
        dreszcze! :))) Pani Madzia pewnie nie jest świadoma jak perwersyjne budzi
        oskomy. Woda na mój młyn...hłe, hłe, hłe...

• Gość: Z miasta Imieniny Świętego Mikołaja IP: *.plock.mm.pl 06.12.06, 11:05
      Ja juz to widziałem za Stalina. Czy te cukierki musiały byc? A dlaczego 800 ?
      Reszta dostanie patyki?
    • Gość: Mikołaj Re: Imieniny Świętego Mikołaja IP: *.plock.mm.pl 06.12.06, 12:11
      Mikołaja tak ale kapitalizm przyniósł nową formę zakłamania, Mikołajówkę.
      A jeszcze poubierały się te dziwolągi na niebiesko, jak Unia. I nie widzą w tym
      nic złego. Tak schłopiały. A przecież kłamią. Mikołaj nie był kobietą.
      • Gość: Fan Mikołajek Re: Imieniny Świętego Mikołaja IP: *.c151.petrotel.pl 06.12.06, 12:17
        Gość portalu: Mikołaj napisał(a):
        > kapitalizm przyniósł nową formę zakłamania, Mikołajówkę.
        > A jeszcze poubierały się te dziwolągi na niebiesko, jak Unia. I nie widzą w ty
        > m
        > nic złego. Tak schłopiały. A przecież kłamią. Mikołaj nie był kobietą.

Schłopiały, mówisz?...Wczoraj to sprawdzałem. Nie potwierdzam.:)Na kolor
        wdzianka nie zwracam uwagi.Jakoś mi tak szybko z oczu znika...:)
      • Gość: Albercik&Max Re: Imieniny Świętego Mikołaja IP: 80.50.239.* 06.12.06, 14:02
        Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

>Mikołaj nie był kobietą.

był. mikołaj kopernik był kobietą.
    • madsheep Re: Imieniny Świętego Mikołaja 06.12.06, 14:53
      co za debile !!! od kiedy wrzody na żołądku są objawem anoreksji ??
    • Gość: kafka Re: Imieniny Świętego Mikołaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:29
      jesteś pajacem jakich mało,moje dziecko bardzo się cieszy na spotkanie ze św
      Mikołajem i nie wazne kto to tak naprawdę jest. ale jak juz ktoś tu napisał nie
      masz i nigdy nie bedziesz mial o tym pojecia, bo nie dasz rady spłodzić dziecka.
      na szczęście, bo to by było bardzo spaczone , biedne stworzenie...
      • sercowy_spawacz Re: Imieniny Świętego Mikołaja 06.12.06, 15:33
        Gość portalu: kafka napisał(a):

> bo nie dasz rady spłodzić dziecka
        > na szczęście, bo to by było bardzo spaczone , biedne stworzenie...

Jeżeli w ten sposób okazujesz miłość swojemu dziecku jak innym ludziom, to z
        bólem serca stwierdzam, że jesteś toksyczną osobą. Szkoda, wielka szkoda, że tak
        mało kultury i szacunku.
        • Gość: kafka do sercowy spawacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 09:41
          nic nie zrozumiałeś biedny człowieku.. szkoda.
      • Gość: Bez pardonu Re: Imieniny Świętego Mikołaja IP: *.plock.mm.pl 06.12.06, 16:00
        Dziecku cukiereczek a tatusiowi wymówienie z pracy. Dajcie prace a cukierki
        dzieci kupia sobie same. Potwory.
        • Gość: restless Re: Imieniny Świętego Mikołaja IP: *.plock.msk.pl 06.12.06, 20:36
          niezle
          jak zupa jest za darmo to znaczy że ktoś inny za nią zapłacił

niestety prawdziwy liberał jest zawsze w mniejszości

mam nadzieję że dzieci dostały cukierki od rodziców z okazji zmniejszenia
          bezrobocia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka