apusiek 07.09.06, 17:28 czy ktos wie moze cos na temat tych rejonow w Turcji? czy to jakies wieksze miasto? i czy poleciacie jakies lokalne biuro z Fethiye? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kochaj_beti Re: Fethiye-Calis ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 17:57 Ja byłam w tym roku w Fethiye Calis :) Jest tam dosyc sympatycznie. Długa promenada, mnostwo restauracji i dyskotek. Plaza raczej zwirowo -kamienista. Mi sie bardzo podobalo. A wycieczki wykupowalam z lokalnymi biurami jest ich naprawde sporo i warto pochodzic popytac o ceny bo czasami sa roznice. No mozna sie rowniez targowac :) Ceny nizsze niz u rezydentow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apusiek Re: Fethiye-Calis ??? IP: *.ztpnet.pl 08.09.06, 00:25 kochaj_beti a moglabys powiedziec w jakim hotelu bbylas? i ktore wycieczki wykupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamela Re: Fethiye-Calis ??? IP: *.c30.msk.pl 08.09.06, 12:13 heja, ja tesh bylam w fethiye - calis w hotelu bezay, wycieczki to oczywiscie 12 wysp godne polecenia, oludeniz boat trip :] saklikent i starozytne miasto tlos, ogolnie duzo do zwiedzania, a na promenadzie jest mnostwo biur, ale z tego co wiem to te biura naleza do jednej osoby, cena zalezy tylko od posrednika, my bylismy z biurem seaside. A ceny maja wszedzie przyblizone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Fethiye-Calis ??? IP: *.aster.pl 12.09.06, 22:52 cześć w przyszły poniedziałek wybieram się do Turcji właśnie do hotelu Bezay - czy mogłabyś mi co nieco o nim powiedzieć? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaj_beti Re: Fethiye-Calis ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.06, 12:39 Ja byłam w grand vizonie. Bardzo przyjemny hotelik :) a pposrednicy rzeczywiscie mieli rozne ceny :) jeden nas strasznie polubil :P 12 wysp to koniecznosc :) zgadzam sie z tym. My mielismy jeszcze Dalyan. A wycieczki u Bertana kupilismy :) własnie ulotke znalazłam Lion tours :) ale czasem jedno biuro ma tansza jedna wycieczke a drugie z kolei inna ma tansza :) wiec radze sie przejsc i popatrzec :) ale ja sie w turcji zakochalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamela Re: Fethiye-Calis ??? IP: *.c30.msk.pl 11.09.06, 20:01 W Dalyan'ie tesh bylam i oczywiscie kąpiele blotne zaliczone. Ogólnie Turcja strasznie mi sie spodobala, najchetniej bym tam jeszcze byla.........no ale cóż trzeba wrocic do nieco mniej kolorowej rzeczywistosci. A z jakiego biura i kiedy dokladnie bylas w fethiye kochaj_beti??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochaj_beti Re: Fethiye-Calis ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.06, 10:46 Z alfa star na poczatku czerwca 12-26 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor 24 Aga -jak sie udal wyjazd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 18:57 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lale Re: Fethiye-Calis ??? IP: *.lnet.pl 21.11.06, 18:22 www.ozyerapart.com/indexpol.asp Polecamy, byliśmy w tym roku, tanio i fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamela Re: Fethiye-Calis ??? IP: *.c27.msk.pl 29.11.06, 17:11 A z jakiego to biura??? Odpowiedz Link Zgłoś