Gość: a. SPAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:21 zgłoszone do usunięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Płock wyrasta na moherowe miasto - Wstyd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:14 Ziomal popieram Kler rośnie w siłe dzięki moherom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: Płock wyrasta na moherowe miasto - Wstyd! IP: *.plock.mm.pl 11.12.06, 10:10 A tego sie nie wstydzisz? A Admin Agory milczy. • Gratuluję p. prezydentowi Mirosławowi Milewskiemu zwiedniety_flet 08.12.06, 20:31 + odpowiedz Znów został prezydentem i znów będzie robił masę bezpłatnych imprez na plaży. Jedni zwą to kiełbasą wyborczą, inni super pomysłem. A ja to walę. Jest okazja aby się nawalić w plenerze, a panienki czy to pankowe, czy regałowe, hiphopowe, elektronicznme czy diskopolowe po kilku browcach czy kilku machach szczególnie sponsorowanych są chętne i gotowe. Rób nam znów panie prezydencie imprezy w plenerze a my się zabawimy. • Re: Gratuluję p. prezydentowi Mirosławowi Milewsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: lisek 08.12.06, 20:55 + odpowiedz Chłopie inny by ci, to też zaoferowal za podatników pieniądze • Re: Gratuluję p. prezydentowi Mirosławowi Milewsk zwiedniety_flet 08.12.06, 21:59 + odpowiedz To też moje pieniądze. Ale on był pierwszy. Co sobie to sobie ale ludziom zwykłym też się dał zabawić. A inni tylko sobie. A co pukałem to moje i już. • Re: Gratuluję p. prezydentowi Mirosławowi Milewsk bzykador_wspanialy 08.12.06, 22:07 + odpowiedz zwiedniety_flet, popieram Byle impry były głośne, bo ostatnio paniena mi sie tak darła z rozkoszy, że jej buzie zatykałem hue hue hue • Re: Gratuluję p. prezydentowi Mirosławowi Milewsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: jebak 08.12.06, 22:25 + odpowiedz też dmuchałem parę dup Tylko ta eseldzica strasznie śmierdziała zgniłym potem Pożygałem się po tejfarbowanej na biało zmarszczonej dupie • Re: Gratuluję p. prezydentowi Mirosławowi Milewsk IP: *.dyndns.org Gość: tez jebaka 08.12.06, 22:30 + odpowiedz Trzeba bylo uzyc kutasa a nie jezora to bys nie rzygal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolektrolek Wstyd! Panie Dylewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:21 Ależ z Pana wulgarny staruch erotoman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: Wstyd! Panie Dylewski IP: *.plock.mm.pl 11.12.06, 11:36 To sa wasze słowa a Agora,Gazeta Wyborcza ponosi odpowiedzialnośc. Stworzyła Forum do walki z kultura polska. Wycinaja tylko to co pisza goje o Zydach, reszta jest celowo nie wycinana. A mamusia kindersztuby nie nauczyła ? Wiecej pisania nie bedzie. to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolektrolek Re: Wstyd! Panie Dylewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:26 Ja przemilczam takie wpisy, a Pan Panie Zenonie Dylewski je powiela rozpowszechnia, dlatego jest Pan obrzydliwy erotoman. Odpowiedz Link Zgłoś