Dodaj do ulubionych

asystentkę Hyperionu

IP: *.plock.msk.pl 18.12.06, 18:29
Dno kompletne, tona tapety na twarzy, a stórj jak na dyskotekę. Chyba nikt
jej nie mówił jak powinno się wyglądać w pracy.
Ale paną, z którymi pracuje bardzo to pasuje, bo aż ślinią się na jej widok.
Bleee
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: asystentkę Hyperionu IP: *.plock.msk.pl 18.12.06, 21:36
      fakt, już lepsza była ta poprzednia

ale mi to niedobrze się robi jak widzę tego w tłustych długich włosach, feee
    • Gość: Asystentka Re: asystentkę Hyperionu IP: *.plock.msk.pl 24.01.07, 14:16
      Szanowny Panie są gusta i guściki, dnem moze Pan wielmozny jest, tony tapety
      Pan na oczy chyba nie widział, a do pracy ubieram sie jak lubie i moim
      przełozonym to nie przeszkadza. Nieładnie tak obgadywać publicznie. Gorąco
      pozdrawiam wszystkich źle wychowanych!
      PS. Nie przypominam sobie byśmy byli na per ty.
      • Gość: ... Re: asystentkę Hyperionu IP: *.plock.msk.pl 11.02.07, 21:39
        Oh jak ta prawda w oczy kole :)
    • ivi84 Re: asystentkę Hyperionu 28.02.07, 17:25
      Hmm... A Więc "asystenta Hyperionu" musi być dla gall anonim jednak
      interesująca, skoro poświęcił jej cenny czas i miejsce na forum...

Pewnie wolałbyś, gall anonim , żeby przychodziła w sweterku babci i bez
      makijażu? A jeżeli tak bardzo przeszkadza Ci jej widok, to po prostu TAM NIE
      PRZYCHODŹ! Tylko idź na pocztę odebrać emeryturę, bo się starzejesz chłopcze...

A co do "asysytentki" to bardzo miła i sympatyczna dziweczyna.
      Pozdrawiam!
    • Gość: niezadowolony Re: asystentkę Hyperionu IP: *.plock.mm.pl 03.03.07, 15:18
      Jak wyglądają tak pracują

totalna lipa, wieczne przerwy w dostawie netu i to najczęściej w weekendy,
      oczywiście winni nie są oni tylko a to pogoda a to prąd a mnie to h.. obchodzi

• Gość: aga Hyperion - weekendy bez neta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 09:37
        Wzoraj po południu u mnie nie było internetu ! Wrrrrr !!!
      • Gość: j Re: asystentkę Hyperionu IP: *.c154.petrotel.pl 03.06.07, 19:44
        zgadzam się z Tobą w 1000% Ciągle brak netu, najgorsza lipa jak tylko może być
        ten hyperion!!!!
    • Gość: ty już wiesz kto Re: asystentkę Hyperionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 08:45
      Hm... dziewczyny nie znacie a gadacie. Fajna babka i tyle. Co do stroju i
      tapety- co kto lubi. Nie pasuje nie patrz - prosta metoda na rozterki życiowe.
      Pozdrówka dla załogi Hyperionu:)
    • Gość: LOL Re: asystentkę Hyperionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 08:50
      Szanowny Panie, asystentka pracujaca w tej firmie nie może odpowiadać, za ewentualne awarie w pracy Internetu. Jest tylko pracownikiem biurowym, nie majacym zadnego wplywu na sprawy techniczne. A co do tej Pani konkretnie, to uważam ja za bardzo kompetentną i miła oraz pomocna. Mjalem z nia kontakt osobiscie i nie uwazam zeby jej strój odbiegal w jakis sposob od tego jak ubieraja sie inne Panie do pracy. Może jest Pan pracownikiem jakiegos domu spokojnej starosci i obocowanie z "raczej" starszymi kobietami, wplynol na spaczenie Pańskiego poglądu na damską garderobe. Ale niech mi Pan uwierzy , kobiety juz nie przychodzą do pracy w "workach pokutnych"
      • Gość: k.w. Re: asystentkę Hyperionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 13:13
        i kup sobie słownik ortograficzny , bo wstyd ! Wyzywający ubiór w pracy jest w
        złym tonie . Liczy się kompetencja i nie należy jej zastępować wyszukanym
        ubiorem czy makijażem.
        • Gość: ja Re: asystentkę Hyperionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:40
          Nie zauważyłam zeby ktokolwiek tutaj mówił o kompetencjach tej dziewczyny. A z
          tego co sie orientuje to naprawde ma pojecie o tym co robi. Wiec po co ten jad
          i złośliwości. Moim skromnym zdaniem ile ludzi tyle gustów. Wiec dajcie spokój
          bo to żenujące tak komus tyłek obsamrowywac. Pozdrawiam i miłego dzionka życze
          wszystkim frustartom.
          • Gość: Asystentka Re: asystentkę Hyperionu IP: *.plock.msk.pl 09.03.07, 12:53
            Kurcze nie sądziłam że wywołuje takie emocje ;) żeby poświęcać mi calutkie forum
            Pozdrawiam wszystkich przychylnie i nieprzychylnie nastawionych do mojej osoby
            • Gość: gall anonim Re: asystentkę Hyperionu IP: *.plock.msk.pl 03.01.08, 22:46
              No cóż. Wspomniana asystentka została, jak pech to pech, ale
              całkowicie zminiła się męska obsada tej firmy. Ciekawe czy wyjdzie
              nam to na dobre?
              • Gość: Anonim Re: asystentkę Hyperionu IP: *.plock.mm.pl 14.01.08, 22:34
                Podobno juz chca odchodzic, taki burdel w tej firmie i syf na sieci :P
                • Gość: Vlan-killer Hyperion IP: 80.48.4.* 15.01.08, 12:31
                  Taaaa Słynny Hyperion. DNO DNO DNO.... miałem się zatrudnic w firmie
                  ale jak uslyszalem o zakresie obowiazkow ( 2 osoby tylko w serwisie
                  na ponad 1000 osob !!!, dwu zmianowy system pracy, 1 laptop na
                  dwóch, brak sprzetu do pracy, weekeny pracujace(dyzury) tak jak w
                  swieta a to wszystko za Przeogromna kwote 1100 zł brutto ( hmmm
                  chyba taka jest najnizsza krajowa), zapomnialem dodac o 3 lub 4
                  umowach... ale po rozmowie z wladzami spolki... sadze ze i tak moga
                  wydy**** na umowie i zostanie sie z reka w nocniku. POWODZENIA
                  PRZYSZLI PRACOWNICY JAKZE IMPONUJACEJ FIRMY HYperion S.A
                  • Gość: złosliwiec Re: Hyperion IP: 80.48.4.* 28.01.08, 21:07
                    No to już wiesz dlatego tak "dobrze" pracują nasi serwisanci. Jaka
                    motywacja taka praca.
            • Gość: internaut z podola Re: asystentkę Hyperionu IP: 80.48.4.* 23.01.08, 11:26
              Jeśli chodzi o obsługę jest zawzse miła i bez żadnych zastrzeżeń a jak komu sie
              nie podoba to moze nie odwiedzać tego punktu rachunki płacić przelewem i awarie
              zgłaszać telefonicznie. Internet działa prawidłowo jesli wystepują jakieś awarie
              to niezalezne od ludzi tam pracujących oby tak dalej. Wszystkiego dobrego i
              życzliwości od ludzi dla pracowników HYPERIONU w Płocku.
            • Gość: podolanin Re: asystentkę Hyperionu IP: 80.48.4.* 23.01.08, 11:28
              Jeśli chodzi o obsługę jest zawsze miła i bez żadnych zastrzeżeń, a jak komu się
              nie podoba to moze nie odwiedzać tego punktu - rachunki płacić przelewem i
              awarie-problemy(których prawie nie ma w tej sieci) zgłaszać telefonicznie.
              Internet działa prawidłowo jesli wystepują jakieś awarie to niezalezne od ludzi
              tam pracujących oby tak dalej.Takie jest moje zdanie i takowa opinia.
              Wszystkiego dobrego i życzliwości od ludzi dla pracowników HYPERIONU w Płocku.
              • Gość: złosliwiec Re: asystentkę Hyperionu IP: 80.48.4.* 28.01.08, 21:09
                Gość portalu: podolanin napisał(a):

> awarie-problemy(których prawie nie ma w tej sieci) zgłaszać
                telefonicznie.

ha ha ha dobre to było
                szkoda tylko, że tych telefonów nikt nie raczy odbierać, zwłaszcza
                po godzinach, tudzież w weekendy kiedy to rzekomo dyżurują
    • Gość: wicek Re: asystentkę Hyperionu IP: 80.48.4.* 26.02.08, 17:04
      Panie gall anonim naucz sie polskiego i gramatyki.
    • Gość: x Re: asystentkę Hyperionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 16:38
      poczytajcie sobie 42.pl/u/z3f
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka