kkarinka 15.01.07, 15:22 Mam zamiar wysłać swojego syna do gimnazjum w Słupnie , jeśli coś wiecie o tej szkole proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie ważne Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:25 gimnazjum w slupnie jest bardzo przytulne.nauczyciele są tez FAJNI ZWŁASZCZA PANI OD MATY :))chodzą tu fajni i ładni(zwłaszcza dziewczyny)ludzie!tu nie stosuje sie przemocy!!!!!!!!!!!!!ogólnie mówiąc to gim. jest bez wad czyli THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POLECAMY I ZAPRASZAMY SERDECZNIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:20 Gimnazjum jest Ok, ale zapisać do niego można dziecko mieszkające tylko w jego obwodzie. To jest dobra rada, czyli najpierw się upewnij czy dziecko zostanie przyjęte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.subscribers.sferia.net 27.04.07, 21:26 ja chodze do tego gimnazjum jest tu sredni poziom nauki niektorzy nauczyciele nie potrafia przekazywac dzieciom wiedzy musze pochwalc pania od biologii i chemi jest bardo dobra nauczycielka srednio polecam ta szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:15 ogólnie szkoła fajna, nowy budynek, świetna lokalizacja, przemocy mniej niż w płockich gim., miła atmosfera, satysfakcjonujace rozrywki. co do przekazywania wiedzy to nie każdy musi mieć zdolności ale to nie skreśla go z bycia dobrym nauczycielem i pedagogiem, więc jesli samej/ samemu nie chce Ci się uczyć to nie zwalaj winy na nauczycieli oczerniajac ich pracę, bo nie wierzę w to że nauczyciele w tym gim nie potrafią nauczyć. wina leży po stronie uczniów. skończyłam to gim już jakiś czas temu i nie miałam problemów "edukacyjnych" w liceum, teraz na studiach także ale pamiętam jak wyglądały lekcje matematyki i to rozbrykane bydło... cięzko bylo nauczycielce prowadzić zajęcia...kto chciał to zrozumiał:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:21 rozbrykane bydło??? i Ty nie miałaś problemów edukacyjnych? - ale społeczne to już masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:18 ZAPOMNIJ! Od trzech lat, z roku na rok coraz słabsze wyniki egzaminu. Dzieciaki nie mogą dostać się do liceów. Poziom poniżej średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:42 W Słupnie jest chyba dużo dzieci tzw. nowobogackich. I wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: Gimnazjum w Słupnie IP: 80.54.146.* 18.07.07, 12:53 Ja chodziłam do tego gimnazjum i mile je wspominam. Najfajniejsze jest to, że można rozwijać swoje zainteresowania w praktycznie każdej dziedzinie. Cała gama konkursów, kółek zainteresowań możliwość nauki dodatkowych języków i coś co bardzo polecam Samorząd Uczniowski- daje uczniom ogromne mozliwości rozwoju i wiele uczy. Nauczyciele są różni wiadomo jak w każdej szkole, ale z każdym nauczycielem można się dogadać i nawiązać badzo dobry kontakt. Nie ma przemocy, i jest również możliwość zapisania się do wolontariatu. Ja po tej szkole nie miałam żadnych problemów z dostaniem się do dobrego liceum. Szczerze polecam Gimnazjum w Słupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 20:59 heh mamusia rozbrykanego ucznia napisała bo jej synuś całe 3 lata nic nie robił a do liceum by się chciało chodzić:D:D::D i to najlepiej do jagi albo małacha bo przecież prestiż te sprawy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent 2006 Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 21:58 Mila atmosfera , nauczyciele w porzadku. Jak ktos chce sie uczyc to bd sie uczyl i dostanie sie do dobrego liceum .. inna sprawa jesli ktos olewa wszystko a potem bardzo mu sie chce do Liceum. Osobiscie jestem bardzo zadowolony z tego ze chodzilem do tej szkoly. I wyladowalem w dobrej szkole - Jadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.chello.pl 17.03.08, 13:03 O którym gimnazjum w Słupnie piszecie ? ja osobiście jestem zainteresowana szkołą,która mieści się tuż przy obwodnicy.Czy ktoś na ten temat napisze swoje opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 21:30 Gimnazjum w porządku, zero przemocy, wspaniali ludzie tu pracują. Niektórzy nauczyciele jak pani od matematyki, dawna ktora przeszla na emeryturę, nie umiala jednak przekazać porządnie tej wiedzy. Z kolei koła informatyczne polegają tylko na graniu w gierki nie na doszkalaniu dzieci w tej dziedzinie. Oceniam te gimnazjum na 6/10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 12:19 Pewnie jest tak dlatego , że przychodzą głównie uczniowie klas trzecich którzy nie mają się w tym czasie gdzie podziać + uzależnienie od Tibii i mamy efekt. Ci co chcą rozwijać swoje zainteresowania rozwijają je - tworzą strony, filmy o szkole i często pomagają Panu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.09, 21:53 I jeszcze babka od historii szantażuje uczniów sprawdzianami nie zna historii myli pojęcia i daty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.wlodkowic.pl 02.02.09, 09:24 JESTEM ABSOLWENTEM TEgo gimnazjum.obecnie studiuję politlogię. muszę powiedziec ,że nauka w nim dała mi przepustke do ubiegania się o jak najlepsze liceum. ogólnie szkoła jest spoko. ale jak w każdej innej trzeba sie uczyć aby cos osiągnąc. podczas nauki w gimnazjum miałem możliwość korzystania z wielu zajeć poza lekcyjnych m.in. chórze, kole polonistycznym, historycznym, teatralnym, a takze uczestnictaw w wielu interesujących imprezach kulturalnych na terenie gminy słupno. z czego jestem zadowolony , gdyż dało mi to możliwość pokazania swojej osoby poza szkoła. dziś to daje swoje efekty.oczywiście nadal jestem w stałym kontakcie z gimnazjum w słupnie.często razem współpracujemy , realizując różnego rodzaju projekty. tak wię nie wahaj sie i wybierz gimnazjum w słupnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka2 Re: Gimnazjum w Słupnie IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 16:49 Ja ukończyłam tą szkołę w 2006 i nie mogę powiedzieć na jej temat złego słowa. Dała mi bardzo solidne podstawy do dalszej edukacji w dobrym liceum. Nie miałam żadnych problemów, a z niektórych przedmiotów wręcz byłam do przodu w porównaniu z ludźmi z innych gimnazjów. Moim zdaniem jak ktoś się leni, to każda szkoła będzie dla niego zła :) a jak ktoś rzetelnie pracuje to z kadrą gimnazjum w słupnie na pewno się nie zmarnuje :-)a co do byłej nauczycielki od matematyki, na ktorej temat przeczytałam złe opinie, to powiem tyle moze nie kazdy jest stworzony do matematyki, do tego nawet nie probuje systematycznie pracowac, a potem ma pretensje do nauczyciela. Uważam to za mało rozsądne, ale taki już jest ten świat. Ja z poziomu swojej wiedzy z matematyki po ukonczeniu gimnazjum byłam w pełni zadowolona :) To by było na tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś