Dodaj do ulubionych

60 groszy absurdu

• Gość: stachna Przekazy pocztowe na 2gr i 7gr IP: 80.51.196.* 08.02.07, 02:29
      Kolekcjonuję takie. Tymczasem mam dwa. Oba z PZU. Oprócz przekazu w odstępie
      kilku dni przychodzi jeszcze polecony z wyjaśnieniem, co to za grosze.
      Ja się fatyguję na pocztę, żeby to gó.. odebrać. Babka w okienku się śmieje. A
      poczta kasę trzepie.
    • Gość: mlekota też mi sensacja. ZUS wysyła listy o 3 grosze IP: 212.75.114.* 08.02.07, 09:33
      wiem, bo sam pracowałem jakiś czas w Zusie. makabra. 3 grosze niedopłaty i
      seria listów do dłużników.
      • Gość: aga Re: też mi sensacja. ZUS wysyła listy o 3 grosze IP: *.icpnet.pl 08.02.07, 10:02
        ale my nie placimy abonamentu Rtv Agd za ogladanie programow w Tv tylko za
        posiadanie telewizora:) a ponoc powinnismy to placic bo tylko tvp w chwili
        kiedy bysmy znalezli sie podczas jakiejs katastrofny ma takie mozliwosci
        informatyczne ze bedziemy odbierac informacje ze swiata i z Polski co sie
        dzieje inne telewizje takiej mozliwosci nie maja i za to ten abonament:)
    • januszpisz abonament RTV 08.02.07, 10:43
      Brawo Pani Mario, ale samo zaprzestanie opłat tu nic nie da - proszę wcześniej
      wyrejestrować telewizor, a wtedy to naprawdę mogą Pani skoczyć na .......
    • kokoten ścigana przez TVP za 60 groszy niedopłaty 08.02.07, 11:31
      I tak trzymać!
    • Gość: Emeryt Ja również.. IP: *.net-10.rev.inter-c.pl 08.02.07, 12:53
      Nie mam żadnego wpływu na programy. Oglądanie idiotów pospieszalskich,
      skowrońskich, słuchanie karnowskiego czy idiotów z radia, które ma ryja nie
      mieści sie w kanonach wolności obywatelskich. Płaciłem uczciwie ale odkąd
      kaczory łamiąc Konstytucję RP wybrali KRRiT to dlaczego ja mam tego
      przestrzegać?
    • Gość: radio_psycho@op.pl 60 gr ABs IP: *.c247.petrotel.pl 12.02.07, 22:16
      Za 60 gr 20 latek zgwałcił babkę to jest absurd. - i to sąsiadkę !!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka