Gość: stachna Przekazy pocztowe na 2gr i 7gr IP: 80.51.196.* 08.02.07, 02:29 Kolekcjonuję takie. Tymczasem mam dwa. Oba z PZU. Oprócz przekazu w odstępie kilku dni przychodzi jeszcze polecony z wyjaśnieniem, co to za grosze. Ja się fatyguję na pocztę, żeby to gó.. odebrać. Babka w okienku się śmieje. A poczta kasę trzepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlekota też mi sensacja. ZUS wysyła listy o 3 grosze IP: 212.75.114.* 08.02.07, 09:33 wiem, bo sam pracowałem jakiś czas w Zusie. makabra. 3 grosze niedopłaty i seria listów do dłużników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: też mi sensacja. ZUS wysyła listy o 3 grosze IP: *.icpnet.pl 08.02.07, 10:02 ale my nie placimy abonamentu Rtv Agd za ogladanie programow w Tv tylko za posiadanie telewizora:) a ponoc powinnismy to placic bo tylko tvp w chwili kiedy bysmy znalezli sie podczas jakiejs katastrofny ma takie mozliwosci informatyczne ze bedziemy odbierac informacje ze swiata i z Polski co sie dzieje inne telewizje takiej mozliwosci nie maja i za to ten abonament:) Odpowiedz Link Zgłoś
januszpisz abonament RTV 08.02.07, 10:43 Brawo Pani Mario, ale samo zaprzestanie opłat tu nic nie da - proszę wcześniej wyrejestrować telewizor, a wtedy to naprawdę mogą Pani skoczyć na ....... Odpowiedz Link Zgłoś
kokoten ścigana przez TVP za 60 groszy niedopłaty 08.02.07, 11:31 I tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Ja również.. IP: *.net-10.rev.inter-c.pl 08.02.07, 12:53 Nie mam żadnego wpływu na programy. Oglądanie idiotów pospieszalskich, skowrońskich, słuchanie karnowskiego czy idiotów z radia, które ma ryja nie mieści sie w kanonach wolności obywatelskich. Płaciłem uczciwie ale odkąd kaczory łamiąc Konstytucję RP wybrali KRRiT to dlaczego ja mam tego przestrzegać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio_psycho@op.pl 60 gr ABs IP: *.c247.petrotel.pl 12.02.07, 22:16 Za 60 gr 20 latek zgwałcił babkę to jest absurd. - i to sąsiadkę !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś