Dodaj do ulubionych

jechać na ślepo????

IP: *.chello.pl 26.06.06, 17:08
mnie tam wkurzają te wszystkie pośrednictwa itd... ja mam pomysł jechać od
wczoraj, na 6 tyg chcę się wybrać i nie mam czasu ani ochoty się rypać po
urzędach itd....
o!!
Obserwuj wątek
    • kicior99 Re: jechać na ślepo???? 26.06.06, 18:18
      2 lata temu to moze byl to pomysl ale teraz... Nie wiem czy bym zaryzykowal.
      Inna sprawea ze tym bardziej bedziesz skazany na posrednictwo na miejscu.
    • Gość: Doctor Nie zapomnij bialej laski... IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.06.06, 06:44
      Na slepo moze sie przydac.
      • Gość: rob Re: Nie zapomnij bialej laski... IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 27.06.06, 06:45
        + pies przewodnik
    • Gość: pomoc? Re: jechać na ślepo???? IP: *.range86-133.btcentralplus.com 27.06.06, 07:36
      sprawdz pracujwanglii.blogspot.com to Ci pomoze
      pozdrawiam :)
    • l_koziar Re: jechać na ślepo???? 27.06.06, 10:48
      mam nadzieję, że nie myślisz o odłożeniu pieniędzy i powrocie z nimi do
      Polski... po obserwacjach moich znajomych przyjeżdżających do UK w ciemno,
      twierdzę, że w najlepszym wypadku wrócisz do Polski z tym z czym przyjedziesz.

Wcale nie koniecznie musisz korzystać z pośredników, ale pracę załatw sobie już
      z Polski i jedź na gotowe, tak aby od razu zaraiać, bo jak się zaczyna szukać
      dopiero po przyjeździe to pierwszy miesiąc będziesz "miał z głowy".
    • Gość: grzesiek Re: jechać na ślepo???? IP: *.zabrze.net.pl 27.06.06, 22:23
      prace na wlasna reke znajomych itp z polski jest bardzo trudno znalezc jezeli
      jej nie zalatwi ci jakas np sprawdzona polska agencja to moze byc zludne gdyz
      jest spore ryzyko ze zajedziesz i jej nie bedzie albo ktos cie wytawi
    • Gość: jechac Re: jechać na ślepo???? IP: *.range86-133.btcentralplus.com 28.06.06, 07:39
      pracujwanglii.blogspot.com to powinno Ci pomoc na samym poczatku. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka