Dodaj do ulubionych

Kaczyński i Juszczenko w Płocku

07.03.07, 08:24
A most? Nie pokażą im najwiekszego pomnika w Polsce, ba chyba nawet na świecie?
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Kaczyński i Juszczenko w Płocku 07.03.07, 08:55
      A czy będą rozmawiać o tramwaju w Płocku?
    • Gość: rura Re: Kaczyński i Juszczenko w Płocku IP: *.plock.msk.pl 07.03.07, 09:21
      Może będą rozmawiać jak zwrócić Meżejki bo nie ma ropy na przerób.
    • Gość: gość Re: Kaczyński i Juszczenko w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 09:29
      a mi się wydaje, że Płock ma czym sie poszczycić, przecież to jedno z
      najpiękniejszych miast w Polsce.
      • Gość: Regość Re: Kaczyński i Juszczenko w Płocku IP: *.c153.petrotel.pl 07.03.07, 09:45
        To zacznij wymieniac czym ma się poszczycić przez prezydentem Ukrainy. Jestem
        bardzo ciekawa.
    • Gość: pakl. złodziejska czerwona zaraza opózniła budowe mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 09:54
      do prokuratora
    • Gość: kierownik Tematy rozmów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 10:16
      Prezydenci będą pewnie rozmawiać o planowanej kolejce linowej.Może wzdłóż tego
      ropociągu... :-))
      • teufel7 Re: Tematy rozmów... 07.03.07, 10:23
        Kierowniku! Wzdłuż? To ciekawe.Ciekawe, że Maciek Z.J. mnie nie uprzedził w tym
        polowaniu na byki (ortograficzne!) Jest szybki! :) Niedługo utorzymy sobie
        wątek z rankingiem, kto wiecej ustrzelił. Ale On także zajmuje się biczowaniem
        głupoty forumowej. To Mu zejdzie, ho,ho...:)
        • Gość: Zenon Dylewski Re: Podłość zamierzona w TV IP: *.plock.mm.pl 07.03.07, 11:10
          No i stało sie.
          W tej chwili pokazuja w TELEWIZJI POWITANIE PREZYDENTóW. RP i Ukrainy.
          I co widzimy na ekranie?
          2 okienka w jednym marynarze, Ratusz, Prezydenci iGłos z awantury w Sejmie o
          korupcje KRUS.

I niech mnie teraz wszystkie Mosady zastrzela, wszystkie BORY czy co innego, mam
          to w dupie.

Daliscie dowód, ze POLAK to smieć. Śmieciowi mozna pokazywać tylko brudy i
          korupcje., jesteśmy do niczego !!!!!!!!!!

Nie lubie prezydenta, bo mnie oszukała w Sprawie Bohatera Polskiego ale JEST
          moim Prezydentem a GOŚĆ Prezydent Ukrainy , jest mi duchem blisli.

Ale tak sie nie robi!!!!!!

Czyja ta Telewizja jest!!!!!

Czy puszczanie Twarzy Prezydenta RP i głos skrzekliwego Leppera w tym samym
          momencie i to jest wizerunek Polski?

Czy POlska jest nadal w niewoli? Hak z wami .
        • Gość: kierownik do teufel7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 11:25
          Wcale nie jesteś szybki w wyłapywaniu błędów.Ja wiem że chodzi ci o błąd w
          wyrazie "wzdłuż".Zauważyłem go tuż po opublikowaniu postu.Niestety edycja była
          już niemożliwa.
          A jeśli już czepiamy się idealnej pisowni to wyjaśnij co znaczy
          wyraz "utorzymy"??!!
          • teufel7 Re: do teufel7 08.03.07, 11:11
            Gość portalu: kierownik napisał(a):

A jeśli już czepiamy się idealnej pisowni to wyjaśnij co znaczy
            > wyraz "utorzymy"??!!

:)) Znaczy - "utworzymy". Literóweczka, duch ochoczy, ale paluch mdły, nie
            docisnął klawisza...:)
            Nie ma co się tak obruszać.Tropię błędy nie ze złośliwości, lecz pro publico
            bono. Już mi się to znudziło, bo nie tylko ortograficznymi bykami "kwitnie" to
            forum, ale czasem nie wytrzymuję...Efekt jednak jest!:)
      • Gość: do kierownika Re: Tematy rozmów... IP: *.c156.petrotel.pl 08.03.07, 17:54
        a jak był Język Polski to się chyba chodziło na wagary - wzł€ż piszę sie przez
        same "u"
    • Gość: Stefan Re: Kaczyński i Juszczenko w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 11:37
      Juszczenkę witamy w naszym pięknym mieście, a kaczorowi mówimy "spieprzaj
      dziadu".
    • alebaba17 Kaczyński został wybrany większością głosów 07.03.07, 12:32
      i jest czy ktoś chce czy nie Prezydentem naszego kraju, Polski. Kiedyś był
      Kwaśniewski i tak jak ja mówili dokładnie czerwoni i różowi - prezydent
      wszystkich Polaków. Jeżeli dzisiaj na forum komuś się nie podoba prezydent
      wybrany większością to lepiej niech milczy przez szacunek chociażby dla flagi
      państwowej, naszego kraju, funkcji prezydenta itd. Gronkiewicz-Waltz ostatnio
      opowiada, że dla niej nie liczy się Wojewoda i przepisy tylko sąd i wyborcy -
      to skąd u forumowiczów pojawi się powaga w płockim przypadku. Dziamanie i
      nieszanowanie się nawzajem. Spoko, spoko, spoko
    • Gość: gosc Re: Kaczyński i Juszczenko w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:27
      Głęboki PRL w Plocku i Polsce

1. Wielkie sprzatanie Placu Celebry ze smieci, nie wspomne o scinaniu trawy w
      padajacy deszcz
      2. Wczoraj wieczorem cala ul. Lukasiewicza byla sprzatana i "pucowana"

Jeszcze brakowalo tylko lisci na drzewach ale chyba by nie zdazyli zamontowac ;-]
      PORAZKA !!!!
    • Gość: LOL Kaczyński i Juszczenko w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 14:11
      A ja domagam sie żeby Pan Prezydent w oficjalnych spotkaniach występował w
      szpilkach ! Bo jakdo tej pory to tylko "zaniża poziom" tych spotkań :P
    • Gość: kibic13 Większość głosów to nie cały naród !!!! IP: *.c244.petrotel.pl 07.03.07, 14:13
      Witam do alebaba17 z całym szacunkiem Ja nie głosowałem na Pana Kaczyńskiego i
      nie uważam go za „swojego” prezydenta. cyt „... milczy przez szacunek chociażby
      dla flagi państwowej, naszego kraju, funkcji prezydenta itd. ...” nie uznając
      osoby nie bezczeszczę flagi, godła i innych symboli narodowych. A szacunek z
      mej strony ? za co i z jakiego powodu? Nie można milczeć dla zasad, nie uznając
      prezydenta którego wybrała część z 38028391 narodu do głosowania było
      uprawnionych: 30279209, liczba głosów ważnych: 15279787. KACZYŃSKI Lech
      Aleksander 8257468 a TUSK Donald Franciszek 7022319 tak więc nie będę mówił że
      to Mój prezydent poza tym nawet gdyby był Moim Prezydentem to szacunek
      obowiązuje obydwie strony, jeśli uważasz że obecna władza szanuje obywateli (
      tych zwykłych ) nie z elit, to sorki albo nowe okularki kup, a jeśli bierzesz
      dozwolony środek farmakologiczny który pozwala Ci żyć w tak kolorowym nastroju
      to proszę podaj nazwę.
      Pozdrawiam

• Gość: hjuz Re: Większość głosów to nie cały naród !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:14
        Popieram w całej rozciąłosci .
    • Gość: PKOOL Kaczyński i Juszczenko w Płocku IP: *.crowley.pl 07.03.07, 15:17
      Ale dlaczego ten Mileś wystroił się w ten łańcuch, czy tak mówi protokół
      dyplomatyczny, czy bał się że zapomni, że on jest prezydentem Płocka i ten
      łańcuch miał mu to przypominać.
      • Gość: Płocczanin. Re: Kaczyński i Juszczenko w Płocku IP: *.plock.mm.pl 07.03.07, 16:37
        Co za buraki. Dzieją sie rzeczy historyczne a ci takie głupoty. OQ 70?
    • Gość: as WIELKI DZIEŃ Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 17:31
      miasta.gazeta.pl/plock/51,35681,3968396.html?i=0
      sukces to ogromny
      • Gość: alibaba Re:Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 20:26
        oj panie zenonie...
        kto panu karze ogladac TV no kto ?
        • Gość: Zenon Dylewski Re:Płocka zamazane oblicze. IP: *.plock.mm.pl 07.03.07, 20:48
          Ja nie oglądam, tylko słucham za głową .Najczęściej na TV24 i czesto słyszą
          manipulacje, albo to co mówisz były ambasador. jest to zła metoda, bo nie zdążę
          włączyc co ciekawszych rzeczy. Potem pisze tu a wy mówicie, że nie i wycinacie ,
          samych siebie. Może ktos ma nagrane, co mówił były ambasador? A potórek jakos
          nie było.... A dzisiaj był wielki dzień dla Płocka. PAn nasz , pozna zabytki w
          Srebrnej...Nasz drugi PAn, mógł cos przy tym wygrac ale nie miał za soba oddechu
          tradycji ale to nie grzech.... Niewinny w Winie. Jak w życiu. CZy tam jakieś
          formacje ukraińskie nie broniły Płocka w 20 roku?.....
          • Gość: kroton Re:Płocka zamazane oblicze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:16
            Panie Zenku Zawiodlam sie na Panu calkowicie Pan oglada TVN 24 i jeszcze sie
            pan tym chwali? Myslalam , ze Pan -Polak i Patriota oglada tak jak ja i
            prawdziwi patrioci TVTrwam i PLUS Ogladajac wrogie stacje karmi sie Pan
            bolszewicka propaganda na wlasne zyczenie i poddaje procesowi indoktrynacji
            przez saczacych w ladnym opakowaniu jad nienawisci
            • Gość: Zenon Dylewski Re:Płocka zamazane oblicze. IP: *.plock.mm.pl 08.03.07, 11:03
              Panie kolego płci obojga. Ile trzeba mieć złej woli, żeby tak pisać. siedzę po
              12 godzin, nad edycja publikacji tekstów, które przeżyją pana wtręty Czas. Nie
              oglądam, przecież pisałem.Ale jak było coś ciekawego jak z ambasadorem, to
              widziałem jak pokrzykiwał na jedna znana panią. Ale nie zdążyłem nagrać. To
              wszystko już pisałem a kolega swoje.
              Indoktrynacji dla starca nikt już nie wykona. A tv nie wroga? A gdzie ona jest?
              Czy nie była wroga jak puszczali Juszczenkę w Płocku a gadał siwy człowiek? Taka
              telewizje to mam w... nie napisze, żeby nie naśladować pana 33.
              A jak nasi? oszukali mnie z Padlewskim, to wszelkie kolory na mnie działają. JA
              znam system a ludzie to tylko przemijające akty wydarzeń. Pan cięgle pisze o
              wzroście i ... jest coraz gorzej. Zero tolerancji dla manipulatorów...
              A tzw TV Płock puszczała teledyski, zamiast dać transmisję na żywo.

A co do Pana sączenia. Czy wie Pan może dlaczego utrupiliście Telewizje Miasta
              Płock? z czasów mojej I Kadencji Rady Miasta?
              • Gość: kroton Re:Płocka zamazane oblicze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 11:14
                Niech Pan nie oglada dziecka szatana ,tlko prawdziwa nasza polska telewizje Zla
                telewizja ze zla energia popsuje pana karme Szkoda ze nie ma tej plockiej
                telewizji Moglby miec tam Pan swoje stale okienko i trud Pana tworczej pracy
                moglby byc powszechnie dostepny w formie codziennych felietonow Naprawde szkoda
                bo chyb a do TVN TVP i Polsatu to chyba nie uda sie panu przebic bo niektorzy
                brzydza sie wszystkim co Polskie A co pan milewski ,przed wyborami cos obiecal
                z Padlewskim zrobic a przyjal przedstawiciela narodu z ktorym lekko mielismy w
                poprzek Nie wiem skad ma Pan dane ze jakies formacje ukrainskie walczyly w
                obronie Plocka 1920 roku Jesli by sie to potwierdzilo , a pan na ogol sie nie
                myli to by byla wielka swiatowa rewelacje i kolejne odklamywanie kart historii
                Polski pozdrawiam
                • Gość: mietek Re:Płocka zamazane oblicze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 11:58
                  Ja kupilem telewizor bez pilota i bez mozliwosci zmiany kanalow Mam ustawiony
                  na TRWAM i ogladam to co chce a nie to do czego jestem zmuszany Mam rowniez
                  prawo wyboru bo w kazdej chwili moge przestac ogladac Panie Dylewski nie
                  ogladaj Pan byle czego Jak drazni pana TRWAM to niech pan oglada National
                  Geografical Sa tam fajne programy o malpach fakirach i zaklinaczach wezy
                  • Gość: belfer Re:Płocka zamazane oblicze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:11
                    Panie Zenonie Czy to prawda o tych oddzialach ukrainskich w obronie Plocka
                    przed bolszewia ?
                    • Gość: Zenon Dylewski Re:Płocka zamazane oblicze. IP: *.plock.mm.pl 08.03.07, 13:12
                      Przecież moje pytanie było jasne, chciałem sie dowiedzieć, Czy. ?
                      może wiecie?
                      • Gość: 33 Re:Płocka zamazane oblicze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:15
                        Czy ty czlowieku naprawde jestes lekko nienormalny ?Czy tylko udajesz ?
                        • Gość: łon Re:Płocka zamazane oblicze. IP: *.c156.petrotel.pl 08.03.07, 18:03
                          oj i to nie lekko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka