Gość: Kibic O. IP: *.chello.pl 24.11.01, 21:09 TYLKO ORLEN SSA PŁOCK !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.dialup.medianet.pl 25.11.01, 11:22 Ja też nie mogę się doczekać chwili w której debilne gnojki mnie "namierzą" ! Hahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO ORLEN PŁOCK - DUMA I SŁAWA STOLICY MAZOWSZA !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noorlen Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 15:16 Jeśli tak bardzo chcesz dostać to podaj swoj adres i dostaniesz to czego sie tak dopominasz;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O. Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.chello.pl 25.11.01, 18:00 Marek !3 Olej tą kurewkę (noniron, czy jakoś tak równie beznadziejnie ... .) ! Niech się prostytutki piętrowskie starają ! Na meczu z Jaga srali po nogach a teraz w necie odstawiają chojraków, konfidenci jebani !!! TYLKO ORLEN PLOCK !!! Kibic Orlenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noorlen Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 21:29 Taki z ciebie chojrak to powiedz gdzie mieszkasz;] No chyba że sie czegoś boisz? A myślałem że kibice Łorlenu mają jaja ale wygląda na to ze to marne dziewuszki które kryją sie po kątach leją w gacie na myśl o bijatyce i płaczą jak nie dostaną lizaka od mamusi;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Do Kibica Orlenu !!!! IP: *.dialup.medianet.pl 26.11.01, 07:47 Tyle razy Ci mówiłem, żebyś "nonorlenowi" nie dawał laski do ryja. Widzisz jaki teraz z niego "kozak" ? Ale za to najszybciej spierdala po stadionie ! To prosty i biedny palant - nie odpowiadaj tej męskiej kurwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noorlen Re: Do Kibiców Orlenu !!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 23:04 Co do stadionu to w życiu na meczu nie byłem;]. A wy dwaj (a moze jeden z rozdwojoną jaźnią) wyglądacie na bardzo zaprzyjaźnionych;] (para łorlenowskich pedałów) A to że twooj stary/twoja matka (na jedno wychodzi pewnie to albo takie same zboki jak wy lub jakie inne łobojnaki) dawała ci do pyska nie znaczy że u wszystkich jest tak samo (dokładniej tak jest tylko u Kiblica O. i Masreka);]. Niestety takie rzeczy sie zdarzają (2 przypadki na 10 miliardów) - takim ludziom trzeba pomagać;](Pójde do Kościółka pomodle sie o wasze pieprzone dusze, rzuce na tace- No i będą pieniądze w Caritasie dla bezdomnych kibiców Łorlenu; oddam troche szmat do skupu łodzieży łużywanej (ciuchlandu) żeby takie cioty jak wy miały sie w co odziać. Mogę któremuś nawet zafundować operacje zmiany płci. I kto tu mówi że w społeczeństwie panuje znieczulica na problemy BIEDNYCH GORSZYCH GŁUPSZYCH ĆWIERĆDEBILI;]. Jestem po prostu wspaniałomyślny;] HEHEHE Orlenu nie ma nie było i nie będzie TYLKO PETRA ZKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Do Kibiców ŻKS !!!! IP: *.dialup.medianet.pl 30.11.01, 15:56 Gość portalu: noorlen napisał(a): > Co do stadionu to w życiu na meczu nie byłem. A my dwaj wyglądamy na bardzo zaprzyjaźnionych;] (para piętrowskich > pedałów) A to że mwooj stary (na jedno wychodzi pewnie to albo > takie same zboki jak wy lub jakie inne łobojnaki) dawała mi do pyska nie znaczy > > że u was wszystkich jest tak samo > takim ludziom trzeba pomagać;](Pójde do Kościółka pomodle sie o nasze pieprzone > > dusze, rzuce na tace- No i będą pieniądze w Caritasie dla bezdomnych kibiców > Piętro ; oddam troche szmat do skupu łodzieży łużywanej (ciuchlandu) żeby takie > > cioty jak my miały sie w co odziać. Mogę sobie nawet zafundować operacje > zmiany płci. I kto tu mówi że w społeczeństwie panuje znieczulica na problemy > BIEDNYCH GORSZYCH GŁUPSZYCH ĆWIERĆDEBILI;]. Jestem po prostu wspaniałomyślny;] > HEHEHE > Petry nie ma nie było i nie będzie > TYLKO ORLEN SSA !!!!!!!!! 100 % poparcia !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Do Kibiców ŻKS !!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 20:54 witam mam dla ciebie marek i dla kibiców orlenu taka małą propozycje. marek zbierz tych swoich kibiców i może umówimy się na mały sparing np 15 na 15 wtedy wyjaśnimy sobie kilka spraw. piszecie ze w Płocku jest tylko orlen to chyba nie będziesz miał problemu ze skompletowanie składu co?. no chyba ze się boisz?? czekam na odpowiedz. TYLKO PETRA ZKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noorlen Re: Do Kibiców ŻKS !!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 00:27 15 ???? To chyba Masrek z Kiblicem Ło. będzie musiał zaciągnąć całe przedszkole razem z nauczycielką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O. Re: Do Kibiców ŻKS !!!! IP: *.chello.pl 01.12.01, 08:55 Do kibiców ŻKS Pietro ! Nie srajcie ze strachu ! Nie zrobię wam krzywdy ! (Za Marka nie ręczę)! Ale namierzcie mnie wreszcie - bo zaczynam się nudzić !!! Tylko ORLEN SSA Płock !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Do Kibiców ŻKS !!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 09:18 a moze ty wielki kibicu orlenu masz ochote na maly sparing co??? czy tylko taki kozak jestes w necie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O. Re: Do Kibiców ŻKS !!!! IP: *.chello.pl 01.12.01, 09:34 Gość portalu: K. napisał(a): > a moze ty wielki kibicu orlenu masz ochote na maly sparing co??? czy tylko taki > > kozak jestes w necie?? Czy twój nick oznacza K. oznacza ..... ? Jeżeli tak - to świetnie go sobie, mały zasmarkany tchórzaczku, świetnie dobrałeś. Jakim trzeba być śmieciem, żeby się tak jak ty napinać ? Ustawka przez internet ? Podaj swój adres to może zaszcycę cię lekkim klapsem. Obiecuję, że nie zrobię ci krzywdy. Pa, smieciu ! TYLKO ORLEN SSA PLOCK !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Do Kibiców ŻKS !!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 10:02 ale jestes smieszny:)))). no ja mowie serio chce sie ustawic z wami kibicami orlenu na solowki np 15/15 a ty mi wyskujesz ja sie napinam w necie. daj mi swoj numer telefonu to zadzwonie do ciebie i sie umowimy. naraczekam na odp. i numer tel. cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noorlen Re: Do Kibiców ŻKS !!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 12:30 Kiblica Ło to mamusia nie puści - jeszcze ktoś by go "LEKKO" obtłukł;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O. Re: Do Kibiców ŻKS !!!! IP: *.chello.pl 02.12.01, 13:41 Ale wy jesteście odważni ... w necie ! Może jednak odważycie się, aby podać swoje namiary ? Tylko prawdziwe !!! PS Ale dlaczego adresujecie swoje posty : "Do Kibiców ŻKS" ? Sami do siebię piszecie, niemoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Do Kibiców ŻKS !!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 15:29 Gość portalu: Kibic O. napisał(a): > Ale wy jesteście odważni ... w necie ! > Może jednak odważycie się, aby podać swoje namiary ? Tylko prawdziwe !!! > > PS > Ale dlaczego adresujecie swoje posty : "Do Kibiców ŻKS" ? > Sami do siebię piszecie, niemoty ? juz nic nie bede pisal bo udowodniles jaki z ciebie jest pajac. nara dzieciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micky Urodziłem się w Płocku IP: *.chello.pl 03.12.01, 14:30 ... i od zawsze kibicowałem Wiśle Płock. Dlaczego nie pojawiaja się tu kibice Wisły. Byc moze odpowiedzia na to jest poziom waszej dyskusji. Jaki ma sens napierdalać sie miedzy sobą. To moze dzieciaki derby sobie urządzicie - bedzie Petra - Orlen. Odpowiem. Jako kibic cieżko przeżyłem zmianę Wisły w Petrochemię w 1989 roku. Ale nikomu nie przyszło do głowy , zebu sekować jedyny płocki klub. Trzeba zdać sobie sprawę , kibice Petry, że bez Orlenu nie ma piłki w Płocku. Wtedy bedziemy emocjonowali sie III - ligową Wisłą. Jak kiedyś. Trzeba jednak powiedzieć , że to co zrobił PKN Orlen to szczyt arogancji. Płocki klub ciągle zmieniał nazwę: Jutrzenka, Wisła, Petrochemia, Petro. Ale nikt nigdy nie osrał kibiców jak Oni. Zmieniona świete dla kibica barwy, nazwe i symbol To nie mogło pozostać zaakceptowane. Do Płocka powinna wrócić tradycji. To trudne ale mozliwe. Pod warunkiem zdecydowanego działania wszystkim kibiców. Tylko , ze grupki dzieciaków wola napierdalać się miedzy sobą. Zastanówcie się. Wizyta na stadionie przy Lukasiewicza moze byc świętem , nie wojną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O. Re: Urodziłem się w Płocku (Ja też) IP: *.chello.pl 03.12.01, 14:51 Gość portalu: Micky napisał(a): > ... i od zawsze kibicowałem Wiśle Płock. Dlaczego nie pojawiaja się tu kibice > Wisły. Byc moze odpowiedzia na to jest poziom waszej dyskusji. Jaki ma sens > napierdalać sie miedzy sobą. To moze dzieciaki derby sobie urządzicie - bedzie > Petra - Orlen. Odpowiem. Jako kibic cieżko przeżyłem zmianę Wisły w Petrochemię > > w 1989 roku. Ale nikomu nie przyszło do głowy , zebu sekować jedyny płocki > klub. Trzeba zdać sobie sprawę , kibice Petry, że bez Orlenu nie ma piłki w > Płocku. Wtedy bedziemy emocjonowali sie III - ligową Wisłą. Jak kiedyś. > Trzeba jednak powiedzieć , że to co zrobił PKN Orlen to szczyt arogancji. > Płocki klub ciągle zmieniał nazwę: Jutrzenka, Wisła, Petrochemia, Petro. Ale > nikt nigdy nie osrał kibiców jak Oni. Zmieniona świete dla kibica barwy, nazwe > > i symbol To nie mogło pozostać zaakceptowane. Do Płocka powinna wrócić > tradycji. To trudne ale mozliwe. Pod warunkiem zdecydowanego działania > wszystkim kibiców. Tylko , ze grupki dzieciaków wola napierdalać się miedzy > sobą. Zastanówcie się. Wizyta na stadionie przy Lukasiewicza moze byc świętem , > > nie wojną. Masz dużo racji, a poza tym dosyć racjonalnie ją uzasadniasz. Z tezą, że prawdziwym płockim klubem jest Wisła mógłbym się zgodzić. Napewno nie jet nim petro ( a zwłaszcza jego obecni tu kibole-kapusie *). Ale realnie istnieje tylko ORLEN. Nie Wisła i nie petro. A barwy ORLENU - czerwono/białe są mi bliższe niż te brudnoniebieskie, chyba, że wróciłoby się do jasno-niebeiskich Wisły. * Jak piszecie donosy na mnie to chociaż nie róbcie kolosalnych błędów ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micky Re: Urodziłem się w Płocku (Ja też) IP: *.chello.pl 03.12.01, 15:07 One nie były ( barwy ) brudnoniebieskie - tylko ciemno niebieskie. nie rozumiem dlaczego dążysz do konfrontacji. Nie do końca mnie zrozumiałeś tutaj chodzi o kompromis. W sumie moze to przynieść pożądane rezultaty. Nazywanie kogoś kapusiem nic tu nie wnosi. Nie krytykuję jednak rozmowy dlatego taki zarzut powinien być uzasadniony. Inaczej to lepperiada - bez obrazy. Rzdko w tej chwili chodzę na stadion - mieszkam w innym miescie - ale róznica w atmosferze przed dwoma laty, rokiem a teraz jest kolosalna. To co jest dzisiaj to jakaś kleska. I ten trener . W wywiadzie prasowym powiedział , ze pozdrawia sympatyków Petry i Orlenu. Przecież to jest jedna drużyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O. Re: Urodziłem się w Płocku (Ja też) IP: *.chello.pl 20.12.01, 22:42 No co jest głupki ? Czekam, marznę i doczekać się nie mogę kiedy rweszcie mnie namierzycie, jak to szumnie obiecywaliście. A może cykoria was obleciała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic oo Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 16:48 Gość portalu: Kibic O. napisał(a): > TYLKO ORLEN SSA PŁOCK !!!!!!! Aleś ty gupi gupku i gąbie!!!!!! Tylko taki gupol ssa Orlena !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O. Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.chello.pl 22.12.01, 12:42 Gość portalu: kibic oo napisał(a): > Gość portalu: Kibic O. napisał(a): > > > TYLKO ORLEN SSA PŁOCK !!!!!!! > Aleś ty gupi gupku i gąbie!!!!!! > Tylko taki gupol ssa Orlena !!!!! > Naucz się głupku ortografii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noorlen Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 02:58 Gość portalu: Kibic O. napisał(a): > Gość portalu: kibic oo napisał(a): > > > Gość portalu: Kibic O. napisał(a): > > > > > TYLKO ORLEN SSA PŁOCK !!!!!!! > > Aleś ty gupi gupku i gąbie!!!!!! > > Tylko taki gupol ssa Orlena !!!!! > > > > Naucz się głupku ortografii ! > O "inteligent" się znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O. Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.chello.pl 23.12.01, 13:58 Gość portalu: noorlen napisał(a): > Gość portalu: Kibic O. napisał(a): > > > Gość portalu: kibic oo napisał(a): > > > > > Gość portalu: Kibic O. napisał(a): > > > > > > > TYLKO ORLEN SSA PŁOCK !!!!!!! > > > Aleś ty gupi gupku i gąbie!!!!!! > > > Tylko taki gupol ssa Orlena !!!!! > > > > > > > Naucz się głupku ortografii ! > > > > O "inteligent" się znalazł Po prostu - wykształcony, uprzejmy i kulturalny. W odróżnieniu od ciebię - prymitywna biedaczyno. Ale ponieważ zbliżają się najpiękniejsze Święta - to w prezecie pod choinkę dla takich przymułów jak "nonorlen" (trzeba być kompletnym malinowym fiutem, żeby sobie taki nick przyjąć !) mam swoją nieobecność na tym forum. Ale nie liczcie niedouczone przygłupy, że tak będzie zawsze ! No chyba, że zmądrzejecie ( w co szczerze wątpię) i mnie pokornie przeprosicie ! Ale tak czy tak przenoszę się na to - tak tu zachwalane wasze forum. "Pietro" ?, "Pietro" ?, czy jakoś tak. Marek ! Spotkamy się na ich zakichanym forum ?!! PS Ciekawe swoją drogą, że waszego klubu nie ma, drużyny nie ma, kibiców też nie macie - ale forum istnieje. To jakaś paranoja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: 212.76.37.* 27.12.01, 14:36 Ja też jestem kibcem Orlenu Płock i życzę tej drużynie awansu do ekstraklasy w 2002. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O. Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.chello.pl 14.02.02, 19:37 W dniu 10.10.2001 "bohaterski" kibic pn. inspektor_gadzet napisał, cytuję: "Spokojnie, pracujemy nad tym. Na pewno nie pochodzi z Płocka. Używa także, oprócz kablówki, modemu i dzwoni pod medianet. Niedługo więcej informacji o tym przypadku. " Następnie paru niepełnosprytnych kiboli pgłaszało, że już są na moim tropie. No i co ? I nic. Weźcie się synkowie do roboty bo się zdenerwuję. Tak się odgrażaliście, pisaliście konfidenckie skargi do admina (pełne błędów ortograficznych), straszyliście mnie ile wlezie, itd. Tylko dlatego, że ja jestem kibicem Orlenu (WisłY). I co? I nic. No to ja ponawiam pytanie: Jak długo jeszcze mam czekać ??? Kibic ORLENU WISŁY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRED| Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: 212.244.82.* 16.02.02, 19:35 Tak sobie czytam ta wasza klotnie i sie zastanawiam po co wy sie klocicie? kibice wlasnego klubu miedzy soba?! Lepiej ta agresje przeniescie na legia albo na doping na meczach a nie!!!!!! A pozatym ja tez nie jestem zadowolony z nazwy Orlen, ale co mozna zrobic? Bez orlenu nie byloby kasy! A bez kasy nie byloby pilki w Plocku! Co wolicie? Orlen w 1 lidze, czy Petrochemie w 3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noorlen Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 20:37 Gość portalu: FRED| napisał(a): > Co wolicie? Orlen w 1 lidze, czy Petrochemie w 3? Wolimy Wisłę Płock;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O. Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.chello.pl 17.02.02, 13:12 Gość portalu: noorlen napisał(a): > Gość portalu: FRED| napisał(a): > > > Co wolicie? Orlen w 1 lidze, czy Petrochemie w 3? > > Wolimy Wisłę Płock;] Wisłę Orlen Plock ! Naturalnie w I. lidze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O. Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! IP: *.chello.pl 16.03.02, 23:28 No nie mogę się doczekać ! Co z wami ? Chyba się na was zdenerwuję ! Pozdrawiam normalnych. Obsrywam pogibanych. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki2 Re: No, ile jeszcze będę czekał ?!!!! 23.03.02, 00:12 Gość portalu: Kibic O. napisał(a): > No nie mogę się doczekać ! Co z wami ? Chyba się na was zdenerwuję ! > Pozdrawiam normalnych. > Obsrywam pogibanych. Kibic Orlenu ! Wygrałeś z łysymi dresiarzami. Gratulki. Odpowiedz Link Zgłoś