tytytyt 20.03.07, 23:33 Które solarium polecacie w Płocku ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andaria Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.c250.petrotel.pl 21.03.07, 07:28 ja chodzę do HELIOS-a, fajowa obsługa i naprawdę kompetentne osoby. Chciałam się rzucić na średnie łóżko, a Pani mi delikatnie zaproponoowała najsłabsze patrząc się na moją "bladą" twarz. I dobrze że się jej posłuchałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 08:58 Polecam Salon Urody "GEJSZA" Wszystko tam jest ok. A solarium ma nowe lampy jak byłam tydzień temu to akurat je montowali musiała przyjść za 3 godziny. Także lampy są nówki. Polecam. Dworcowa 10. tel. 366 88 08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RC Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.plock.mm.pl 21.03.07, 17:29 No to niezle. Lampy powinno sie zmieniac po godzinach pracy solarium a nie w trakcie. Mnie jakby kazali przyjsc za 3 godziny to bym ich olal. To zadna rewelacja ze "maja nowe lampy", one maja pewien czas funkcjowania na odpowiednim poziomie i po tym czasie powinno sie je wyrzucac (pomimo tego ze dobrze "swieca"). To ze lampy sa nowe o niczym nie swiadczy... W dobrych solariach lampy maja okreslony czas uzytkowania i powinny byc wymieniane bez wiedzy klienta a nie powinno sie robic z tego wielkiej sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 17:46 Do RC. Jak mogą nowe lampy o niczym nie świadczyć?? Właśnie świadczy to o tym że kłade się w nowe dobrze opalające,a nie w stare zużyte. Chyba nie masz pojęcia o czym piszesz. A do tego że powinni to zrobić po godzinach pracy, to było by trudne bo firma wymieniająca też ma swoje godziny pracy i nie pracuje 24/24.I nie tylko w dobrych solariach lampy mają określoną ilość godzin ale w każdym solarium.Jak powinno się robić wymianę bez wiedzy klienta to po co w wielu solariach wiszą wilekie banery nowe lampy?? Lepiej jak się niema pojęcia o czymś to głupot nie powinno się pisać. Idź się połóż na super łóżko ze starymi lampami to dla ciebie napewno będzie dobre. Bo nowe są do bani ;-). śmieszny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RC Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.plock.mm.pl 23.03.07, 21:39 Sam jestes smieszny. Jesli ktos sie oglasza ze ma nowe lampy to tak jakby stacja paliwowa sie oglaszala ze sprzedaje paliwo odpowiedniej jakosci. To ma byc norma a nie wyjatek. Nie jest wazne czy lampy sa nowe, wazne aby byly kontrolowane przez solarium np. specjalnymi urzadzeniami do tego przeznaczonymi i nie byly uzywane kiedy sa tak wyeksploatowane ze ich jakość jest ponizej ustalonych norm. I nie mow mi ze nie wiem co pisze bo troche pojecia o takich sprawach akurat mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga zaliczyłam fitness Rodos i salon Venus IP: *.class145.petrotel.pl 21.03.07, 09:34 ja zaliczyłam już salon kosmetyczny venus - super sprawa moja skóra jest odżywiona i głaciutka zaliczyłam i zaliczam cały czas aerobik w Rodosie i mój brzuch już nie przypomina mi piłki jestem lżejsza sprawniejsza i przygotowana do wiosny POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: zaliczyłam fitness Rodos i salon Venus IP: *.c157.petrotel.pl 21.03.07, 19:45 czy ktoś się orientuje gdzie można iść na aerobik z rana tj.8-9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zaliczyłam fitness Rodos i salon Venus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:52 W Fitness Club Blue są zajęcia w sb i ndz o 10.30, w pozostałe dni w godzinach popołudniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala fitness RODOS rano i wieczorem IP: *.c154.petrotel.pl 22.03.07, 19:23 polecam rodos na Armii Krajowej są tam zajęcia rano i wieczorem super instruktorka poza tym w sobotę na 9 na fitness chodzą moje dzieci są tam przygotowane specjalne zajęcia dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kJ Chcemy być piękni na wiosnę IP: 212.2.100.* 21.03.07, 19:30 Gdzie mają najwięcej kabin?? Żeby nie czekać. Czy ktoś był tam na rogu Bielskiej i Sienkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:29 Witam Tak bardzo polecam te solarium na rogu Bielskiej i Sienkiewicza super ....ja zawsze wchodze na łóżeczko nr 4 i jest super ..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: 193.59.95.* 22.03.07, 10:17 Bardzo dobre Solarium jest na Międzytorzu na ul. Dobrowolskiego (koło przejścia kolejowego pod torami). Mają nowe łóżka i w zeszłym tygodniu wymienili lampy na nowe brązujące. Poza tym nie ma tam takich kolejek bo są trochę na uboczu i naprawdę warto wpaść. Poza tym są relatywnie sporo tansi od innych a standard naprawde lux. Mogę Wam podać nr telefonu z karnetu który u nich wykupiłem - 262 04 44. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob-lech Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:10 chodzcie laleczki do solarek to bedziecie za lat kilka miec pysie obwisle i pomarszczone-slyczne bedziecie !!! buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:21 Gość portalu: ob-lech napisał(a): > chodzcie laleczki do solarek to bedziecie za lat kilka miec pysie obwisle i > pomarszczone-slyczne bedziecie !!! buhahahaha Oni zawsze będą tacy śliczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.03.07, 20:51 a gdzie mają otwarte po 19 w płocku solarjum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnnn Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.class144.petrotel.pl 22.03.07, 21:40 na Międzytorzu na Dobrowolskiego przy torach jest do 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:41 Pod parkingiem na Armi Krajowej, tam gdzie Sarnowska, jest solarium, sauna - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.plock.mm.pl 23.03.07, 21:24 Wielkie banery w stylu "nowe lampy" wiszą niemal calym rokiem w tych dobrych "SOLARIACH" he. Standard powinien byc wypracowany i uwazam, ze w solariach z klasą takie informacje o zmianie lamp nie powinny by6ć zamieszczone. Klient zawsze powinien korzystac z potencjalnie nowych lamp. Np. w Helios nigdy nie zauwazylam informacji o zmianie lamp, a to jest jedno z lepszych solariow w miescie. I obsluga rewelacyjna, gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś