Dodaj do ulubionych

Chcemy być piękni na wiosnę

20.03.07, 23:33
Które solarium polecacie w Płocku ??
Obserwuj wątek
    • Gość: andaria Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.c250.petrotel.pl 21.03.07, 07:28
      ja chodzę do HELIOS-a, fajowa obsługa i naprawdę kompetentne osoby. Chciałam
      się rzucić na średnie łóżko, a Pani mi delikatnie zaproponoowała najsłabsze
      patrząc się na moją "bladą" twarz. I dobrze że się jej posłuchałam.
    • Gość: Ona Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 08:58
      Polecam Salon Urody "GEJSZA" Wszystko tam jest ok. A solarium ma nowe lampy jak
      byłam tydzień temu to akurat je montowali musiała przyjść za 3 godziny. Także
      lampy są nówki. Polecam. Dworcowa 10. tel. 366 88 08
      • Gość: RC Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.plock.mm.pl 21.03.07, 17:29
        No to niezle. Lampy powinno sie zmieniac po godzinach pracy solarium a nie w
        trakcie. Mnie jakby kazali przyjsc za 3 godziny to bym ich olal. To zadna
        rewelacja ze "maja nowe lampy", one maja pewien czas funkcjowania na
        odpowiednim poziomie i po tym czasie powinno sie je wyrzucac (pomimo tego ze
        dobrze "swieca"). To ze lampy sa nowe o niczym nie swiadczy... W dobrych
        solariach lampy maja okreslony czas uzytkowania i powinny byc wymieniane bez
        wiedzy klienta a nie powinno sie robic z tego wielkiej sensacji.
        • Gość: Anonim Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 17:46
          Do RC. Jak mogą nowe lampy o niczym nie świadczyć?? Właśnie świadczy to o tym
          że kłade się w nowe dobrze opalające,a nie w stare zużyte. Chyba nie masz
          pojęcia o czym piszesz. A do tego że powinni to zrobić po godzinach pracy, to
          było by trudne bo firma wymieniająca też ma swoje godziny pracy i nie pracuje
          24/24.I nie tylko w dobrych solariach lampy mają określoną ilość godzin ale w
          każdym solarium.Jak powinno się robić wymianę bez wiedzy klienta to po co w
          wielu solariach wiszą wilekie banery nowe lampy?? Lepiej jak się niema pojęcia
          o czymś to głupot nie powinno się pisać. Idź się połóż na super łóżko ze
          starymi lampami to dla ciebie napewno będzie dobre. Bo nowe są do bani ;-).
          śmieszny jesteś.
          • Gość: RC Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.plock.mm.pl 23.03.07, 21:39
            Sam jestes smieszny. Jesli ktos sie oglasza ze ma nowe lampy to tak jakby
            stacja paliwowa sie oglaszala ze sprzedaje paliwo odpowiedniej jakosci. To ma
            byc norma a nie wyjatek. Nie jest wazne czy lampy sa nowe, wazne aby byly
            kontrolowane przez solarium np. specjalnymi urzadzeniami do tego przeznaczonymi
            i nie byly uzywane kiedy sa tak wyeksploatowane ze ich jakość jest ponizej
            ustalonych norm. I nie mow mi ze nie wiem co pisze bo troche pojecia o takich
            sprawach akurat mam.
    • Gość: aga zaliczyłam fitness Rodos i salon Venus IP: *.class145.petrotel.pl 21.03.07, 09:34
      ja zaliczyłam już salon kosmetyczny venus - super sprawa moja skóra jest
      odżywiona i głaciutka
      zaliczyłam i zaliczam cały czas aerobik w Rodosie i mój brzuch już nie
      przypomina mi piłki jestem lżejsza sprawniejsza i przygotowana do wiosny
      POLECAM!!!!!
      • Gość: megan Re: zaliczyłam fitness Rodos i salon Venus IP: *.c157.petrotel.pl 21.03.07, 19:45
        czy ktoś się orientuje gdzie można iść na aerobik z rana tj.8-9
        • Gość: ja Re: zaliczyłam fitness Rodos i salon Venus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:52
          W Fitness Club Blue są zajęcia w sb i ndz o 10.30, w pozostałe dni w godzinach
          popołudniowych.
        • Gość: ala fitness RODOS rano i wieczorem IP: *.c154.petrotel.pl 22.03.07, 19:23
          polecam rodos na Armii Krajowej są tam zajęcia rano i wieczorem super instruktorka
          poza tym w sobotę na 9 na fitness chodzą moje dzieci są tam przygotowane
          specjalne zajęcia dla dzieci
    • Gość: kJ Chcemy być piękni na wiosnę IP: 212.2.100.* 21.03.07, 19:30
      Gdzie mają najwięcej kabin?? Żeby nie czekać.
      Czy ktoś był tam na rogu Bielskiej i Sienkiewicza?
      • Gość: gość Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:29
        Witam
        Tak bardzo polecam te solarium na rogu Bielskiej i Sienkiewicza super ....ja
        zawsze wchodze na łóżeczko nr 4 i jest super ..... Pozdrawiam
    • Gość: Marcin Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: 193.59.95.* 22.03.07, 10:17
      Bardzo dobre Solarium jest na Międzytorzu na ul. Dobrowolskiego (koło przejścia
      kolejowego pod torami). Mają nowe łóżka i w zeszłym tygodniu wymienili lampy na
      nowe brązujące. Poza tym nie ma tam takich kolejek bo są trochę na uboczu i
      naprawdę warto wpaść. Poza tym są relatywnie sporo tansi od innych a standard
      naprawde lux. Mogę Wam podać nr telefonu z karnetu który u nich wykupiłem - 262
      04 44.
      Pozdrawiam
    • Gość: ob-lech Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:10
      chodzcie laleczki do solarek to bedziecie za lat kilka miec pysie obwisle i
      pomarszczone-slyczne bedziecie !!! buhahahaha
      • Gość: *** Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:21
        Gość portalu: ob-lech napisał(a):

> chodzcie laleczki do solarek to bedziecie za lat kilka miec pysie obwisle i
        > pomarszczone-slyczne bedziecie !!! buhahahaha
        Oni zawsze będą tacy śliczni.
      • Gość: jj Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.03.07, 20:51
        a gdzie mają otwarte po 19 w płocku solarjum??
        • Gość: mnnn Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.class144.petrotel.pl 22.03.07, 21:40
          na Międzytorzu na Dobrowolskiego przy torach jest do 20.00
          • Gość: js Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:41
            Pod parkingiem na Armi Krajowej, tam gdzie Sarnowska, jest solarium, sauna -
            polecam
    • Gość: gosc Re: Chcemy być piękni na wiosnę IP: *.plock.mm.pl 23.03.07, 21:24
      Wielkie banery w stylu "nowe lampy" wiszą niemal calym rokiem w tych
      dobrych "SOLARIACH" he. Standard powinien byc wypracowany i uwazam, ze w
      solariach z klasą takie informacje o zmianie lamp nie powinny by6ć
      zamieszczone. Klient zawsze powinien korzystac z potencjalnie nowych lamp. Np.
      w Helios nigdy nie zauwazylam informacji o zmianie lamp, a to jest jedno z
      lepszych solariow w miescie. I obsluga rewelacyjna, gorąco polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka