Dodaj do ulubionych

Najlepszy wykładowca w PW

IP: *.pw.plock.pl 13.05.03, 12:35
Dr Józef Wawrzyński - wspaniały wykładowca, jeden z najlepszych z którym
miałem doczynienia. Traktuje on studenta jak brata. Zawsze można liczyć na
jego pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: VIPER Re: Najlepszy wykładowca w PW IP: *.pw.plock.pl 13.05.03, 13:19
      ZGADZAM SIĘ Z "ANONIMEM"!!!!!!!!!! DR JÓZEF WAWRZYŃSKI TO NAPRAWDE BARDZO DOBRY
      WYKŁADOWCA, MOŻNA W KAŻDEJ CHWILI DO NIEGO IŚĆ I POPROSIĆ O POMOC. to jest po
      prostu wzór dla innych profesorków którzy maja w d.... studentów, dla nich
      najważniejsze jest żeby ich zgnębic, a nie im pomóc.A "WAWRZYN" jest ok!!!!!!!!
      Wiem bo miałem z nim doczynienia! POZDRAWIAM!!!!!!!!

VIPER
      • Gość: chem Re: Najlepszy wykładowca w PW IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 21:50
        mgr A.D Klepańska jedna z nielicznych osob, ktora docenia studentow
        • beergson Re: Najlepszy wykładowca w PW 14.05.03, 09:10
          zgadzam sie w 200%z przedmówcą!!
          dodałbym moze jeszcze prof C.Kinarta
          • Gość: Ricardo torres Re: Najlepszy wykładowca w PW IP: *.pw.plock.pl 17.06.03, 10:35
            Ten kto mial zajecia z dr Krzysztofem Jaworskim to wie jaki z niego rowniacha
            • Gość: nik Re: Najlepszy wykładowca w PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 02:48
              KRZYS OK!! wie jak jest na studiach, nie chcesz to sie nie uczysz, ale jak
              wykazesz zainteresowanie to dopiero sie zacznie....
        • Gość: Kartezjusz Re: Najlepszy wykładowca w PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 13:38
          Witam wszystkich gosci forum regionalnego. Chcialbym wyrazic swoje zdanie
          na temat , kto moim skromnym zdaniem jest najlepszym wykladowca na
          Politechnice Warszawskiej.Moj wybor pada na p.Tadeusza Borowickiego ,
          wykladowce krolowej nauk jaka jest matematyka. Swoj wybor uzasadniam
          posiadaniem przez owego wykladowce cech ktore stanowia jego wartosc zarowno
          jako wykladowcy jak i czlowieka.Pan Borowicki to czlowiek rozumiejacy
          potrzeby studenta , posiada zarowno zdolnosci dydaktycznego wylozenia
          materialu jak i indywidualne podejscie do kazdego czlowieka co gwarantuje mu
          znajomosc psychologii.Dziekuje za mozliwosc wyrazenia mojego zdania.
          • Gość: dr Re: Najlepszy wykładowca w PW IP: *.drobin.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 09:25

Najbardziej wyrozumiały, cierpliwy i życzliwy jest prof. W. Włodarczyk.
            BARDZO MI POMÓGŁ!!!!!!!!!
            • Gość: Chemiczny Ali Marzena Majzner IP: 193.59.39.* 25.07.03, 12:11
              Najlepszym wykladowca na PW jest dr Marzena Majzner. Bardzo jest sympatyczna i
              moge sie duzo dowiedziec o przedmiocie.
              Raz jak mialem problem cicho zapukalem do drzwi otworzylem a tam dr Kempinski
              przytulal pania dr. Troche mmnie to zbilo z tropu ale przeciez kazdy czlowiek
              ma prawo do milosci.
        • Gość: pw Re: Najlepszy wykładowca w PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 02:47
          haha ales teraz powiedzial, ta pani to pomylka szybko sie przekonasz , ona
          zawsze miala jakies problemy raz zgubila kolokwia a raz to nawet studenci jej
          ukradli i takie tlumaczenia byly na codzien... to chyba nie swiadczy o tym ze
          pani szanuje studentow tylko ma ich za debili
          • Gość: chemfan Re: Najlepszy wykładowca w PW IP: 217.97.98.* 04.09.03, 11:48
            Moim zdaniem najlepszymi wykładowcami są (z którymi miałem do czynienia
            oczywiście): mgr T. Zakrzewski; mgr A.D. Klepańska oraz prof. C. Kinart, który
            szkoda, że zrezygnował z pracy w PW.
            • Gość: Dominoo Re: Najlepszy wykładowca w PW IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 23:01
              dr Jozek Wawrzyński to równy koleś, za pół literka czegoś %% potrafi docenic
              studenta nawet na 4,5 natomiast mgr Dzierżanowski bierze nawet i tanie winka,
              tylko trzeba w sklepie poprosić Panią o jakieś ładne opakowanie od trunku
              firmowego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka