dariusz.zuch 19.04.07, 00:52 Nie wiem, kto wybiera kandydatów, ale żaden z nich na to miano nie zasługuje! Przemyślcie sprawę. Naprawdę Ci ludzie nie są godni takiego tytułu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aj KUTYło - śmiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 04:25 Wszyscy którzy znają obecną sytuację w Małachowiance boki zrywają ze śmiechu !!!. Takiego syfu tam nigdy nie było. Nos zawinięty do góry. Ludzie mówią o tym, że nic innego poza swoim teatrzykiem nie widzi. Słyszałem też o planach Pani derektor budowlanych, w których pomaga jedyny słuszny architekt w mieście - jej menrzulek :). Gratulacje za nominacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: KUTYło - śmiechu warte IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.07, 05:40 pani Utzig dostała nominację tylko dla tego że jej niedojda małżonek projektował domek jednorodzinny panu prezydentowi Milewskiemu, no i jeszcze robił rysunki do tzw. książki wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boru.h Re: KUTYło - śmiechu warte IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.07, 05:41 ciekawe kiedy pan małżonek pani dyrektor zapłaci swoim dłużnikom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KUTYło - śmiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:49 Nie wiem jak ten człowiek otrzymał jakiekolwiek uprawnienia! Jego postawa w sprawie reprezentowanej przeze mnie była taka, że budynek nie da się zaprojektować! Jako eksperta przyciągnął na spotkanie wiceprezydenta Płocka (byłego na szczęście), który popierał jego tezy. Budynki stoją, żadne słońce ich nie położyło (ani zima), a kompetencje tych panów poddaję w wątpliwość! Jeden jest doktorem, drugi magistrem. Mają uprawnienia! Nadane przez powołane do tego celu urzędy! Ja jestem praktykiem, budowałem różne obiekty jako majster i wydaje mi się, że moja wiedza jęst większa niż doktorancka. Panu Krzysztofowi Kamińskiemu - życzę wielu sukcesów w projektowaniu trzypiętrowych budynków z garażami podziemnymi w Ząbkach przy ul. Powstańców. Przemieszczą się po zbudowaniu o ponad metr. Życzę sukcesów w pomiarach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: KUTYło - burycyło i było śmiechu warte IP: *.plock.mm.pl 20.04.07, 23:55 Kto i po co wymyślił tych wykszałciuchow na sędziów moralności delikwentów. Oni nawet nie wiedza co robią ludzie w mieście. Zlikwidować te farsę z wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Wybieramy Płocczanina Roku 2006 19.04.07, 07:07 Trudny wybór. Sami zacni kandydaci. Prawie na każdego chciałbym oddać głos. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: 193.59.95.* 19.04.07, 07:28 Pogonowski Mariusz to człowiek o wielkim sercu. Z wielkim zaangażowaniem reżyserował spektakl. Ludzi niepełnosprawnych traktuje jak równorzędnych partnerów. Dał tym ludziom siłę i wiarę we własne możliwości. W pełni zasługuje na tytuł Płoczcanina roku. Panie Mariuszu dziękuję Panu za wszystko co Pan robi dla sprawnych inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.c246.petrotel.pl 20.04.07, 18:39 Zgadzam sie . Sama chodze na te warsztaty i widze ze tych ludzi traktuje jak kazdego innego czlowieka ,daje im szanse i wogole...powinien zostac ploczczaninem roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryśka Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 23:05 Pewnie że powinien bo to człowiek po którym widać że kocha to co robi i jeszcze pomaga innym..:) a warsztaty to fajna sprawa.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s@wa Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 07:42 Kandydatem ksiądz i to wymieniony jako pierwszy.Czy my będziemy żyli kiedyś w normalnym kraju(mieście)?.Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 19.04.07, 08:48 Gość portalu: s@wa napisał(a): > Kandydatem ksiądz i to wymieniony jako pierwszy.Czy my będziemy żyli kiedyś w > normalnym kraju(mieście)?.Wątpię. Ja też wątpię. Bo normalny kraj to według mnie taki, w którym nikt nie reaguje histerycznie na księdza, żyda, geja, ciemnoskórego itp. Kiedy na każdego człowieka patrzy się jak na osobę i ocenia jego postępowanie, a nie "etykietkę". Wątpię w normalność, bo za dużo jest stale podsycanych różnych fobii. A co do kandydatur - przynajmniej jedna budzi moje wątpliwości. No chyba że to bardziej wybór jednego dokonania niż całokształtu dokonań... Ale tytuł Płocczanina Roku powinien chyba przypaść osobie, która - poza sukcesem - nie ma na koncie wątpliwych działań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arn Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:51 Wyjedz czym predzej do jUKeju, to od razu bedzie tu troche normalniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:58 A ja proponuję dyr.III L.o.To jest oddana osoba,która niestety nie jest odpowiednio deceniona.Wrażliwa na losy człowieka,po prostu urocza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin roku Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.c152.petrotel.pl 19.04.07, 11:09 Głosujcie na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grv Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:05 moja odpowiedz na twoj post : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s@wa Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:24 Kawka nie denerwój się(chyba,że Twoim strojem jest habit).Jestem daleki od segregowania ludzi na gorszych lub lepszych ale wpływy Krk powinny się definitywnie w tym kraju(katolickim do szpiku kości skończyć).Jeżeli mamy być krajem europejskimto to wiara musi być indywidualną sprawą każdego Polaka.Jest zbyt dużo biedy w tym kraju w porównaniu z przepychem i obłudą przedstawicieli kościoła.Przykładów jest aż nadto:współpraca z sb.,przekręty w Caritasie,moletowania ,pedofilia,pazerność finansowa,itd.,itd.Życzę przyjemnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 19.04.07, 11:42 W poprzednim poscie napisałeś: Kandydatem ksiądz i to wymieniony jako pierwszy.Czy my będziemy żyli kiedyś w normalnym kraju(mieście)?.Wątpię. To, że ksiądz kandyduje do świeckiego tytułu Płocczanina Roku, to jest właśnie normalność. Bo ludzie stanu duchownego żyją i działają pośród społeczeństwa. Kapituła nie zgłosiła zbiorowo całego kleru, ale jednego człowieka, którego zasługi dla Płocka doceniła - ale ten wybór jest dodatkowo poddany weryfikacji wszystkich głosujących. To, co piszesz o środowisku Kościoła, można przypisać i innym grupom. Na przykład nauczycielom, bo i wśród nich byli esbeccy donosiciele, co i rusz słychać o pedofilii, a i podsyłanie sobie "korkowiczów" też świadczyć może o pazerności. Podobnie z lekarzami, o urzędnikach już nie wspomnę. W tej konkretnej sytuacji stosowanie odpowiedzialności zbiorowej wydało mi się przejawem jakiejś fobii. A habit nie jest moim strojem organizacyjnym (jestem na takie ubranka zbyt swobodna :-) ) i wiele mnie w Kościele również denerwuje. Tyle że nie widzę powodu, by warczeć na widok każdego habitu czy sutanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIEK Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.c245.petrotel.pl 19.04.07, 12:01 KAWKA CZY TY JESTES JEDNYM Z TYCH MOLESTOWANYCH PRZEZ KSIĘŻY? NA PEWNO. ŻAL MI CIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 19.04.07, 12:04 Misiek, a czy to ty jesteś tym chłopcem, o którym mówili w tv, że koń kopnął go w głowę? Wyrazy współczucia :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s@wa Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:03 KAWKA.Wymiana poglądów była miła,chociaż krutka.Jestem pełen uznania.Potrafisz ripostować.Życzę powodzenia.Habit to był żart ale nie dałaś się sprowokować.Szacunek z mojej strony dla Twoich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grv Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:07 ty tez sie nie denerwuj ale polecam ci lekture slownika ortograficznego bo to co wyprawiasz z slowami typu "krUtka" boli w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:11 Ja głosuję na Płócienników, wspaniali ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:20 A kto to jest! Mieszkam w Płocku od początku lat 70-tych, a o takich ludziach nie słyszałem! Ja może zagłosuję na Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.c247.petrotel.pl 14.05.07, 12:12 Jeśli ich nie znasz to znaczy że nie interesujesz się tym co się dzieje w naszym mieście!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas.wis. Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:35 Wiec kto według Ciebie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodzę do teatru Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:38 POGONOWSKI???????????? ZA CO ??? ŻE WRÓCIŁ DO PŁOCKA PO STUDIACH??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.c246.petrotel.pl 20.04.07, 18:41 Znasz go wogole ?? bo ja tak i jakos nie zgadzam sie z toba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:23 Nie znam i nie mam pojęcia co on robi! Jest dla mnie nikim - jak mogę głosować na nikogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryśka Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 23:10 widać że nic o nim nie wiesz ! więc się nie odzywaj...najpier poszukaj informacji a potem się wypowiadaj.. dowiedz się co zrobił po tym jak wrócił do Płock i jak pomaga ludziom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FARA PŁOCK Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:50 ...a Cegłowski to za co..?? za wakacje w egipcie czy za remonty za kase ksiedza Dybińskiego... tu es petrus było dzięki Orlenowi bo to oni wyłożyli kase i był dzień chemika... bez cukrowania i lizania... prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 15:38 Co ty możesz wiedzieć o tym kto za tym stoi? Tu es Petrus jest pomysłem Księdza Cegłowskiego i wszystko. Zapytajcie się w urzędzie miasta to wam powiedzą prawdę. A ks. Dybiński to jaką kase miał? przecież to parafialny dochód. Więc o jakiej kasie Dybińskiego jest mowa? To że sobie przed odejściem na emeryturę wyremontował dawną organistówkę to już nikt nie powie, bo pewnie mu się należało. A do domu emerytów na misjonarską a nie za moje pieniądze po kryjomu remontuje sobie cztery kąty emeryta. To obłuda i bezczelność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płock Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 16:18 Tu es Petrus jest inicjatywą ks. Cegłowskiego. To on wyprosił ten koncert w UM i Orlenie. Zdecydowanie to proboszcz Fary zasługuje na ten tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 16:27 i tak Kutyło jeste najlepsza :) buhahahahahahahahaha ale przypał, ku.. mać gratulacje za wybór !!! Jeśli ona Płocczaninem roku, to Zombirt Płocczaninem STULECIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbud-2 Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: 195.205.223.* 19.04.07, 17:33 już masz 300 dni odpustu !!!!Pisz dalej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem co wiem. Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.plock.mm.pl 19.04.07, 16:28 niewielka grupa wybiera typy nieznanej grupy sędziów, którzy znają tylko swoje środowisko. To jest niemiarodajne. Zlikwidować taki tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FARA PŁOCK Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:39 ...a ty co wazeliniarzu.>?? nie wiesz to sie nie wypowiadaj i nie dyskotuj... już jeden dupowłas jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parafianin**** Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:57 barani lbie organistowka zostala wyremontowana za wszystkich parafian fary pieniadze a nie za twoje, podejrzewam ze twoje dochody wystarcza jedynie na odziez kupiona na wage w ciuchlandii. Niestety za ks. Dybińskiego w Farze bylo wszystko jawne kazdy remont zostal publicznie rozliczony z kazdych wydanych pieniedzy sie ta osoba rozliczyla, wydaje sie jesli jestes takim wiernym sympatykiem fary i ich ksiezy powinienes dostrzec ze remont organistowki skonczyl sie odnowa elewacji zewnetrznej i dachu calej plebanii i pozostawil po sobie 408000 tys zl,a obecny proboszc dokonal remontu plebanii wewnatrz z wymiana okien oraz prezbiterium w kosciele o ile wiesz co to jest prezbiterium. Podejrzewam ze bez tych pozostawionych pieniedzy to ks. Ceglowski zrobilby w spodnie na rzadko a nie dokonalby tego remontu . co do tu es petrus niestety sponsorowal UM wraz z mazowieckimi z okzji dnia chemika . obecny proboszcz poza dennymi dowcipami i glupim smiechem w trakcie kazanie nawet porzadnie nie potrafi zorganizowac uroczystej mszy sw. najlepszym przykladem byl okres przedswiateczny i cale tridum paschalne oraz rezurekcja jak byles to powinienes zobaczy jakl to wygladalo ŻENADA - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asz Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:09 płocczaninem k roku winien zostac ZD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płock Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:16 > nawet porzadnie nie > potrafi zorganizowac uroczystej mszy sw. Polecam przypomnienie ubiegłorocznej mszy na 650-lecie fary (23.04.2006) oraz Uroczystości Zygmuntowskie (7.05.2006) :) > a obecny proboszc dokonal remontu plebanii wewnatrz z > wymiana okien oraz prezbiterium w kosciele o ile wiesz co to jest > prezbiterium. Coś mi się zdawało że trochę więcej zrobił: dzwonnica, iluminacja zewnętrzna fary, tablice pamiątkowe .... > co do tu es petrus niestety > sponsorowal UM wraz z mazowieckimi z okzji dnia chemika . Owszem, ale gdyby nie wcześniejsza wizyta ks. Cegłowskiego w UM to tego koncertu by nie było. Ks. Cegłowski nie załamał rąk gdy dowiedział się że Tu Es Petrus kosztuje 200 tys. złotych, ale poszedł szukać sponsora. I znalazł. A 99% innych księży machnęłoby ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:34 wazelinka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:33 ...popieram popieram... a jak by to ks probosz powiedział na koniec hahahaha... (bukiet) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan cegly..:D Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:09 tak naprawde to ni ceglowski a niepracujacy juz w Farze ks.Maciej Jastrzebski wywalczyl wystep tu es petrus w plocku. obecny probosz potrafi tylko jezdzic na urlop do tajlandii i wypaprywac kase na rozne zbedne rzeczy.....(a w kosciele zimno jak w psiarni ....)oraz narzekac po mszy ze ludzie malo na tece daja , a czyja to wina?........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:35 jak to wcale nie Banderas jej ludzie koncert zrobił Orlen i tyle a zę w kosciele pizga to wszscy wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:25 Może jeszcze posłankę L... smarował w tym Egipcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@wel Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.c156.petrotel.pl 19.04.07, 17:50 a ja uważam żeJednynym wartosciowym kandydatem jest Dyrektor ZOO P. Niwelinski. Zauważcie on robi swoje z korzyśica dla ogrodu , w polityke sie nie wtraca jest spoza ukladów , a ile dobrego zrobił dla naszego ogrodu, ktory juz niedlugoi ma szanse stać sie jednym z najlepszych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.plock.mm.pl 19.04.07, 17:55 A ja, że MM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.c244.petrotel.pl 19.04.07, 18:15 ja bym przyznał zbiorowy tytuł Płocczanina Roku dla fotogalerii plock24. kawal dobrej roboty dla promocji miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.plock.mm.pl 19.04.07, 18:18 Szefa płockiej Metanoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek 38 Re: pani renata... IP: *.c240.petrotel.pl 19.04.07, 20:14 Pani Renata???? lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: pani renata... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:07 Wybierzmy Płocczanów obcym precz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniut :) IP: *.c157.petrotel.pl 21.04.07, 07:59 Proponuję już teraz ogłośić Mariusza Pogonowskiego Najbardziej Nieuczesanym Płocczaninem Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: pani renata... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 18:10 Czy ktoś tych kandydatów weryfikuje? Żeby później nie było takiego zgrzytu jak z biskupem Wielgusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cicho sza Re: pani renata... IP: *.plock.mm.pl 22.04.07, 18:14 I nie boisz sie tak pytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 12:07 A moze zamiast szukać kandydatów na salonach ,szanowna kapituła /Ci co nominują / poszukali by wśród ludu -z reguły ktos kto robi dobrą robote nie ma czasu na chodzenie po salonach a tam decydenci omawiaja sprawy ważne np. kogo wybrac Płocczaninem Roku ,komu dac kase itp. , ale gdzie tam buty by sobie pobrudzili -po co szukac lepiej niech zostanie w swoim gronie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Re:Nie Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.plock.mm.pl 21.04.07, 13:51 jest tak jak napisałeś. Poniżej kanapy to hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:Nie Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:56 dlatego podoba mi sie kandydatura Maltańczyków. Oni są naprawde zwarci i gotowi. Widziałem ich na niej jednym koncercie, jak całą noc byli gotowi nieść pomoc. Pozdrawiam Was gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly maltanczyk Re:Nie Wybieramy Płocczanina Roku 2006 -msm IP: *.chello.pl 30.04.07, 15:55 i co jeszcze? Jaki tam jest burdel w maltanskiej- glowa mała... Szef-kiepski i ciapowaty... Jesli msm dostanie tytul płocczanina roku to szanowny komendant na laurach spocznie, a wolontariusze(ktorzy na prawde DUZO robia) nic z tego nie beda mieli, nawet wiekszych podziekowan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 15:06 Serdeczne gratulacje Organizatorom, Kandydatkom i Kandydatom. Cieszę się, że został dostrzeżony Wasz zapał, pasja, wysiłek, poświęcenie i praca. Wszystko to w sumie złożyło się na Wasze niewątpliwe sukcesy. Życzę dalszych satysfakcji z twórczych osiągnięć. Oby ich było jak najwięcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balon Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 15:26 Płocczaninem roku powinien zostać słynny prokurator Jan.S. bo prowadzi sprawy gdzie chodzi o grube miliony i dlatego ludzi nie zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykleryk KPINY a nie wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.class147.petrotel.pl 26.04.07, 10:10 Wszytskie nominacje całkowicie bezsensu. Tak samo bez sensu jak polityka naszego Prezydenta. Staczamy się jako miasto, jako całość na dno. I niedługo zatopimy się w mule, tak jak utoneła nasza drużyna piłkarska. To nie wybór na Płocczanina roku, tylko kpina z ludzi mieszkających tu od lat. Kleryk niech zostanie Płocczaninem roku, za to, ze pomógł ściągnąć Rubika hehehehe Osiągnięcie warte takiego tytułu!!!! Żenujące miasto z żenującą władzą i jeszcze gorszym forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:09 Dlaczego nie ma nazwy owieczki lub baranka? Skoro jest na zdjęciu, to tez bierze udział w plebiscycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Cegłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 17:49 Cegłowski Płocczaninem roku-koń by się uśmiał. A co on za zasługi ma? Tu es Petrus w Płocku to nie jego pomysł, ani finanse. Pomysł był Banderasa. A reszta? Nie wiem...że książka jakaś o farze powstała? Ze zdjęć z konkursu...W kościele zimą, to prawda zimno jak u psa w budzie. Wyremontowano prezbiterium, tylko ciekawe kto to sfinansował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cegłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 22:04 Jak tak można pisać na bohatera, który zdobył pieniądze z ambasady rosyjskiej na odnowę...moralną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Katolik Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.c247.petrotel.pl 02.05.07, 12:51 Ty chyba jesteś cyklista.Jak możesz - Ksiądz i Maltańczycy nie zasługują?! W IV RP zawsze zasługują na wszystko. I miło, że Gazeta to pojeła. Co prawda wszystkich poparcie Michnika wykańcza ale może nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Katolik Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 13:29 Co ty za brednie piszesz!? Kogo wykończyło nazwisko Adama Michnika? A ksiądz proboszcz bardzo ładnie wygląda w swoim luksusowym samochodzie, który chowa, żeby ludzie go nie widzieli. Ciekawe za co kupił tę półsportową furę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Katolik Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.c247.petrotel.pl 02.05.07, 20:06 Trzeba Cię zapamiętać - podglądaczu ksężych fur . Ustali się Twoje perosnalia i do kartotek policyjnej i parafialnej. Już żebro to załatwi. A poparcie Adama Michnika wykończyło Unię Wolności.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:32 dobra tam, glosujcie na pogonowskiego albo ewentualnie na malte i git ;) polecam te kandydatury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Polaka Katolika Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 13:19 Nazwisko Adama Michnika wykończyło Unię Wolności? Zastanów się nim napiszesz bzdury! Nie znasz faktów historycznych. Unia Wolności po prostu została przekształcona. Natomiast Adam Michnik to bardzo zasłużony człowiek, działacz demokrotycznej opozycji i to jego wykańczano w więzieniach. To on pomagał i pomaga ludziom. Ale co ty wiesz? Dla ciebie nie ma autorytetów. Idź do księdza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanis Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.eu.org 03.05.07, 09:11 Najbardziej nie zasługuje na to miano Kutyło...chodziłem do Małachowianki i wiem jaka jest naprawdę...nie głosujcie na nią ludzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajacy! Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:55 Co o wyborze nowego biskupa sądzą szacowni kandydaci, którzy są już po naradzie? Warto, żeby wyrazili swoje opinie, zwłaszcza ksiądz proboszcz i jego owieczka. Proszę zapytajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Pytającego! Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:44 Uważam, że niepotrzebne jest nazbyt ostentacyjne podkreślanie obecności Kościoła w mediach publicznych - powiedział biskup Piotr Libera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrega_strega Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.c158.petrotel.pl 12.05.07, 12:15 MALTANCZYCY Glosujesz nie na prezesa, a na ludzi! Wolonatariuszy ! Ciesze sie, ze mlodziez potrafi bezinteresownie niesc pomoc i robi to za darmo i w ramach swojego wolnego czasu. Brak podtekstow politycznych, (nie)zwykla zyczliwosc i serce mlodych ludzi. Gratuluje nominacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boru.h [...] IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.07, 14:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.C. Jestem całkowicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 17:15 Za, popierając Ze.Dy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 08:53 Wspaniałe kandydatury: Maltańska Służba Medyczna i jej przekręty finansowe oraz brak jakiego kolwiek zorganizowania i Renata Kutyło-Utzig najgorzy dyrektor jakiego do tej pory miałem jej genialne przemówienia, akcje propagandowe( alpel z okazji 2 rocznicy śmierci papieża Jana Pawła II przerobiony na propagande LPR- u przeciwko aborcji ) są naprawde warte przyznania nagrody ale dla njdurniejszego płocczannina roku. Akurat te dwie kandydatury są śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:34 dlaczego najgorsza? Chyba każdy dyrektor ma na początku trudno. Chyba nikomu nic złego nie zrobiła. Wręcz przeciwnie, podobno prowadzi teatrzyk integracyjny. Uważam, że zrobiła wiele dla tych chorych ludzi i zasługuje na kandydaturę. A o co chodzi z przekrętami finansowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:54 Moze i ma zasługi w prowadzeniu teatrzuku ale to nie wszystko narzucanie swoich poglądów przerabianie Małachowianki na styl klasztoru i podporządkowywanie sobie swoich współpracowników na zasadzie "kto z nami a kto nie z nami to przeciwko nam" - to już duża przesada, a o przekretach to o przekretach kazdy kto choc troszkę poznał smaku malteńskiej sł€żby medycznej w płocku wie o co chodzi. Niestety i tym razem okazuje sie ze swiat nie jest taki wspaniały, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:13 "oczywiście, bo my Polacy, to tylko narzekać potrafimy" - jak to się zwykło mówić. Chyba pani Renata Kutyło nie jest mianowana jako dyrektorka szkoły (co by było głupotą, bo to tak jak by mianować każdego za to, że wykonuje swoją pracę), lecz za teatrzyk, który zbliża ludzi. Ona otwiera tym ludziom okno na świat. Dzięki temu pensjonariusze domu społecznego nie są zamknięci, tylko mogą żyć z innymi. I oczywiście tysiące uwag i komentarzy, wytykanie każdemu, lecz nic więcej. Uważam, że jeżeli ktoś robi jakieś przekręty, to powinien ponieść za to karę. Jeżeli Ty wiesz o tym i nie informujesz organów ścigania, również nie jesteś fair. A takie anonimowe gadanie w forum na pewno nie polepszy sytuacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Wybieramy Płocczanina Roku 2006 IP: *.toya.net.pl 27.05.07, 21:46 A wiesz ilu wolontariuszy przychodzi i przychodzilo do dps-u na krotkiej? Nikt im nagrod za to nie wreczal, bo i nie oczekiwali na nie. W tym przypadku jest to raczej dzialanie pod publiczke i dla nagrody, a nie z milosci czy sympatii do ludzi. Bo gdyby tak bylo, to nie tlamsilaby swoich uczniow. Kiepski nauczyciel, kiepski pedagog, kiepski dyrektor. Aczkolwiek bardzo dobrze, ze prowadzi ten teatr, ale moim zdaniem nagroda jej sie na pewno nie nalezy. Raczej uczniom, ktorzy w tym teatrze dzialaja, bo to oni najwiecej robia! (zeby nie bylo - malachowianke skonczylem kilka lat temu) Odpowiedz Link Zgłoś