Dodaj do ulubionych

Telebim przy ul. Jachowicza.

20.04.07, 09:20
Mnie podoba się bardzo, ale czy nie spowoduje to stłuczek, czy większych
kolizji na ulicach?
Obserwuj wątek
    • roman_j Re: Telebim przy ul. Jachowicza. 20.04.07, 09:52
      On nie wisi tam po to, żeby się podobać, ale żeby przynosić dochód jego
      właścicielowi. Dlatego nasza opinia nie ma tu nic do rzeczy. Podobnie rozważania
      o jego wpływie na koncentrację kierowców. :-))
    • Gość: beata Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:05
      diodowy ekran video, pewnie wyprze inne formy reklamy, znakomity pomysł
      • Gość: ... Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.c152.petrotel.pl 20.04.07, 12:38
        pomysł dobry, aczkolwiek umiejscowienie go akurat w tym miejscu i na tym
        budynku wg mnie to porazka. chociaz w sumie to nie ma dobrego miejsca w naszym
        miescie na taki rodzaj reklamy.
    • Gość: JanK Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: 195.33.116.* 20.04.07, 14:36
      Kolega podsunął dobry pomysł, więc się podzilę.
      Nie mamy kina w Płocku...
      A może by tak zorganizować seanse filmowe na tym ekranie?
      A zrobić samochodowe kino na powietrzu. Lato idzie, ciepło - super pomysł.
      Parking przed teatrem wielki, więc trochę tych samochodów można na niego
      wpuścić, zorganizować tylko parę osób, które ładnie samochody poustawiają,
      zorganizować nagłośnienie i kino super sprawa.

No Panowie decydenci z UM - do dzieła.
      Jest fajny temat do zrobienia...
      Panie właścicielu w/w ekranu: dodatkowe pieniążki są do zarobienia, tylko wejść
      w układ z Miastem w sprawie parkingu, załatwić nagłośnienie, kilka osób
      porządkowych, popcorn, napoiki i kino jak znalazł.

Podoba się?
      • Gość: menel Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.07, 16:01
        i bedzie jak w chameryce
    • Gość: Magda :) Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:44
      ODLOTOWE!!! GRATULACJE
    • Gość: NIE Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.c153.petrotel.pl 20.04.07, 21:50
      U mnie stłuczki nie spowoduje. Tak się wyćwiczyłem w omijaniu wzrokiem reklam jak jeszcze niegdy, chyba przez internet i wyskakujące okienka. Teraz jak ide ulicą zupelnie mam gdzieś co jest na bilbordach napisane. Generalnie większość ulicznych reklam jest tragiczna, więc nie warto sobie nimi zaprzątać głowy.
      • Gość: ziomal1981 Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:20
        Włącz zaporę w systemie i po problemie:P A swoją drogą jak mecze tenisa
        ziemnegą będą tam puszczać, to jak w banku mam pierwszy swój wypadek:)))
    • Gość: zomal 2 Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 12:45
      mam nadzieje ze bedzie to ostatni wypadek
    • Gość: macekk11 Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.c244.petrotel.pl 23.04.07, 19:52
      jest fajny - ale dlaczego ktoś zamontował go na innej reklamie?
      • Gość: JanK Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: 195.33.116.* 24.04.07, 08:37
        Niedługo będzie zdjęta, bo narazie ekran nie jest jeszcze w 100% ukończony-
        będzie miał ładną obudowę dookoła. Wtedy pewno zdemontują tą reklamę co jest za
        ekranem.
      • Gość: Paweł transmisja meczy IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 09:43
        Ja cproponował bym zeby na tym telebimie transmitowane byly mecze polskiej
        reprezentacji. Ale by sie działo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka