ziomal1981 20.04.07, 09:20 Mnie podoba się bardzo, ale czy nie spowoduje to stłuczek, czy większych kolizji na ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Telebim przy ul. Jachowicza. 20.04.07, 09:52 On nie wisi tam po to, żeby się podobać, ale żeby przynosić dochód jego właścicielowi. Dlatego nasza opinia nie ma tu nic do rzeczy. Podobnie rozważania o jego wpływie na koncentrację kierowców. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:05 diodowy ekran video, pewnie wyprze inne formy reklamy, znakomity pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.c152.petrotel.pl 20.04.07, 12:38 pomysł dobry, aczkolwiek umiejscowienie go akurat w tym miejscu i na tym budynku wg mnie to porazka. chociaz w sumie to nie ma dobrego miejsca w naszym miescie na taki rodzaj reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanK Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: 195.33.116.* 20.04.07, 14:36 Kolega podsunął dobry pomysł, więc się podzilę. Nie mamy kina w Płocku... A może by tak zorganizować seanse filmowe na tym ekranie? A zrobić samochodowe kino na powietrzu. Lato idzie, ciepło - super pomysł. Parking przed teatrem wielki, więc trochę tych samochodów można na niego wpuścić, zorganizować tylko parę osób, które ładnie samochody poustawiają, zorganizować nagłośnienie i kino super sprawa. No Panowie decydenci z UM - do dzieła. Jest fajny temat do zrobienia... Panie właścicielu w/w ekranu: dodatkowe pieniążki są do zarobienia, tylko wejść w układ z Miastem w sprawie parkingu, załatwić nagłośnienie, kilka osób porządkowych, popcorn, napoiki i kino jak znalazł. Podoba się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.07, 16:01 i bedzie jak w chameryce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda :) Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:44 ODLOTOWE!!! GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.c153.petrotel.pl 20.04.07, 21:50 U mnie stłuczki nie spowoduje. Tak się wyćwiczyłem w omijaniu wzrokiem reklam jak jeszcze niegdy, chyba przez internet i wyskakujące okienka. Teraz jak ide ulicą zupelnie mam gdzieś co jest na bilbordach napisane. Generalnie większość ulicznych reklam jest tragiczna, więc nie warto sobie nimi zaprzątać głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal1981 Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:20 Włącz zaporę w systemie i po problemie:P A swoją drogą jak mecze tenisa ziemnegą będą tam puszczać, to jak w banku mam pierwszy swój wypadek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomal 2 Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 12:45 mam nadzieje ze bedzie to ostatni wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macekk11 Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: *.c244.petrotel.pl 23.04.07, 19:52 jest fajny - ale dlaczego ktoś zamontował go na innej reklamie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanK Re: Telebim przy ul. Jachowicza. IP: 195.33.116.* 24.04.07, 08:37 Niedługo będzie zdjęta, bo narazie ekran nie jest jeszcze w 100% ukończony- będzie miał ładną obudowę dookoła. Wtedy pewno zdemontują tą reklamę co jest za ekranem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł transmisja meczy IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 09:43 Ja cproponował bym zeby na tym telebimie transmitowane byly mecze polskiej reprezentacji. Ale by sie działo. Odpowiedz Link Zgłoś