Gość: TOM IP: *.tel146.petrotel.pl 22.05.03, 10:08 CZĘSTOTLIWOŚĆ Z JAKĄ ODŚWIEŻANE SĄ TUTAJ INFORMACJE O LOKALACH JEST PARALIŻUJĄCA. JAK TU WLAZŁEM TO ZASTAŁEM 2 LETNIE PAJĘCZYNY . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MARIO PIWNICA TUMSKA to najgorsza knajpa w Płocku ... !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 22:23 PIWNICA TUMSKA to najgorsza knajpa w Płocku ... !!!!! Nawet w spelunkach jest milsza obsługa !!!! Podobnież im gorsza obsługa tym „lepszy” lokal, ale bez przesady oni nie są aż tak dobzi. Jest tam kelnerka z kręconymi włosami i nagannym podejściu do klientów..... Jeśli dostaniesz mętne piwo i napijesz się go, nie sprawdzając wcześniej jego klarowności kelnerka wmówi Ci, że to sypiący się tynk z sufitu ...... ;-) Nie odpowiada Tobie picie piwa z „tynkiem” ?? ( tynk a sok – niewielka różnica) Trzeba poprosić o kolejnego browara, za który trzeba zapłacić... ;-) Możesz się też liczyć z tym, że jeśli jest późniejsza godzina ów kelnerka może wyskoczyć z textem "ZAMYKAMY" i zabrać Tobie szklankę nie dając szans skończenia. Jeśli jesteś jeszcze z osobą płci przeciwnej... (czyt. randka) to życzę powodzenia.... ja go nie mialem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro a jaka jest najlepsza? IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 06.06.03, 10:47 trzeba było wylać babie tynk na bar i powiedzieć "ups wylało się" pojeździ troszkę na szmacie to może nabierze szacunku do klienta następnym razem omijaj dużym łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjadacz Re: Piwnica Tumska i Rodeo IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 06.06.03, 12:16 A próbowałeś zamówić coś do jedzenia??? Mowa oczywiście o karcie dań Piwnicy Tumskiej. Ja raz zamówiłem - kołduny - bodajże w barszczu??? Jestem wielbicielem owych, a wiesz co mi w zupie pływało??? Uszka, i to takie z folii, jakie można dostać w każdym większym sklepie???? To była moja ostatnia wizyta w tej spelunce, bo chyba to określenie najlepiej pasuje. Proponuję zmianę nazwy z Piwnicy Tumskiej na Spelunka Tumska. A pomijam już fakt, że ceny do najniższych nie należą... A tak "kręcona" klenerka to rzeczywiście kawał ....... (wiadomo kogo) Też ją zapamiętałem - a raz tylko byłem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Piwnica Tumska i Rodeo IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 00:56 co do lokali w Plocku to znam jeden ktory bardzo milo mnie zaskoczyl bo bylem tam tydzien temu po raz pierwszy i jest mily :) obsluga profesjonalna, szybka itd a mianowiscie chodzi mi o Kino, chyba pozyskali stalego weekendowego klienta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Piwnica Tumska i Rodeo IP: *.ssss.gouv.qc.ca 07.06.03, 16:30 Obiecywalem sobie "pozwiedzac" plockie puby i barki podczas tegorocznych letnich wakacji. Ale z tego co tu czytam, to ciarki juz teraz mi przebiegaja po plecach, bo mieszanka drinka z tynkiem nie nalezy do moich ulubionych coctaili :)) Pocieszam sie jednak, ze moze ja tylko zle zrozumialem opinie przedmowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kull Re: Piwnica Tumska i Rodeo IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 02.07.03, 14:02 hm... czytam wasze opinie o "piwnicy" i troche nie dowierzam. jestem od niedawna stalym bywalcem tego lokalu i bardzo milo spedzam tam weekendowe wieczorki. moze obsluga nie nalezy do najmilszych ale nie jest tesh taka znow zla. podoba mi sie panujacy tam polmrok (w sam raz na spotkania damsko-meskie :-)tych ktorzy jeszcze nie odwiedzili pubu na tumskiej GORACO ZACHECAM!! pozdrowka ,kull Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Piwnica Tumska i Rodeo IP: *.visp.energis.pl 02.07.03, 15:54 ostatni bardzo podoba mi sie atmosfera w zamku grala!! mozna posiedziec i pogadac i nawet potanczyc! tylko uwazajcie na jednego barmana! napewno wam piwa do stolika nie przyniesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz eeeeee tam IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 02.07.03, 14:09 w piwnicy jest zajebiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: eeeeee tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 14:33 piwosz i kull co wy, spamujecie z tego samego kompa ?? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś