IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:20
co sądzicie o liceum sop??
Obserwuj wątek
    • Gość: Sopociarz Re: sop IP: *.plock.mm.pl 03.05.07, 23:29
      Gość portalu: niteczka napisał(a):

> co sądzicie o liceum sop??

Miałem przyjemność do niej chodzić. Oczywiście polecam. Bardzo dobra szkoła dla kogoś kto się chce uczyć. Nauczyciele przeważnie mili i pomocni, jak o coś spytasz to nikt Ci nie powie "idz lepiej na korki" tak jak to się czasem spotyka w bardziej renomowanych szkołach. To tak jakby mieć korepetycje w nieograniczonej ilości za free. Jak masz jakieś problemy, czegoś nie rozumiesz to idziesz do nauczyciela i Ci tłumaczy, na zajęciach albo po. On musi znależć dla Ciebie czas. Wycieczki i wyjścia do kina za darmo. Wycieczki na narty, kajaki, wieczorem oglądanie gwiazd przez niezłą lunetę i jeszcze inne atrakcje:-) jeśli tylko chcesz.
      Może teraz się zmieniło coś, bo ja już jakiś czas temu ją skończyłem. W każdym razie zdecydowanie polecam. Poziom nauczania w zależności przede wszystkim od własnych chęci. Jak chcesz to się nauczysz i śmiałbym twierdzić, że nawet wiecej niż w innych państwowych szkołach bo tam nauczyciel nie będzie na Ciebie marnował czasu i chęci. Ja chciałem się uczyć i się nauczyłem, na studia dostałem się gdzie chciałem, bez problemu, obecnie mając kontakt z osobami z innych płockich LO śmiało mogę powiedzieć, że nie nie mam rzadnych kompleksów pod względem ukończonej szkoły. Jak ktoś mie się pyta o SOP to zdecydowanie się do niego przyznaję i bronię dobrej opini. Ja spędziłem tam chyba najlepsze 4lata życia. Jeśli dziś miałbym jeszcze raz wybierać to też bym wybrał SOP. Oczywiście tacy, którzy nie chcieli się uczyć też się znależli i się za wiele nie nauczyli. Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. Ma jedną drobną wadę, za często zmieniają się nauczyciele.
      Jak coś to pytaj o szczegóły.
      pozdr
      • Gość: gosc Re: sop IP: *.c245.petrotel.pl 04.05.07, 19:41
        LOL, chyba mowisz nie o SOPie w plocku? :D
    • Gość: mim Re: sop IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.07, 09:19
      Ja osobiście polecam szkołę, nie mam nic do zarzucenia. Chodziłam tam więc
      polecam
      • shiral Re: sop 16.05.07, 17:50
        ja tam złożyłam juz podanie wiec prosiłabym wiecej wypowiedzi czego mniej
        wiecej sie spodziewac:)
        • Gość: Gość Re: sop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:05
          spodziewaj sie zamieszania, a módl się o szczęście ;)
          • Gość: A. Re: sop IP: *.plock.mm.pl 20.05.07, 19:57
            pierwsze dni mogą być trudne, póżniej jak się przyzwyczaisz i poznasz ludzi to będzie ok., jest taka specyficzna atmosfera, w zasadzie każdy zna każdego, jest porządek, jak się będziesz spóżniać albo wagarować to będziesz zostawała po zajęciach na darmowe lekcje z fizyki :-) albo prace społeczne :D

powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka