Gość: nafciarz IP: *.c155.petrotel.pl 15.05.07, 22:06 Będziemy z Wami.Wierzymy w was panowie.Ratujcie honor płockiego sportu. Dlaczego taki mecz transmituje jakaś tvp sport. Czy tak wygląda promocja dyscypliny w której jesteśmy vicemistrzami świata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaa Re: Kandydatów dwóch, tytuł mistrzowski jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:29 wypadaloby w koncu wygrac na wyjezdzie............................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Kandydatów dwóch, tytuł mistrzowski jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:32 błagam wygrajcie utrzyjcie im nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pw Re: Kandydatów dwóch, tytuł mistrzowski jeden IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.07, 22:35 Niestety piłka ręczna jest od dawna pomijana przez wszystkie media, nikt praktycznie się szczypiorniakiem nie interesuje. Po mistrzostwach śwata była szansa, że się to zmieni. Niestety jest nadal to samo, czyli nic :( Nawet decydujący mecz będzie transmitowany przez tylko przez tvpsport, który praktycznie jest dostępny tylko w "n". Multimedia oczywiście nie ma w ofercie tvpsport, ale to już historia na inny wątek... i chyba nadszedł czas, żeby z multimedii zrezygnować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Kandydatów dwóch, tytuł mistrzowski jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:45 JA TAM BĘDĘ!!! TEGO NIE MOŻNA OGLĄDAĆ W TV! TO NAJWAŻNIEJSZY MECZ W TYM SEZONIE I KAŻDY KIBIC TO CZUJE! TRZEBA TAM BYĆ I POMÓC ZDOBYĆ ZŁOTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Kandydatów dwóch, tytuł mistrzowski jeden IP: *.c250.petrotel.pl 15.05.07, 22:56 gdzie mozna kupic bilety na ten wyjazd ?:> z gory dzia i pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kandydatów dwóch, tytuł mistrzowski jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:19 Gość portalu: Krzychu napisał(a): > gdzie mozna kupic bilety na ten wyjazd ?:> z gory dzia i pozdro w kasie gospodarzy czyli Zaglebia Lubin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keisaj Mistrzem będzie Zagłębie Lubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:19 Jestem płocczaninem z dziada pradziada i jestem kibicem Wisły od kiedy pamiętam. Dlatego twierdzę, że mistrzem będzie Zagłebie Lubin, tyle że ... w piłce nożnej, bo w piłce ręcznej mistrz jest jeden - Wisła Płock! Odpowiedz Link Zgłoś