Dodaj do ulubionych

Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock

IP: *.chello.pl 03.12.01, 15:07

...i jest spadkobiercą Wisły - na tym forum niewielu jest kibiców Wisły.
Dlaczego i co trzeba zrobic , zeby w Płocku była znów Wisła ?
Otym napisałem w tym forum jako Re nt: " Ile mam jeszcze czekać?" Znajdxcie
Obserwuj wątek
    • Gość: noorlen Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 21:43
      Proponuje zagrozić władzom Łorlenu eSeSA ze jak nie zrobią nic w sprawie zmiany
      nazwy to nastąpią zbiorowe samobójstwa (to i tak nie pomoze bo oni ludzi mają
      głeboko w D.)
      Tylko PETRA lub WISŁA PŁOCK
      i JEBAC łorlen
      • Gość: Kibic Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 09:43
        Popieram pomysł ze zbiorowym samobójstwem. Tylko to Wam zostało, jeżeli nazwa
        Orlen nie przechodzi Wam przez gardło. A na tytułowe pytanie mam prostą
        odpowiedź: Trzeba założyć drużynę, zgłosić do rozgrywek B-klasy i piąć się w
        górę. Tylko uwaga, bo powyżej pwenego poziomu potrzebny jest sponsor i być może
        trzeba się będzie pożegnąć z nazwą Wisła Płock... :-)
        Powodzenia!
        • Gość: Kibic O. Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.chello.pl 30.12.01, 13:06
          Kibic (przy okazji pozdrawiam) napisał w innym wątku:

" W internecie jest strona Orlenu, która nie jest oficjalna, a znajduje się pod
          adresem republika.pl/duma_mazowsza. Zapraszam wszystkich kibiców Orlenu,
          nawet tych, którzy wciąż nazywają naszą drużyną Petrochemią (nie można ich
          winić
          za to, że błądzą). :-)"

Teraz konfidenci i kapusie biegający z płaczen na skargę (a skargi piszą
          ogromnymi błędami gramatycznymi i ortograficznymi) twierdzieć będą, że ja
          (Kibic O.) i Kibic to ta sama osoba. Tak jak próbowano łączyć mnie z Markiem i
          innymi kibicami Orlenu.

Acha, przygłupy !!!
          Bym zapomniał. To nie jest strona klubowa, jakiegokolwiek klubu tylko
          sportowa ! Ale wy debile nie jesteście w stanie tego zrozumieć, jak to chołota.
          No i czekam kiedy mnie namierzycie. (A może byście się tak odważyli na solo,
          albo 10 na 10. E pewnie nie - mocni jesteście tylko w necie.)
          TYLKO ORLEN PŁOCK !!!
          • Gość: polk Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 21:46

Gość portalu: Kibic O. napisał(a):

> Kibic (przy okazji pozdrawiam) napisał w innym wątku:
            >
            > " W internecie jest strona Orlenu, która nie jest oficjalna, a znajduje się pod
            >
            > adresem republika.pl/duma_mazowsza. Zapraszam wszystkich kibiców Orlenu,
            > nawet tych, którzy wciąż nazywają naszą drużyną Petrochemią (nie można ich
            > winić
            > za to, że błądzą). :-)"
            >
            > Teraz konfidenci i kapusie biegający z płaczen na skargę (a skargi piszą
            > ogromnymi błędami gramatycznymi i ortograficznymi) twierdzieć będą, że ja
            > (Kibic O.) i Kibic to ta sama osoba. Tak jak próbowano łączyć mnie z Markiem i
            > innymi kibicami Orlenu.
            >
            > Acha, przygłupy !!!
            > Bym zapomniał. To nie jest strona klubowa, jakiegokolwiek klubu tylko
            > sportowa ! Ale wy debile nie jesteście w stanie tego zrozumieć, jak to chołota.
            > No i czekam kiedy mnie namierzycie. (A może byście się tak odważyli na solo,
            > albo 10 na 10. E pewnie nie - mocni jesteście tylko w necie.)
            > TYLKO ORLEN PŁOCK !!!

Nie wymyślaj innym od przygłupów i debili.

Konfident,kapuś -zdaje się,że nie wiesz co wyrazy te znaczą.
            Co to za zdanie,cyt ,,a skargi piszą ogromnymi błędami gramatycznymi i
            ortograficznym”.Człowieku,co to za język?
            Nie pisze się acha tylko aha,nie pisze się chołota tylko hołota.

• Gość: WISLAK Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 23:33
      KIJEM WISLY NIE przyWROCISZ !!!!!!!!!
    • Gość: kacper Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 18:58
      myslę,ze juz niedlugo nie będzie problemu z nazwą,bo(jak czytam w liście z
      2.01.2002 -forum ogólne)pilimon bierze się za pożądne rozpieprzanie klubu...
      Zaczął od ręcznych,skończy na nożnych..i nie będzie problemu z nazwą..
    • Gość: Greg Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.zep.com.pl 11.01.02, 14:13
      ...nazwa ORLEN jest wytworem pędzącego w nieznanym kierunku kapitalizu.
      WISŁA PŁOCK jest tradyscją, której gównażeria z Orlenu nie zrozumie, a co
      gorsze nie potrafi uszanować. Prawdziwych kibiców byłej WISŁY jest faktycznie
      bardzo mało bo ich wiek przkracza znaczie 30-tke, a tacy ludzie nie zajmują się
      pyskówkami małolatów na forum.
      Szkoda tylko, że tak szybko zapomina się o tych co tworzyli historię...

jeden z nielicznych kibiców WISŁY PŁOCK :)

ps.
      ...może jeszcze kiedyś doczekamy się chwili, że będziemy się wszyscy na wzajem
      szanować.
      • Gość: Roman J. Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 14:24
        Co do ostatniej myśli, to jest bardzo głęboka. Szkoda tylko, że innych nazywa
        się "gównażerią z Orlenu". To na pewno nie służy wzajemnemu szacunkowi...
    • Gość: WISLAk Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 15:49
      Panie Pilimon chcialbym Panu powiedziec, ze zawodnikom typu: Góral, Kisiel,
      itp. którzy zostawili na hali Chemika mase swojego zdrowia (choc nie za darmo)
      grali cale zycie w plockim klubie nalezy sie szacunek, a to co Pan wyprawia z
      tymi zawodnikami wola o pomste do nieba. Powiem wprost to zawodnicy wraz z nami
      (wieloletnimi) sympatykami pilki recznej wspoltworza caly ten panski folwark
      czy jak kto woli cyrk. Ale nikt nam nie zabierze przezyc, ktore mialy miejsce w
      hali Chemika oraz w meczach wyjazdowych z ta druzyna i z tymi zawodnikami. A
      jestesmy z nimi od zawsz, bo ja np. pamietam final MP juniorow starszych z 1988
      roku! Pozdrawiam
      • Gość: Kibic O. Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.chello.pl 11.01.02, 23:43
        Zgoda - nazwa Wisła Płock jest nazwą ładną i historycznie uzasadnioną.
        Oke'y nie niech nie będzie Orlen (chociaż mi się podobała), ale nigdy w życiu
        Petra !!!
        Powiedzenie kibic Petry to synonim prymitywnego debila !
    • Gość: WP Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.zep.com.pl 16.01.02, 13:58
      Gość portalu: Micky napisał(a):

>
      > ...i jest spadkobiercą Wisły - na tym forum niewielu jest kibiców Wisły.
      > Dlaczego i co trzeba zrobic , zeby w Płocku była znów Wisła ?
      > Otym napisałem w tym forum jako Re nt: " Ile mam jeszcze czekać?" Znajdxcie

...może głośny doping np:

"Kto wygra mecz...WISŁA,
      kto...WISŁA,
      kto...WISŁA WISŁA WISŁA..."
      ...ale byłaby jazda!!!!!!!

Przy tym race, zimne ognie i stadion biało-niebieski od szalików.
      • drops1 Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock 17.01.02, 10:58
        Nazwa klubu WISŁA mogłaby wrócić, gdyby sponsor, czyli zakład naftowy, nazywał
        się .....właśnie Wisła. A więc nigdy. raczej....
        • Gość: PiotrK Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: 212.244.82.* 17.01.02, 12:19
          Raczej się z tobą nie zgodzę, spójrz na Wisłę Kraków - tak nazywa się klub
          sportowy, chociaż sponsoruje go TeleFonica. Tak mogłoby być u nas - WISŁA PŁock
          której sponsorem jest obecnie ORLEN. Piszę obecnie ponieważ w przeciągu kilku
          lat ten kombinat nazywał się MZRiP, Petrochemia Płock, Petro a teraz ORLEN.
          Szykują się duże zmiany więc nie wiadomo jak długo będzie taka nazwa. Dlatego
          niech zakład umieszcza swoje logo na koszulkach na stadionie i gdzie tylko
          popadnie. A niech nie zmienia nazwy klubu za każdym razem, mając gdzieś kibiców.
          • Gość: Kibic O. Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.chello.pl 19.01.02, 22:31
            A może ORLEN WISŁA albo WISŁA ORLEN ?
            • Gość: Roman J. Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 11:07
              To byłoby najlepsze rozwiązanie i moim zdaniem do przyjęcia dla wszystkich.
              Oczywiście przy odrobinie dobrej woli. Ale ta jest niestety ostatnio towarem
              deficytowym.
              • Gość: tede Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 20:24
                O maniak z chello zmienil sposob dzialania, juz tak nie obraza kibicoe
                Petrochemii. Człowieku zajmij sie swoim klubem w swoim miescie a od naszego
                klubu sie odczep.

TYLKO PETRA/WISŁA ZKS WIARA KTÓRA PRZETRWALA

• Gość: ORLEN ! Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: 157.25.130.* 21.01.02, 13:13
                  ORLEN WISLA albo WISLA ORLEN !!!

"tede" ty kurwo i chuju - spadaj na ryj !
                  • Gość: tede Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 15:52
                    WAL SIE NA RYJ JEBANY ORLENOWCU. CZYZBYS JUZ NIE NADAWAL Z CHELLO PIETRO.
                    JESTES ZALOSNY.

TYLKO PETRA/WISŁA PŁOCK WIARA KTÓRA PTZETRWAŁA
                    JEBAC Łorlen!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: Kibic O. Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.chello.pl 21.01.02, 18:06
                      Żałosny i głęboko zakompleksiony chłopcze o nicku "tede" (skrót od "ta dupa") !
                      A więc "ta dupo" - ja zawsze podpisywałem się jako "Kibic O." i nie
                      potrzebowałej tak jak ty "ta dupo" podszywać się pod kogokolwiek !
                      Kibiców Orlenu jest coraz więcej i jesteśmy za zmianą nazwy na ORLEN WISŁA lub
                      WISŁA ORLEN !!!

Kibice petry znani są tylko z tchórzostwa ! Tak jak ty "ta dupo" czyli "tede" !
                      • Gość: tede Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 21:08
                        buahahahha tos mnie rozbawil detektywie. i co jeszcze powiesz cwaniaku
                        warszafski?ehh szkoda mi ciebie pietro. pochodzisz z zapyzialej wiochy i chyba
                        stolyca ci zaszumiala w glowie. takich jak ty powinni separowac od spoleczenstwa
                        Pozdrowienia dla normalnych
                        TYLKO PETRA/WISŁA PŁOCK WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA
                        JEBAĆ Łorlen!!!
                        • Gość: Kibic O. Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.chello.pl 21.01.02, 22:37
                          Gość portalu: tede napisał(a):

> buahahahha tos mnie rozbawil detektywie. i co jeszcze powiesz cwaniaku
                          > warszafski?ehh szkoda mi ciebie pietro. pochodzisz z zapyzialej wiochy i chyba
                          > stolyca ci zaszumiala w glowie. takich jak ty powinni separowac od spoleczenstw
                          > a
                          > Pozdrowienia dla normalnych
                          > TYLKO PETRA/WISŁA PŁOCK WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA
                          > JEBAĆ Łorlen!!!

Żałosny i głęboko zakompleksiony chłopcze o nicku "tede" (skrót od "ta dupa") !
                          A więc "ta dupo" - ja zawsze podpisywałem się jako "Kibic O." i nie
                          potrzebowałej tak jak ty "ta dupo" podszywać się pod kogokolwiek !
                          Kibiców Orlenu jest coraz więcej i jesteśmy za zmianą nazwy na ORLEN WISŁA lub
                          WISŁA ORLEN !!!

Kibice petry znani są tylko z tchórzostwa ! Tak jak ty "ta dupo" czyli "tede" !

• Gość: tede Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 13:46
                            kibicu 0 czy li wielkie zero. sam twoj nick mowi o tym ze jestes nikim, wielkim
                            zerem. wypowiadasz sie o rzeczach o ktorych nie masz pojecia. zajmij sie swoim
                            miastem i swoim klubem, a moze po prostu tam cie nie chca. poznali sie na tobie
                            i cie na stadion nie wpuszczaja, pewnie jestes konfidentem i dostales wpierdol
                            u siebie w miescie, moze nie mozesz wychodzic na dwor. nie wiem. zal mi ciebie.
                            ja jestem z Płocka i nie wchodze na inne mista i nie wcinam sie w ich klub. ale
                            ja jestem normalny co trudno powiedziec o tobie.
                            wiec kibicu wielkie zero zastanow sie nad soba, idz do poradni zdrowia
                            psychicznego, nie wiem. moze ci pomoze?
                            pozdrowienia dla normalnych
                            TYLKO WISŁA/PETRA PŁOCK WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA
                            • Gość: Roman J. Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 18:35
                              Mam dla Was propozycję. Spotkajcie się w cztery oczy i wyjaśnijcie sobie co
                              trzeba, bo przez Waszą pyskówkę cały wątek może wylądować na "oślej ławce".
                              Poza tym chyba trochę odbiegliście od tytułu tego wątku. :-)
                              • Gość: Zenek Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: 62.200.126.* 24.01.02, 09:10
                                Gość portalu: Roman J. napisał(a):

> Mam dla Was propozycję. Spotkajcie się w cztery oczy i wyjaśnijcie sobie co
                                > trzeba, bo przez Waszą pyskówkę cały wątek może wylądować na "oślej ławce".
                                > Poza tym chyba trochę odbiegliście od tytułu tego wątku. :-)

Ależ skąd wcale nie odbiegli. Po prostu taki styl łysych małolatów z szalikami w
                                dresach z pięcioma paskami (PROMOCJA), którzy "dokładnie wiedzą" o co chodzi w
                                sporcie.
                                • Gość: Jurek Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.wla.pl 24.01.02, 11:19
                                  Gość portalu: Zenek napisał(a):

> Gość portalu: Roman J. napisał(a):
                                  >
                                  > > Mam dla Was propozycję. Spotkajcie się w cztery oczy i wyjaśnijcie sobie c
                                  > o
                                  > > trzeba, bo przez Waszą pyskówkę cały wątek może wylądować na "oślej ławce"
                                  > .
                                  > > Poza tym chyba trochę odbiegliście od tytułu tego wątku. :-)
                                  >
                                  > Ależ skąd wcale nie odbiegli. Po prostu taki styl łysych małolatów z szalikami
                                  > w
                                  > dresach z pięcioma paskami (PROMOCJA), którzy "dokładnie wiedzą" o co chodzi w
                                  > sporcie.

Masz rację. Ale problemem jest ten łysy przygłup o nicku "tede" ( "to gówno" ?).
                                  Pozdrawiam normalnych !

• Gość: tede Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 13:54
                                    po pierwsze nie jestem lysy ani nie nosze dresow. a jak masz kompleks dresiarza
                                    to juz twoj problem, moze cie codziennie obijaja po ryju.po drugie nie bedzie
                                    jakis pajac z wawy ktory gowno wie o naszej druzynie i sytuacji tu panujacej
                                    wyzywal kibicow. pietro juz pokazales na stronie petry ze jestes pajacem wiec
                                    sie dalej nie osmieszaj.
                                    • Gość: poprostu Re: Co trzeba zrobić , zeby do wróciła Wisła Płock IP: 212.244.82.* 24.01.02, 15:10
                                      nic
                                      • Gość: Adam Re: tede ! Wypierdalaj ! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 20:29
                                        Ty Dupo (skrócie Ta Dupa) wypierdalaj nie rób przypału kibicom.
                                        Ja od 3 lat mieszkam w Gdyni, ale jestem z Płocka i zawsze w sercu będę miał
                                        nasz Klub !
                                        A ty tede jesteś zwykłym pierdolonym śmieciem i nie chcę ccccccccccię m ęska
                                        kurwo już nigdy tu widziec - pierdolony dresiarzu !
                                        • Gość: tede Re: tede ! Wypierdalaj ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 12:18
                                          buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                                          TYLKO PETRA ZKS

ARKA GDYNIA KURWA ŚWINIA
                                          • Gość: Zenek Re: tede ! Wypierdalaj ! IP: 62.200.126.* 29.01.02, 12:52
                                            Gość portalu: tede napisał(a):

> buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                                            > TYLKO PETRA ZKS
                                            >
                                            >
                                            > ARKA GDYNIA KURWA ŚWINIA

Masz Roman Twoje nawoływania o poziom.
                                            Do tede
                                            Może i mam kompleks dresiarzy, którzy mnie po ryju obijają. Może i się tak jak
                                            oni nie nosisz, ale mentalnie jesteś wśród nich.
                                            • Gość: Roman J. Re: tede ! Wypierdalaj ! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 22:10
                                              Zenek. Nic na to nie poradzę, że niektórzy traktują forum jako okazję do
                                              leczenia się ze swoich kompleksów. Dla Ciebie i innych normalnych ludzi mam
                                              niezawodną radę. Ignoruj idiotów. Wchodząc z nimi w dyskusję tylko zachęcasz do
                                              takich zachowań. A jak go olejesz, to przecież sam ze sobą dyskutować nie
                                              będzie. A nawet jeśli, to będzie to przypadek dla specjalisty z dziedziny
                                              psychiatrii. Dlatego skończmy wreszcie ten wątek i zostawmy "tede" sam na sam z
                                              sobą. Już mu współczuję takiego towarzystwa. :-)))))
                                              • Gość: Kibic O. Re: tede ! Wypierdalaj ! IP: *.chello.pl 30.01.02, 10:05
                                                Gość portalu: Roman J. napisał(a):

> Zenek. Nic na to nie poradzę, że niektórzy traktują forum jako okazję do
                                                > leczenia się ze swoich kompleksów. Dla Ciebie i innych normalnych ludzi mam
                                                > niezawodną radę. Ignoruj idiotów. Wchodząc z nimi w dyskusję tylko zachęcasz do
                                                >
                                                > takich zachowań. A jak go olejesz, to przecież sam ze sobą dyskutować nie
                                                > będzie. A nawet jeśli, to będzie to przypadek dla specjalisty z dziedziny
                                                > psychiatrii. Dlatego skończmy wreszcie ten wątek i zostawmy "tede" sam na sam z
                                                >
                                                > sobą. Już mu współczuję takiego towarzystwa. :-)))))

Popieram i kończę jakiekolwiek dyskusje z nieszczęsnym "tede" !

Tematem jednak była nazwa klubu. Myślę, że nazwa (Wisła - Panu Bogu świeczkę)
                                                Orlen (diabłu ogarek - żeby szefostwo kombinatu uspokoić ... .) byłaby dobra.

• Gość: noorlen Re: tede ! Wypierdalaj ! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 21:43
                                                  Gość portalu: Kibic O. napisał(a):

> Gość portalu: Roman J. napisał(a):
                                                  >
                                                  > > Zenek. Nic na to nie poradzę, że niektórzy traktują forum jako okazję do
                                                  > > leczenia się ze swoich kompleksów. Dla Ciebie i innych normalnych ludzi ma
                                                  > m
                                                  > > niezawodną radę. Ignoruj idiotów. Wchodząc z nimi w dyskusję tylko zachęca
                                                  > sz do
                                                  > >
                                                  > > takich zachowań. A jak go olejesz, to przecież sam ze sobą dyskutować nie
                                                  > > będzie. A nawet jeśli, to będzie to przypadek dla specjalisty z dziedziny
                                                  > > psychiatrii. Dlatego skończmy wreszcie ten wątek i zostawmy "tede" sam na
                                                  > sam z
                                                  > >
                                                  > > sobą. Już mu współczuję takiego towarzystwa. :-)))))
                                                  >
                                                  > Popieram i kończę jakiekolwiek dyskusje z nieszczęsnym "tede" !
                                                  >
                                                  > Tematem jednak była nazwa klubu. Myślę, że nazwa (Wisła - Panu Bogu świeczkę)
                                                  > Orlen (diabłu ogarek - żeby szefostwo kombinatu uspokoić ... .) byłaby dobra.
                                                  >

Niech i tak będzie (czyli Wisła Orlen). Sama nazwa Orlen nie może zostać bo tak
                                                  sie składa że pierwszą rzeczą jaka sie ludziom nasuwa na myśl po usłyszeniu ORLEN
                                                  PŁOCK to kolejna podwyżka paliwa... Z czymś takim trudno sie utożsamiać:(
                                                  • Gość: HWDP Re: pietro wypierdalaj IP: 217.96.48.* 20.02.02, 11:23
                                                    Kupcie wtorkowy Tygodnik Plocki tam duzo o przywroceniu nazwy i barw,m.in
                                                    rozmowa na ten temat z prezydentem Plocka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka