Gość: plocczanka IP: 80.72.40.* 25.06.06, 17:36 Co sądzicie o tym wydziale. ja tam studiowalam i mam trochę mieszane uczucia. Jacy ludzie nie powinni tam wykładać? Moim skromnym zdaniem to nie powinno tam byc pani od socjologii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: KNES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:19 A w którym roku skończyłas? Ja w 2002, a według mnie to kogo innego nie powinno tam być. A ogólnie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płoczcanka Re: KNES IP: *.ca.pw.edu.pl 26.06.06, 12:23 ja tez konczylam w 2002 roku.:) A kogo nie powinno, jesli mogę sie spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: KNES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:24 No ja niemiło wspominam sposób oceniania z marketingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nc Re: KNES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:40 Jak ktoś lubi zadawać sobie ból to studiowanie ekonomii to doskonały sposób. W mojej ocenie najgorzej wypada Kludacz... tak zdecydowanie nie znosze jej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student a dlaczego o tym nie powiecie? IP: *.plock.mm.pl 26.06.06, 13:58 tutaj www.ocen.pl - tutaj możecie ocenić swoich wykładowców i ostrzec lub zachęcić innych do studiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: a dlaczego o tym nie powiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:20 Płocczanko a studiowałaś dziennie? W której grupie byłas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spin Re: a dlaczego o tym nie powiecie? IP: *.toya.net.pl 18.07.06, 11:03 Ciekawe, kto sie tam reklamuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchełka Re: KNES IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 26.06.06, 21:08 Akurat ona wyklada ciekawie. Z resztą sam przedmiot jest interesujący. Ja podziękowała bym kobitce od makroekonomi (ta z wrogim wyrazem twarzy) - nie pamiętam jej nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płoczcanka Re: KNES IP: *.ca.pw.edu.pl 27.06.06, 11:09 Studiowałam zaocznie. Nie wiem jak teraz jest z makroekonomią ale cwiczenia mialam z pewną p. mgr, u ktorej nie wolno bylo siadac w pierwszych ławkach bo wychodzilo sie morkym z zajec ;). Jezeli chodzi o socjologię i jeśli myslimy o tej samej osobie to wyklady wykładami ale podłość i perfidia tej osoby to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krab Re: KNES IP: 193.59.38.* 29.06.06, 15:40 Wyklady sa bardzo ciekawe, a ty wylecialas i słusznie ! za sciaganie na kolejnej poprawce Odpowiedz Link Zgłoś
katie3001 Re: KNES 29.06.06, 15:48 Nie chodzi o sciąganie ale ta Pani zanizala oceny i nadal to robi. Na szczesnie socjologia nie byla kierunkowym przedmiotem. Poza tym nie dyskutuj skoro nie wiesz o co chodzi. kto jest lub był studentem KNES wie, ze to nie o sciagnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłastudentka Re: KNES IP: *.plock.msk.pl 11.10.06, 20:25 Masz na myśli panią Felic (czy jakoś tak) ja z nią miałam mikroekonomię - KOSZMAR na zaliczeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlak Re: KNES 27.06.06, 00:25 Gość portalu: plocczanka napisał(a): > Co sądzicie o tym wydziale. ja tam studiowalam i mam trochę mieszane uczucia. Jak czytam wpisy takich niedouczonych panienek to też mam mieszane uczucia. To nie jest Wydział tylko Kolegium, ośliczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: KNES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:44 pl.wikipedia.org/wiki/Kolegium wydział... kolegium.... co za różnica... masz jakieś sensowne wyjaśnienie dlaczego na kneis nie mozna powiedziec wydzial pw to sie pochwal Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlak Re: KNES 28.06.06, 01:21 Gość portalu: pff napisał(a): > wydział... kolegium.... co za różnica... masz jakieś sensowne wyjaśnienie > dlaczego na kneis nie mozna powiedziec wydzial pw to sie pochwal Formalna nazwa to kolegium, ale skoro na wszystkie stacje paliwowe mówisz "cepeen" to faktycznie żadna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła Re: KNES IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.07.06, 11:14 nie chce sie usiasc do ksiazek to i mieszane uczucia sa pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płoczcanka Re: KNES IP: 80.72.40.* 04.07.06, 17:14 Bardzo bym prosiła aby osoby, które nie studiowały w tym Kolegium,o nie zabieranie glosu gdyż nie znają dokładnie sytuacji. Nie ma przymusu czytania tego forum a tym bardziej wypowiadania się na nim. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: KNES IP: *.toya.net.pl 18.07.06, 11:01 Witaj TW,wstrzasnieta i zmieszana? glupoty wypisujesz. w taki upal chodz na lody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciele Re: KNES IP: *.toya.net.pl 18.07.06, 11:15 KOCHAJMY SEKRETARKI,KOCHAJMY - Z WZAJEMNOŚCIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TzS Re: KNES IP: 212.160.156.* 11.10.06, 13:32 ja skonczylem KNEiS w 2003 roku i polecam uczelnie, a szczegolnie akademik.do tej pory sie zastanawiam, jak tyle alkoholu mozna bylo spozyc. ja do konca zycia bede pamiatal prof.G.Spychalskiego. jesli ktos mial przyjemnosc wysluchania wykladu, wie o co chodzi :0) Odpowiedz Link Zgłoś
belmondo1986 Re: KNES 24.10.06, 19:50 Hmm ja tu studiuje i owszem jest ciezko ale wystarczy byc milym dla wykladowcow a oni beda sie odwzajemniac tym samym, ja zawsze stosuje taka taktyke i jest OK :) A ludziska moje co do cwiczen z makro to macie racje po 30 minutach gadania jest totalna eksplozja przy wymawianiu P, B itp :] Pozdrowionka dla wszystkich studentow KNEiS! Może sie jakos zgadamy i pojdziemy na piwko ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_20 Re: KNES IP: *.class144.petrotel.pl 15.11.06, 21:47 Jak wymawiamy 600 na makroekonomii?? Szeset;) Pozdrowionka dla Pani mgr:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolos Re: KNES IP: *.c153.petrotel.pl 27.12.06, 00:57 Pluja jest the best trzeba tak siadac zeby cie nie trafila swoim jadem jak mowi. Moim znajomym nawet ksiazka nie pomogla sie go ustrzec. Odpowiedz Link Zgłoś