Dodaj do ulubionych

uwaga na myjnie BUD MAT !

09.07.07, 20:53
Drodzy użytkownicy myjni samoobsługowej BUD MAT na ul bielskiej .. uwaga na
próby kradzieży pieniędzy przez obsługę tego przybytku!!!!
"Uprzejma" obsługa pomaga rozmieniac pieniądze w banknotach i nawet pomaga
wyjać z tego urzadzenia drobne .. ale ... kwota jaką się dostaje do ręki może
być o kilka złotych niższa !!!!! Co te małe polskie ZŁODZIEJSKIE rączki
potrafią !!!! prawda? Mnie koleżka właśnie w ten sposób chciał orżnąć !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: JanK Re: uwaga na myjnie BUD MAT ! IP: 195.33.116.* 10.07.07, 07:11
      Zapomniałeś dodać, do której myjni w związku z tym zapraszasz ;-)
      Zgłoś ten fakt na Policje, bo to kradzież.
      • Gość: macekk11 drogi JanK IP: *.c244.petrotel.pl 11.07.07, 12:39
        ja nie potrzebuje zgłaszać tej ani innych tego typu problemików na policje ..
        mam inne bardziej skuteczne metody :)
    • Gość: jan Re: uwaga na myjnie BUD MAT ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:00
      i wystąp do sądu po odszkodowanie za straty moralne :D
      • Gość: klient Re: uwaga na myjnie BUD MAT ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:39
        A ty Janie K nie broń tego Bud MAtu nie tylko myjnia tak działa ale cały ten
        obiekt
        • Gość: JanK Re: uwaga na myjnie BUD MAT ! IP: 195.33.116.* 11.07.07, 07:37
          Gość portalu: klient napisał(a):

> A ty Janie K nie broń tego Bud MAtu nie tylko myjnia tak działa ale cały ten
          > obiekt

A ty "kliencie" czytaj ze zrozumieniem.
          Pierwsze moje zdanie było ironią zakończoną usmieszkiem - tak żart ironiczny.
          Teraz zrozumiałeś to zdanie?

Drugie moje zdanie było stwierdzeniem, że jeśli założyciel wątku poczuł się
          oszukany, okradziony, to powinien zgłosić ten fakt do służb, które się tym
          zajmują, a nie leci na skargę na Forum, jak dzieciak w przedszkolu do pani
          wychowawczyni: "prose pani, a on mnie opluł..."
          Teraz zrozumiałeś to drugie zdanie?

Nie wiem co miałeś na myśli pisząc "cały obiekt".
          Wątek dotyczy MYJNI...
          Jeśli piszesz o firmie BudMat i uważasz, że w jej działaniu jest coś nie tak,
          również możesz zgłosić to jako przestępstwo, próbę popełnienia przestępswta na
          Policję, donieść do Prokuratury - na to są paragrafy i te instytucje się tym
          właśnie zajmują.

Ludzie, kiedy skończy się takie szkalowanie na Tym naszym Forum,
          a tamten to mi dwa złote ukradł, a w Oddziale Komunikacji UM to tacy czy siacy
          ludzie pracują, a ten to jest taki, a tamten to mnie ugryzł, to trzeba mu na
          Forum dowalić - tak jakby to kogokolwiek więcej interesowało.
          Bezpodstawne rzucanie oskarżeń najróżniejszej maści, bo każdy się tu czuje
          bezkarny.
          Padają konkretne zarzuty do konkretnych osób - ale tylko na Forum. Jakby
          przyszło co do czego, to ogon pod siebie i cisza...

Plotkarstwo, oczernianie, obrabianie komuś d..y.
          Ot zajęcie większości troli forumowych.
          • Gość: olo1981 Re: uwaga na myjnie BUD MAT ! IP: 193.59.95.* 11.07.07, 08:52
            nie na próżno mówią, że donosicielstwo kwitnie jak za PRL.
            • Gość: grv Re: uwaga na myjnie BUD MAT ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:35
              no ale faktycznie gosciu z parkingu byl za bardzo usluzny.
              a poza tym forum nie sluzy tylko do szkalowania a do wyglaszania opinii
              nie nalzey patrzec tylko przez swoj pryzmat
          • Gość: macekk11 skąd biorą się tacy jak JanK ! IP: *.c244.petrotel.pl 11.07.07, 12:43
            Przez takich malkontentów to miasto jest takim grajdołkiem ... Pragnę
            podkreślić że nie szkalowałem firmy BUD MAT i jekości myjni tylko zwróciłem
            uwagę na niecne zachowania gnojka tam pracującego. Ale skoro to nikogo nie
            interesuje to ok. Dla mnie Sz.P. JanK może być okradany wszędzie przez
            wszystkich jeśli to lubi........ Mam nadzieję jednak, że moja uwaga się komuś
            przyda. Pozdro.
            • cichy_32 Ale zadyma a młody tylko pobrał prowizje za usługę 12.07.07, 09:57
              • Gość: Jary Re: Ale zadyma a młody tylko pobrał prowizje za u IP: *.c244.petrotel.pl 12.07.07, 10:13
                Nie ostrzegasz przed gnojkiem tylko przed firmą. I tu dałeś Budmatowi podstawę
                do działań prawnych przeciwko Tobie. A może gnojek tylko się pomylił?
                Pozdrawiam
                • Gość: Jesteś powallony [...] IP: *.plock.msk.pl 12.07.07, 21:58
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: macekk11 dlaczego Polska jast jaka jest IP: *.c158.petrotel.pl 13.07.07, 08:34
                    bo jest społeczne pozwolenie tego typy "pomyłek", nazywa sie to "prowizją za
                    umyycie" choć powinno się to nazwać "prowizją za rozmianę" (dosyć wysoką bo
                    przekroczyła grubo 10 %), a ludzi piętnujących złodziejskie zachowania straszy
                    się pobiciem w salonie sprzedaży samochodów !!!!!! I pewnie Ci wszyscy ludzie
                    chodzą w niedziele do kościoła i są "katolikami". BRAVO !!! Mamy cudowne
                    społeczeństwo.
            • Gość: JanK Re: skąd biorą się tacy jak JanK ! IP: 195.33.116.* 12.07.07, 15:01
              >Dla mnie Sz.P. JanK może być okradany wszędzie przez
              > wszystkich jeśli to lubi........ Mam nadzieję jednak, że moja uwaga się komuś
              > przyda. Pozdro.

Żyjemy w takim kraju (na szczęście), że to moja sprawa... kto mnie okrada.
              (Choć odbiegając bardzo od tematu, różnie z tym bywa, bo często nie mamy na to
              żadnego wpływu...).

Również myję swój samochód na różnych myjniach i sam pilnuję, żeby mnie nie
              okradano lub żeby "gnojek" ewentualnie (ładniej) pracownik myjni po prostu się
              nie pomylił w wydawaniu reszty/rozmienianiu mi pieniędzy...

Tobie autorze wątku proponuję również wziąć taką wersję, że każdy ma prawo się
              pomylić i możliwe, że tym konkretnie przypadku tak mogło być, ale nie
              bronię "gnojka", bo może rzeczywiście chciał Ci te 2zł buchnąć...

Ale nie rozumiem i nie potrafię usprawiedliwić szkalowania za byle co od razu
              na Forum.
              Ale taki to grajdoł...
    • Gość: obserwator [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 08:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka