Gość: Cyber IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 20:10 Jakie są wyniki? Wie ktoś już cos na ten temat, bo ja sie rozchorowałem i nie mogłem dopingować płockich orłów, ze wspaniałym Bogdanem na czele ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Zmagania miast IP: 195.117.140.* 28.06.03, 23:09 Podobno wygrał Płock - przy występie Golden Life pytał się o to wokalista zespołu - odpowiedziano mu że Płock (pytał się nawet dwukrotnie). Na miejsce akcji można było się dostać tylko pieszo lub rowerem. Samych zmagań nie widziałem,tak jak i części występu G.L. i występu Lady Pank - powód - trudności z dotarciem na miejsce - po południu byłem rowerem ,wieczorem chciałem samochodem - i niestety nie ma gdzie zaparkować - więc wróciłem do domu nie zobaczywszy występu Lady Pank. Na pewno było fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flicpl Re: Zmagania miast IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 06:44 Gość portalu: ja napisał(a): > Podobno wygrał Płock po dwoch konkursach Plock prowadzi. wczoraj byl drugi. > wieczorem chciałem samochodem - i > niestety nie ma gdzie zaparkować na scene chciales samochodem dojechac?:-)) BTW: na Placu Narutowicza zmiescilbys sie spokojnie. >- więc wróciłem do domu > nie zobaczywszy występu Lady Pank. Na pewno było fajnie. bylo. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frytek Re: Zmagania miast IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 11:37 Wygral Kalisz, Plock byl drugi. Jesli chodzi o koncerty to w sumei fajne, bardzo ladnie, choc publicznosc nii byla jeszcze rozgrzana, zagral Golden Life. De Mono zagralo jakos krotko ( a moze tylko mi sie wydawalo) i szybko ucieklo, a Lady Pank tez zagral fajnie, choc Panasewicz czesto przerywal i troche bluzgal, jakby byl pod wplywem czegos wyskokowego. Ogolnie fajna impreza, ale ciekawe kto posprzata ten syf co zostal nad wisla :) PZDR! Odpowiedz Link Zgłoś