Gość: ktosik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 14:23 hej;) zaczynam od października filologię angielską na PWSZ, nikogo nie znam, może znajdzie się na forum osoba, która również zaczyna ten kierunek?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filolożka Re: Angielski na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 22:26 Ja skończyłam w tym roku, więc mogę coś doradzić albo podpowiedzieć w razie jakichkolwiek pytań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Angielski na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 16:54 hej;) filozożka: jeśli możesz to napisz mi z czym mialas największy problem na studiach, czy jest bardzo trudno? i wogóle jak wspominasz studia?:)) ps. teraz zaczynasz studia magisterskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Angielski na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 00:16 ja rowniez zaczynam w tym roku filologie:) mam nadzieje ze dam rade choc slyszalam ze jednak nie jest tak latwo.... pozdrawiam:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Angielski na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 15:17 do me-to jesli chcesz mozemy pogadac na gg. to moj numer:10810663.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adri Re: Angielski na PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:36 Siemka ja również zaczynam fililogie angielska na pwsz.całkiem łatwo bylo sie dostać ale pewnie ciężej sie utrzymac...może mi ktoś powiedziec czy dużo osób wypada po 1 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Angielski na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:14 Do adri , na pierwszym roku odpada najwięcej :( Angliści nie znaja słowa tolerancja dla tych którzy sobie nie radzą , odpadaja całkiem dobre osoby które uczyły sie angola przez wiele lat:( Jeżeli nie jest się pewnym , ze to jest ten kierunek to lepiej go nie zaczynać w tej uczelni. Szkoda czasu na tą szkółkę:( Poza tym nawet warunki ( jeśli chodzi o budynek) nie sa najlepsze!! Brak ksero, sklepiku, ogólna ciasnota , kroku nie da sie zrobić!! A to tez jest ważne bo czasem siedzi się tam nawet po 12 godzin dziennie!! A nie ma czasu pomiędzy zajęciami na skserowanie , jak juz kończysz zajęcia to wszystko jest pozamykane:( Ale pomimo wszystko życzę miłego studiowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Angielski na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 20:25 Do kaśki: a ty studiujesz jeszcze ten kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Angielski na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 21:49 w tym roku skończyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adri Re: Angielski na PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 10:57 dzieki serdeczne za odpowiedz.troche mnie postraszyłas ale mam nadzieje że dam sobie rade;-)mam pytanie do ktosik wiesz może czy beda tworzone jakieś grupy i skad wiadomo do ktorej sie należy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Angielski na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 12:51 hej adri-nie mam pojęcia;)wiem tylko, że dwa dni przed rozpoczęciem zajęć ma być wywieszony plan. ale nic więcej nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Angielski na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 14:21 Jest podział na grupy , na tablicy ogłoszeń (obok rozwieszonego planu ) bedzie umieszczony podział , kto jest w jakiej grupie. Wszystkiego można sie dowiedzieć oczywiście na ostatnia chwilę !! Ale bedzie dobrze. Poradzisz sobie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adri Re: Angielski na PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.07, 11:33 Dzieki za wasze odpowiedzi!rok szkolny coraz bliżej a mi sie coraz bardziej niechce iśc do szkoły;-))))))))))))hehe mama nadzieje że jakoś przetrwam.Jeszcze raz serdeczne dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Angielski na PWSZ IP: *.181.c65.petrotel.pl 30.08.07, 15:32 hej, nie jest tak strasznie z tym kserem i sklepikiem to przesada;/ ksero jest i na kosciuszki i na placu, skepik na placu, fakt że ciasnota jak cholerka ale da sie przeżyć. też fakt, że dużo osób odpada po pierwszym roku, ale ogólnie da się przeżyć jak się człowiek będzie uczył na koloski:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciułała Re: Angielski na PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 20:27 hej możecie mi powiedzieć jakie miałyście wyniki z matury że sie dostałyście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Angielski na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:25 ja miałam 79 procent z podstawowego angola, ale zrezygnowałam z tego kierunku i ide na analityke medyczna do bydgoszczy- zastanawiam sie tylko czy dobrze zrobiłam... Odpowiedz Link Zgłoś