leokadia70 21.02.08, 13:16 Proszę o polecenie mi serwisu, punktu usługi, gdzie mogłabym naprawić sprzęt audio-video. Oczywiście solidnych fachowców. Za pomoc serdecznie dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ainipoajom Re: Pilnie poszukuję..... 21.02.08, 13:42 Hubalczyków 2, Jacek Karwowski, 242634403, 603168875 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Pilnie poszukuję..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 15:40 Ale drogi. Jeśli masz sprzęt z wyższej półki, to pan rzecze: za samo zajrzenie do niego 100 zł, z przyjazdem. Ja już nigdy więcej go nie poproszę, o jego fachowości się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: Pilnie poszukuję..... IP: *.068.c95.petrotel.pl 21.02.08, 16:33 Ja dawałem do naprawy do sklepu Beta, na królewieckiej.To sklep z częściami elektronicznymi,ale chłopaki też naprawiają elektronikę.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Karwowski IP: 88.220.32.* 21.02.08, 18:19 Też naprawiam tylko u Karwowskiego na Hubalczyków (było tego parę razy - monitor, magnetowid, tuner satelitarny i ostatnio telewizor OCR). Co prawda sprzęt nie "z górnej półki" i wcale nie brał drogo. Robi szybko i solidni, ale sprzęt zaworzę do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Karwowski IP: 88.220.32.* 21.02.08, 18:22 Oczywiście zawożę , a nie zaworzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubalonka Tylko Serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 19:15 Tak jak samochody należy naprawiać w serwisach " fabrycznych " czy mających licencję producenta , tak i bardziej nowoczesny sprzet TV , Radio, Foto ,laptopy, komputery itd. należy naprawiać w Serwisie. Adresami serwisu dysponują sprzedawcy w sklepach. Serwisy są przede wszystkim " oprzyrządowane " co jest kontrolowane przez producenta i przez niego wymagane. Prowadzą naprawy gwarancyjne co daje im doświadczenie w remontach ,uczestniczą w kursach niedostepnych innym .Dysponują narzędziami nie dostępnymi dla małego warsztatu ( programy komputerowe ! ). Serwisy mają też kontakty z siecią serwisową pomocne w rozwiązywaniu problemów. Ja nie pracuję w Serwisie, mam za to kontakty z serwisami jak każdy właściciel trochę może lepiej czy raczej obficiej wyposażony w rzeczy wymagajace czasem naprawy czy przeglądu lub remontu. Raz jestem zadowolony , raz nie ale raz poprosiłem " Fachowca" , który się ogłasza " jako Fachowiec " ,o naprawę czegoś tam w domu. Był, starał się pracować " Metodą Eliminacji " . Załamał mnie . Nie rozszerzam tej opowieści. Starał się i niech tak już zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopisem Serwisy gwarancyjne 22.02.08, 12:49 Ja polecę "duże" serwisy gwarancyjno naprawcze. Nie jednoosobowe działalności gosp. Jeden autoryzowany serwis jest na Bielskiej w tym budynku przy szlabanie (blisko Taygera/Poczty/rynku) Drugi jest na Gwardii Ludowej w Tango, za komisem samochodowym. Sporo osób tam pracuje, jak nie naprawią to starają się odsyłać do producenta, jeśli się da. Odpowiedz Link Zgłoś