starlo 28.08.03, 00:09 Czy mamy w Płocku prawdziwych barmanów bądź barmanki? To znaczy czy są takie lokale do których idziemy z dużą przyjemnością właśnie ze względu na osoby tam pracujące? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.L. Re: Barmani w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 09:39 starlo napisała: > Czy mamy w Płocku prawdziwych barmanów bądź barmanki? > To znaczy czy są takie lokale do których idziemy z dużą przyjemnością właśnie > ze względu na osoby tam pracujące? No oczywiście. Jeżeli idziesz bez żelu i dresu to polecam Pub Grodzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kei Re: Barmani w Płocku IP: *.k2.pl / 10.0.0.* 28.08.03, 09:59 Niesmiertelny wlasciciel ktory mowi: przypominam bar jest tam... litosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: Barmani w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 08:33 Gość portalu: kei napisał(a): > ......ktory mowi: przypominam bar jest tam... Jak się siedziało w piątkę przez parę godzin przy coli.. Odpowiedz Link Zgłoś
bzq Re: Barmani w Płocku 30.08.03, 00:13 jasne. pub jest od picia piwa non-stop jedno po drugim. czy to, ze nie mam ochoty sie napic tuz po tym jak dokonczylem piwo oznacza, ze mam opuscic lokal? btw to nie bylo 'w piątkę przez parę godzin przy coli..' bo swego czasu z keiem tam przesiadywalismy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kei Re: Barmani w Płocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 14:53 Nie bylo w piatke, nie bylo przez pare godzin, nie bylo przy coli...zgadza sie tylko lokal i wlasciciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariellka Re: Barmani w Płocku IP: *.class146.petrotel.pl 28.08.03, 12:57 Bylam kiedys w "Kinie". Barman znal na pamiec karte drinkow ;) Jego propozycje sa bardzo trafne :) Pozdrawiam Nariellka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megagej Re: Barmani w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 13:38 Najlepszy barman w płocku to rozpakowany Krzysio z Lisiej Jamy (nie wiem czy jeszcze tam pracuje). robił fajne drinki i fajnie piwo nalewał i mnie i wszystkim moim kolega sie bardzo ale to bardzo podoba Krzysio wróć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwen Re: Barmani w Płocku IP: *.visp.energis.pl 28.08.03, 18:44 Gość portalu: megagej napisał(a): > Najlepszy barman w płocku to rozpakowany Krzysio z Lisiej > Jamy (nie wiem czy jeszcze tam pracuje). robił fajne > drinki i fajnie piwo nalewał i mnie i wszystkim moim > kolega sie bardzo ale to bardzo podoba > Krzysio wróć No wreszcie ten CUDOWNY KRZYSIO odszedł!!!!!!!! chamskie zachowanie, traktownie klientow z gory, panoszenie sie w nie swoim lokalu to chyba nie sa cechy (zalety) dobrego barmana!!!! KRZYSIO NIE WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bzq Re: Barmani w Płocku 28.08.03, 23:07 Gość portalu: gwen napisał(a): > No wreszcie ten CUDOWNY KRZYSIO odszedł!!!!!!!! chamskie zachowanie, traktownie > > klientow z gory, panoszenie sie w nie swoim lokalu to chyba nie sa cechy > (zalety) dobrego barmana!!!! KRZYSIO NIE WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! zupelnie sie nie zgadzam. to byl ktos kto mial pewien klimat. nie lubie barmana, ktory bez slowa nalewa mi piwo a przy tym flegma i bezplciowosc bije mu z oblicza. krzysio byl jaki byl i zawsze mi sie kojrzyl z lisia jama (choc bywam tam glownie latem). a to, ze mial specyficzne poczucie humoru akurat mi odpowiadalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: Barmani w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 12:43 bzq napisał: > Gość portalu: gwen napisał(a): > > > No wreszcie ten CUDOWNY KRZYSIO odszedł!!!!!!!! chamskie zachowanie, trakt > ownie > > > > klientow z gory, panoszenie sie w nie swoim lokalu to chyba nie sa cechy > > (zalety) dobrego barmana!!!! KRZYSIO NIE WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! > > zupelnie sie nie zgadzam. > to byl ktos kto mial pewien klimat. nie lubie barmana, ktory bez slowa nalewa m > i piwo a przy tym flegma i bezplciowosc bije mu z oblicza. > krzysio byl jaki byl i zawsze mi sie kojrzyl z lisia jama (choc bywam tam glown > ie latem). a to, ze mial specyficzne poczucie humoru akurat mi odpowiadalo. Wydaje mi się że Cudowny Krzysio pracuje w OBI na panelach drewnianych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwen Re: Barmani w Płocku IP: *.visp.energis.pl 31.08.03, 22:31 Gość portalu: bono napisał(a): > bzq napisał: > > > Gość portalu: gwen napisał(a): > > > > > No wreszcie ten CUDOWNY KRZYSIO odszedł!!!!!!!! chamskie zachowanie, > trakt > > ownie > > > > > > klientow z gory, panoszenie sie w nie swoim lokalu to chyba nie sa ce > chy > > > (zalety) dobrego barmana!!!! KRZYSIO NIE WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > zupelnie sie nie zgadzam. > > to byl ktos kto mial pewien klimat. nie lubie barmana, ktory bez slowa nal > ewa > m > > i piwo a przy tym flegma i bezplciowosc bije mu z oblicza. > > krzysio byl jaki byl i zawsze mi sie kojrzyl z lisia jama (choc bywam tam > glown > > ie latem). a to, ze mial specyficzne poczucie humoru akurat mi odpowiadalo > . > > > Wydaje mi się że Cudowny Krzysio pracuje w OBI na panelach drewnianych. Kariera Krzysia jako barmana dobiegla konca ... ale moze sie sprawdzi w Obi czego mu zycze, byle tylko nie wracal za bar!!! pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR PRZYSTOJNEGO BARMANA Z PLOCKA POZNAM. IP: *.skane.se 01.09.03, 03:58 przystojny barmanie odezwij sie.Dam Tobie suty napiwek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: PRZYSTOJNEGO BARMANA Z PLOCKA POZNAM. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 09:53 kopsniesz mu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Barmani w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 20:10 Z czysto kobiecego punktu widzenia podoba mi się barman z graala. Nie wiem czy zna na pamięć kartę drinków, za to ciacho z niego jakich mało ;) Odpowiedz Link Zgłoś