versus.pietrykowski 14.03.08, 18:54 W dniu 14 marca 2008 r. w okolicach Soczewki (gmina Gostynin - na drodze do Łącka) znaleziono dorosłego psa rasy wyżeł weimarski. Kontakt: 500 071 600 pietrys@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenek Re: uśpić IP: *.cust.tele2.pl 14.03.08, 23:00 Sam się uśpij ! Będzie jednego darmozjada mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiarz Re: uśpić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:09 Jak sie wabi,bo to moze mój?ostatnio poleciał za sukami i jeszcze nie wrócil.Tesknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylevski Re: uśpić IP: 89.131.198.* 14.03.08, 23:12 to ile tych wyzlow ucieklo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: uśpić IP: *.plock.mm.pl 16.03.08, 07:27 Składam protest u Właściciela Forum. Ktoś kolejny raz podpisał sie moim nazwiskiem. Złgoszone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon dylenski Re: uśpić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 11:28 ja nigdzie nie będę donisł za to ,że ktoś ma podobne do mojego nazwisko.Zresztą nie jestem kapusiem i tym sie plocczaninie po prostu brzydze.także donosicielami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: uśpić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:27 Gość portalu: psiarz napisał(a): > Jak sie wabi Nie chce chce powiedzieć jak się wabi, ale jak go wrzucę do piekarnika to na pewno powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Soczewki Re: uśpić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:26 Soczewka to gmina Nowy Duninów. Nieuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobiusz Re: uśpić IP: *.cust.tele2.pl 15.03.08, 00:04 Palma de Sotshevka na Costa Del Dooninoov... Odpowiedz Link Zgłoś
versus.pietrykowski Re: uśpić 15.03.08, 00:51 Po prostu debile. Ktoś chce po prostu pomóc, a Wy się z tego naśmiewacie. Mam nadzieję, że w końcu Wam kiedyś to się przytrafi - tylko, że zginie ktoś z Waszej rodziny. Tego Wam życzę. Pozdrowienia Ciołki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyganka Re: uśpić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 02:23 nie życz drugiemu co tobie niemiłe bo może się to przeciwko tobie obrócić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 08:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 10:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do versus Re: wyżeł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 12:35 Na portalu plocmana w zakładce 'zwierzęta' było ogłoszenie o zaginionym wyżle - może o tego psa chodziło ? Może tam umieść ogłoszenie ? Byłeś z nim u weta ? może pies ma chipa i wtedy prosta droga do właściciela :)pozdrawiam , daj znać co dalej z psem :) P.S. A tatuży to pies nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
versus.pietrykowski Re: wyżeł 16.03.08, 16:58 Witam. Miło, że na portalu jest chociaż jedna życzliwa osoba. Byłem z nim u weterynarza, Nie ma chipa, brak tez tatułaży. Świadczy to o tym, że nie jest rodowodowy. Dziwne, że pies tej rasy ma nawet długi nie obcięty ogon. Gdyby to był siamel, to pewnie nie miałby właściciela, ale jest to rasowy, drogi pies. Na pewno też nie boi się ludzi, bo wskoczył do samochodu. Żadna lecznica w Płocku nie była w stanie nam pomóc. Mamy znajomego, który zna się na psach tej rasy, ale nie wie nic na temat zaginięcia (są to rzadkie pieski). Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Dam znać, jak będę coś wiedział. Żadna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon dylenski Re: wyżeł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:22 Jak taki drogi i żadki to masz farta.bedziesz nim szpanował na spacerze albo wystaw go na aukcje.Wpadnie ci troche kasiorki.Ciesz sie chopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do versus Re: wyżeł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:51 Dylenski , dylenski ... bądź poważniejszy a nie drażnisz chłopaka - uspokuj się :) A tak na poważnie , versus , ogłoszenie na plocmana , na sprzedajnik , i zamieść w gazecie wyborczej razem z fotką psa ( jak zgubił się pies Woźniakom to tak zrobili , Tobie też nie powinni odmówić) a tak jeszcze to popytaj w kołach łowieckich - no chyba , że to pies no wiesz , taki do 'cichych'polowań , taki trzymany w stodole wtedy możesz właściciela nie znaleźć , pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: wyżeł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:56 daj spokoj, zaraz ci ten ....... napisze ze zyczy calej twojej rodzinie zginiecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do hycla Re: wyżeł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 20:07 Oj hycel , hycel :) jeśli to ten o którym piszesz to może w dniu dzisiejszym klątw rzucał nie będzie ? :))) miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: wyżeł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 23:16 Chyba ten sam.Już na innym poście dopadl jakąś chetkę.To niepoprawny tropiciel.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kynolog Re: wyżeł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 10:24 Trzymasz jeszcze tego brytana czy jak każdy miłośnik zwierząt wywiozłeś już go daleko do lasu ,żeby się wybiegał i przewietrzył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: do pietrykowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 11:23 Oj cos czuje przez nos ,że piesek już w brytfannie.Święta blisko,goście za progiem....bedzie pasztecik paluszki lizac.Spadł ci ten Lyżew jak manna z nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dog Re: do pietrykowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 22:22 Ja czuję ,że on został juz zjedzony.Ot po prostu miał czworonóg pecha.Trafił w rece złych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś