Gość: vx IP: *.091.c79.petrotel.pl 28.03.08, 14:25 co sądzicie o tym kierunku na politechnice? łatwo jest czy ciężko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tobias Re: Technologia chemiczna IP: *.042.c83.petrotel.pl 09.04.08, 22:04 pierwsze dwa lata cieżko, potem z góry - przynajmniej na dziennych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Technologia chemiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 21:45 ja studiuje technologie chemiczna i szczerze nie jest łatwo ............. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Technologia chemiczna 11.05.08, 14:19 Gość portalu: studentka napisał(a): > ja studiuje technologie chemiczna i szczerze nie jest > łatwo ............. Widocznie nauka przychodzi ci ciężko. Dlatego nie zniechęcaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Technologia chemiczna IP: *.113.c66.petrotel.pl 23.05.08, 18:34 maciek czy to znaczy ze studiujesz technologie chemiczna ze wydajesz taki osąd? Dziewczyna po prostu odpowiedziała na pytanie. A ten temat raczej nie sluzy do zachecania tylko do wydawania szczerych opinii o tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Technologia chemiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 16:01 Jak na każdych prawie studiach trzeba poświęcić sporo pracy i czasu na naukę. Jestem studentką TCh i faktycznie największy odsiew jest na 1 i 2 roku. Później nauka przychodzi zupełnie inaczej, a wykładowcy również zmieniają swoje podejście. Odpowiedz Link Zgłoś