asiorkaa 21.04.08, 11:00 może ktoś był na wczasach za pośrednictwem biura panoramatour w Tunezji?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: podróżnik Re: biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 11:05 Nikt i ty też nie jedż bo cię zjedzą ludożercy.Jedż lepiej do grabiny.Taniej i bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: biuro podróży IP: 213.17.216.* 22.04.08, 03:26 Panoramatour jest tylko pośrednikiem np dla itaki, rainbowtours itd. Swoją wycieczkę wykupiłem właśnie w panoramie i było OK, bez problemów. Ważniejsze kto organizuje wycieczkę (w moim przypadku była to itaka - również bez zarzutu. Teraz odezwie się pewnie kupa idiotów którzy powiedzą reklama:) - od razu odpowiadam: nie reklamuję, piszę tylko, że w moim przypadku wycieczka wykupiona w panoramie bardzo mi się podobała, wróciłem zadowolony:) Następny typ popaprańców jaki się odezwie to goście tacy jak podróżnik - zakompleksieni zazdrośnicy którzy pewnie nawet w grabinie nie byli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaak Re: biuro podróży IP: *.168.c87.petrotel.pl 22.04.08, 07:36 jadę z triadą i mam nadzieję, że nie będzie problemów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:16 Gość portalu: asiaak napisał(a): > jadę z triadą i mam nadzieję, że nie będzie problemów:-) Z Triada sa b. czesto niemile doswiadczenia: a to probuja zakwaterowac do innego hotelu, a to skracaja pobyt o jedna noc etc. Odpowiedz Link Zgłoś