Gość: Lew IP: *.acn.waw.pl 30.05.08, 21:23 Trener przedstawił swoją listę wzmocniń drużyny, a co robią działacze ,rozmawiają z zawodnikami,których niechce trener,to jest cała nasza Wisła z Gancem i Kępińskim na czele. PRECZ Z FRAJERAMI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jas Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 22:04 O "szorstkiej przyjaźni" Zajączkowskiego i Witkowskiego chodzą legendy.Jeśli dodamy do tego kempińskiego i Ganca to mamy niezły bigos i w sekcji ręcznej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.010.c79.petrotel.pl 30.05.08, 22:10 Nie jestem jakimś specjalnym zwolennikiem Zajączkowskiego, ale akurat tutaj ma moje pełne poparcie. Witkowski sam podkreślał, że to Zajączkowski chciał mieć w zespole Nata i Pronina. Działacze rozmawiali z nimi, bo wskazał ich Zajączkowski. Teraz wygląda na to, że działacze rozmawiają z kimś, kogo Zajączkowski nie chce! Gdzie tu logika?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z boku Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 08:45 Czekamy na dobre wiesci bo jak narazie to jest kpina. Z prezesem tez bedzie kpina jak zostanie jakis kolega kogos. Musi byc fachowiec. Wzmocnienia potrzebne,wiesci o nowej hali juz nie bedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryś Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 11:22 zajączkowski sam nie wie co chce, najlepiej jakby miał ambicję i sam odszedł.a nie chodzi ,i na wszystkich psy wiesza.ten człowiek już się wypalił.A kęmpiński wozi synulka na mecze służbowym samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.plock.mm.pl 31.05.08, 11:48 Panie Trenerze, z debilami nie warto gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 14:59 ale debil z debilami zawsze się dogadają a jeszcze jak są z radziwia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ark Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.sds.uw.edu.pl 31.05.08, 17:14 Sam jesteś frajerem półmózgu, z zająca taki trener jak z koziej d*** trąba jak on się weźmie za transfery to nikogo nie będzie. Dobrze że Kępiński z Witkowski się wzięli za prowadzenie rozmów i to jeszcze przed końcem tego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 17:38 Gość portalu: ark napisał(a): > Sam jesteś frajerem półmózgu, z zająca taki trener jak z koziej d*** trąba jak > on się weźmie za transfery to nikogo nie będzie. Dobrze że Kępiński z Witkowski > się wzięli za prowadzenie rozmów i to jeszcze przed końcem tego sezonu. taaaaaa,kepinski z witkowskim.........dobrana para.Brakuje im jeszce koszewskiego i pana Wacka z wąsami z rynku na Rembielińskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cro Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.sds.uw.edu.pl 01.06.08, 17:28 I ciebie jeszcze brakuje mendo spod budki na kwiatka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 21:16 Nie wiem,gdzie są jakies budki na kwiatka,ale ty pewnie tak,skoro o nich piszesz.Pewnie szukasz tam starej,pajacu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cro Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.sds.uw.edu.pl 01.06.08, 21:19 Uraziłem twoje miejsce codziennych posiadanek? Leć do kolesi bałwanie i oni cie może zrozumieją:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cro Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.sds.uw.edu.pl 01.06.08, 21:20 Nawet prostej metafory nie potrafisz zrozumieć:) Przy Tobie Ganc to uczony:)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 21:37 Uraziłem twoje miejsce codziennych posiadanek? Leć do kolesi bałwanie i oni cie może zrozumieją:) Ale z ciebie kretyn.jak mozna urazić"twoje miejsce codziennych posiadanek" HAHAHHAH......bez dalszego komentarza p.s-wyraz "posiadanka"też mi sie bardzo podoba:-)A moze to kolejna twoja "metafora" osiołku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.254.c84.petrotel.pl 01.06.08, 22:44 Poziom dyskusji jest zaj... Jesli nie bedzie prezesa który to pouklada to nic z tego nie bedzie. Witkowski nie moze dogadac sie z Zajacem (ztreszta z nim nikt nie moze sie dogadac) a we wszystko wp... sie Kepinski który na recznej nie zna sie wogole. Jak tu ma byc dobrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 23:35 Czekasz > Iniech tak już zostanie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cro Re: Bogdan Zajączkowski: Na razie czekam IP: *.sds.uw.edu.pl 03.06.08, 20:11 Co za baran ja nie mogę prostych słów nawet nie rozumie, nie mówiąc o tym, że całe życie siedzi na forum i wygłasza swoje mądrości. Marnujesz się pod tą budką stary:) Odpowiedz Link Zgłoś