Gość: mały gość IP: hpcache:* 18.09.03, 09:26 Słowa, słowa, słowa a i tak zostanie po staremu. Będą się tylko bardziej starać tak kraść aby prasa się nie dowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pikuś Czy to oznacza że Oleksy wyrzuci złodziei z SLDUPy IP: hpcache:* 18.09.03, 09:29 Czy to oznacza, że rokicki, kania, hetkowski, jakubowski, cholewiński i inni nie będą już w SLDUPie ? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziejski_ryj Józku i moje drogie Towarzyszki !!! 18.09.03, 10:07 Józku !!! Jak Ciebie nie było tu z nami to ja podtrzymywałem na duchu nasze Towarzyszki. Zawsze mówiłem, że tylko MY jesteśmy czyste, uczciwie, piękne i pachnące. Józku i moje drogie Towarzyszki !!! Trzymające władzę, kasę, a... i moralność na najwyższym poziomie, wiedzcie że zły nie śpi, jest też przebiegły, dlatego bądźmy zwarte i gotowe na zbliżającą się apokalipsę - koniec naszego pięknego świata. Udręki jakie idą znieśmy godnie, a póki mamy czas nażryjmy się do syta. Odpowiedz Link Zgłoś
edmund_dantez Re: Józku i moje drogie Towarzyszki !!! 18.09.03, 11:30 Henryk, daj juz spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbaty_alfred Re: Józef Oleksy w Płocku 18.09.03, 10:53 Gość portalu: mały gość napisał(a): > Słowa, słowa, słowa a i tak zostanie po staremu. Będą się tylko > bardziej starać tak kraść aby prasa się nie dowiedziała. Co najciekawsze gdy Oleksy przybył mówić o uczciwości i weryfikacji towarzyszył mu największy uczciwy z Płocka p. senator, znany działacz społeczny, wrażliwy na krzywdę studentów itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ybul Re: Józef Oleksy w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:01 BRawo, niech zyje nam kudłaty Józek sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan towarzyszy Re: Józef Oleksy w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 14:20 Jozef towarzyszu jestes boski, sexi chrypka uroczy kaldun i twoja piekna lysinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: Józef Oleksy w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 10:45 a ty co gej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan towarzyszy Re: Józef Oleksy w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 11:11 Gość portalu: sld napisał(a): > a ty co gej? a ty nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Józef Oleksy w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 21:26 JÓZIEK ODJECHAŁ, A TOWARZYSZE SKACZĄ SOBIE DO GARDZIELI, SAMI SIE PODUSZĄ W SWOIM SMRODZIE Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziejski_ryj Re: Józef Oleksy w Płocku 27.09.03, 11:47 Gość portalu: XYZ napisał(a): > JÓZIEK ODJECHAŁ, A TOWARZYSZE SKACZĄ SOBIE DO GARDZIELI, SAMI SIE PODUSZĄ W > SWOIM SMRODZIE My lubimy ryć w g. i nam to nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś