Dodaj do ulubionych

To był koncert gry

IP: *.059.c79.petrotel.pl 11.08.08, 19:27
Czy piłka nożna ma monopol w dziale sportowym płockiej GW?!
Zawodnicy z Płocka (wioślarze, badmintoniści, piłkarze ręczni) są na
Igrzyskach Olimpijskich, Mistrzowie Polski jadą na bardzo silnie
obsadzony turniej do Niemiec, a od środy do wtorku żyjecie jednym
meczem starej drugiej ligi piłki nożnej??? ŻENADA!
Obserwuj wątek
    • Gość: nafciarz Re: To był koncert gry IP: *.106.c89.petrotel.pl 11.08.08, 19:55
      i bardzo slusznie ze pisza o tym meczu bo to bylo jedne z najpieknieszych spotkan Wisły od baardzo dawna. Wróciła wiara w piłkarzy i Jabłoński udowodnił że ma pomysł na nasz klub. Do tego jak teraz dojdzie Colakovic ktorego przed kontuzja chwalono ze byl jednym z najlepszych lewqych obroncow ekstraklay... Po urazie nie mogl sie pozbierac ale teraz odzyskal forme bo gra ze swoim zespolem w pucharach i tu znowu wychodzi autorytet Jabłonskiego bo gdyby nie on to ani Belada ani wlasnie Colakovic nie mysleliby o powrocie. Teraz w sobote o 20 wszyscy na DERBY MAZOWSZA bo bedzie to chyba najwazniejszy mecz w sezonie ktory powie nam o co tak naprawde walczymy
      • gdzie_jest_groszek Re: To był koncert gry 11.08.08, 21:16
        mecz sezonu to będzie z Widzewem
        • Gość: seda Re: To był koncert gry IP: *.211.c88.petrotel.pl 12.08.08, 03:16
          o tak hehe
    • Gość: ZKS To był koncert gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 09:27
      Sk€rokopy do roboty. Tylko handbal. POLSKA MISTRZEM OLIMPIJSKIM>
    • Gość: xs To był koncert gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 12:09
      handball który grają w jakiejś budzie, na mecze chodzi po 500 osób, a wynikami
      interesuje sie może z 1000.. a na wyjazdy po 20 jeździ, żenada jakaś a nie sport
      hahah
      • Gość: sa Re: To był koncert gry IP: *.obr.pl 12.08.08, 14:05
        wynikami gwarantuje Ci interesuje sie duzo ludzi.. ja nie chodzie na
        mecze ale zawsze patrze czy wygrali czy nie. A na szmatławą piłkę
        nożną nie mam czasu... Dno dno dno. jedna wygrana a nastepne mecze
        to porazki albo wymeczone remisy... stragany postawic na boisku i
        przekupy wpuscic a nie tych darmozjadow bufonow.
        • gdzie_jest_groszek Re: To był koncert gry 12.08.08, 14:42
          nie podoba Ci się to nie chodzisz proste, tylko po co nam o tym mówisz!? kibic
          sukcesu od siedmiu boleści
          • Gość: sa Re: To był koncert gry IP: *.obr.pl 13.08.08, 08:23
            bo denerwuje mnie szum wokół tego wspaniałego zespołu.. Takich popaprańców cieżko znaleźć...zbieranina i tyle i to jeszcze zarabiajaca baaardzo niedadekwatnie do umiejetnosci.
            Pewnie ze nie pojde na zaden mecz bo posmiać się mogę z czego innego w domku:)
            • Gość: uj Re: To był koncert gry IP: *.088.c91.petrotel.pl 13.08.08, 17:45
              gon pale
    • Gość: Peter Oleum To był koncert gry ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 16:37
      Raz się udało i już peany !!! Poczekajmy. Niech MKS Wisła zagra
      kilka takich meczów (na wyjeździe też), dopiero będzie można wpadać
      w zachwyt.
      • Gość: leon Re: To był koncert gry ??? IP: *.091.c81.petrotel.pl 12.08.08, 17:00
        sam jestes MKS
        • Gość: Peter Oleum To był koncert gry ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 15:48
          Zakładowy Klub Sportowy nie istnieje, chyba że ktoś poda nazwę
          zakładu...
    • Gość: Link Ma ktoś może..... IP: *.006.c81.petrotel.pl 12.08.08, 19:26
      Ma ktroś moze jakiegoś linka do bramek z tego meczu?? Nie mogłem być
      na meczu a chętnie bym zobaczył jak bramki padały!!!
      • Gość: john_l spełniamy życzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 21:19
        Proszę bardzo:) gieksa-tv.pl/clip/wisla-plock-gks-katowice-
        31/
    • Gość: giko To był koncert gry IP: *.101.c84.petrotel.pl 13.08.08, 15:50
      A kogo obchodzi kopana????? Banda prostaków...
      • Gość: kriss Re: To był koncert gry IP: *.056.c91.petrotel.pl 13.08.08, 16:25
        a właśnie powinna obchodzić każdego kto jest w tym mieście... to się nazywa
        patriotyzm lokalny,,,
        a kogo obchodzi Polska? POLAKÓW!!
        A kogo obchodzi WISŁA? Płocczan!!
        Tylko kiedy Ci ludzie zrozumieją co to jest patriotyzm... wyzywają ludzi od
        prostaków ale sami tacy sa... o meczach to z tv sie dowiedzą a tam newsy w
        zależności od parti... trzeba się samemu przekonać co to jest mecz!!!

ohh tak już sie nie mogę doczekać tego października tego wyjazdu na widzew.... a
        potem ( miejmy nadzieje) przed ostatni mecz sezonu decydujący o awansie zagramy
        u nas z 10 tysięcznym tłumem z Widzewem... to bd przeżycie... ohh kocham ten
        klub za niego pójdę az po grób!!! pozdro
        • Gość: muli Re: To był koncert gry IP: *.088.c91.petrotel.pl 13.08.08, 17:54
          nie bredz odstaw zielsko
          • Gość: kriss Re: To był koncert gry IP: *.078.c86.petrotel.pl 13.08.08, 22:29
            nie bredzę... narkotyków nigdy powtarzam nigdy nie używałem... tak tak to jest
            podejście... kocham ten klub i sie tego nie wstydzę!!!
    • Gość: karramba To był koncert gry IP: 213.76.179.* 14.08.08, 13:16
      10 000 to będzie o tej porze roku liści na tym waszym nowym
      stadionie dziesięciolecia
      • Gość: kris Re: To był koncert gry IP: *.057.c93.petrotel.pl 14.08.08, 20:11
        zebys sie jeszcze nie zdziwiła... i jak cos to naszym!! wspólnym!! tylko nie
        każdy to zauważa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka