grejw 28.09.08, 21:20 pl.youtube.com/watch?v=uaxhc_RLmOU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gucio Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.175.c84.petrotel.pl 28.09.08, 21:28 Mariuszu Piotrowski kolejny teks o niczym, wielki dziennikarzyno... Odpowiedz Link Zgłoś
esteban666 27 "kibiców" Wisły zatrzymanych w Świnoujściu 28.09.08, 21:34 Cały półświatek chuligański niby patrioci,sportowcy,dilerzy,koksiarze,złodzieje,diskopolowcy to banda pustaków i wieśmakuf. Nic nie mają wspólnego z piłką nożną, najgorsza żenada to te kiepskie xerowane przyśpiewki ze są najlepsi na świecie a prawda jest taka powinni wam pozwolić wnosić osprzęt na wydzielone sektory,wysypać duużo gruzu zebyście mieli czym sie rzucać po łbach w imię kibicowanie "najlepszej drużynie". Odpowiedz Link Zgłoś
lovemirekmilewski Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" 28.09.08, 21:40 Panie Piotrowski! Policja weszła na stadion po 6 minutach. jesteś słabozorientowany to nie pisz głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.175.c84.petrotel.pl 28.09.08, 21:42 TAM POJECHAŁY SAME ŚMIECI!!! PRAWDZIWY KOBIC TAK SIĘ NIE ZACHOWUJE, ŁYSE PAŁY BEZMÓZGI, DRESIARZE za 10 zł ze stadionu. Fajne dresiaki!!! Mam nadzieje, że chociaz dostali w d... od gliniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rfk Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 21:58 Sam jesteś BEZMÓZG, nie wszyscy którzy tam pojechali zrobili to by uczestniczyć w awanturze. Jest wierna cześć kibiców którzy jeźdża za Wisła zawsze i zawsze ją dopingują. nie prawdą jest to co pisze dziennikarzyna że nie było dopiungu dla piłkarzy. Doping był tylko słaby bo bardzo cięzko jest dopingować drużynę kiedy traci gola za golem. Jeszcze te przytoczone teksty z forum Floty, gdzie każdy może napisać co chce. Żaden cytat tam nie jest prawdziwy !! Pseudodziennikarz nie wspomniał nic o interwencji Policji i nieludzkim traktowaniu na komisariacie. Do wszystkich zastosowano odpowiedzialność zbiorową!!! Ale co tam, najważniejszy jest NEWS, tylko szkoda że zero w nim obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zs Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 17:05 na ch... sie udzielasz jak nic nie wiesz i na mecze tez nie chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traktor Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 09:36 Co wam zawinil Pan z broda na samym poczatku filmu? Miejsce grupy "ludzi" ktora wbiegla na sektor przez siatke jest w ZOO. Mam rozumiec ze jak pojde na mecz z dzieckiem to bedzie wszystko OK jak dostaniemy po ryjach? Jezdzijcie na swoje ustawki po lasach, zeby nikomu nic nie zrobic, az wkoncu sie wzajemnie powybijacie i bedzie swiety spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.157.c91.petrotel.pl 28.09.08, 21:51 Byłem w tym roku w Świnoujściu na wakacjach. Bardzo fajne miasto, spoko ludzie. Teraz, jak tam pojadę, to pewnie lepiej się nie przyznawać, że się jest z Płocka i to przez bandę kretynów. Ciekawe, że np. na Legii są grzeczni, a na Flocie dymią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd mi za płock Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.062.c77.petrotel.pl 28.09.08, 21:55 szkoda słów ............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z kopalni Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 22:21 odezwali sie dzieci neostrady, byliscie jeden z drugim na wyjezdzie nie wiecie jak bylo to nie gadajcie glupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 09:38 za to jestem dumny ze Ty byles z mnie i wy robiles mi swiadectwo. DZIEKUJE... ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trixxx wyjazd !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 14:48 jak się gdzieś jedzie w gości to trzeba się pokazać walnąć kogoś w kły rozjebać ogrodzenie spalić szaliki wyrwać tuzin (wiecie ile to jest tuzin ?) krzesełek machlać się nakoksować...a w autobusie po drodze ustawka i jak się nie napie...sz to siadaj z tyłu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pc "dziennikarz" napisal artykuł 28.09.08, 22:24 co za rzetelność, "dziennikarz" kopiowal z portali internetowych co się dało, chociaż w 100% są to teksty pisane subiektywnym, nieprzychylnym Wiśle okiem (sztandarowy przykład to kłamstwa o tym jakoby fani Wisły cokolwiek zrobili inwalidzie na wozku), natomiast nie zadał sobie trudu by zweryfikować to co pisze i dowiedzieć się u źródła czyli u kibiców (chociażby SSKWP czyli organizatorów wyjazdu), jak wygląda ich wersja. TO MA BYĆ OBIEKTYWIZM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenada Re: "dziennikarz" napisal artykuł IP: *.037.c89.petrotel.pl 28.09.08, 22:39 zakaz stadionowy dla wszystkich. wlacznie z euro 2012!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: "dziennikarz" napisal artykuł IP: *.uznam.net.pl 28.09.08, 22:44 Jestescie banda zacofanych bezmózgów,kopac czlowieka(z brodą) ktory jest zwyklym kibicem pod 50 oraz czlowieka inwalide,wczesniej bylo 200 Gieksy,jestescie za nimi 100 lat do tylu,mazowiecki zascianek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mknj Re: "dziennikarz" napisal artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 19:33 Policja powinna sprawić taki w.ieprz łobuzom z Płocka że aż popamiętają . Jestem płocczaninem i wstyd mi za tych dresiarzy i zadymiarzy - CHULIGANI. Zresztą tak samo zachowują się w PŁOCKU. wystarczy popatrzeć na sprayowe napisy na murach w Płocku. TO tak jakby ktoś s.ał w swoje Gniazdo BRAWO POLICJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław R. Banda chuliganów promocją Płocka IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 22:51 Banda chuliganów, ale "zadbała o promocję Płocka". Wstyd to mało i zbyt delikatnie określenie. Po prostu brakuje słów. Władze miasta i klubu Wisły powinny się zastanowić nad tym, jak dodatkowo ukarać grupę przestepców. Jescze mają oni pretensje do dziennikarza, który rzetelnie opisał całe zdarzenie. I tak policja delikatnie ich potraktowała. Teraz powinni od razu trafić do zakładu karnego o zaostrzonym rygorze. Kilofy w łapska i niech się wyżywają w kamieniołomach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothar Re: Banda chuliganów promocją Płocka IP: *.zep.com.pl 29.09.08, 10:17 Rozumiem, że byłes tam skoro tak kategorycznie bronisz "dziennikarza". A skoro tam byłeś to jesteś taką właśnie osobą jaką opisujesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: "dziennikarz" napisal artykuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.08, 22:58 Nawet na filmie widać, że panu na wózku nic się nie stało. Jednak niezaprzeczalnym faktem jest to, że zachowaliście się tam jak bydło. Oczywiście nie wszyscy, ale i tak straszny wstyd dla Płocka. Osoby, które zaatakowały miejscowych nie są w niczym lepsze od legionistów, którzy niszczyli nasz stadion. Wtedy to było oburzenie, a teraz PC próbujesz łagodzić sytuację, jakby nic się nie stało. Na forum kasujecie posty osób, które piszą coś nie po Waszej myśli. Co to, wolność słowa jak na Białorusi? I nie piszcie "nie byłeś, nie wiesz jak to było" albo "nie wiesz kto zaczął". Szczerze mówiąc g... mnie obchodzi kto zaczął. Na robienie zadym na stadionach nie ma ŻADNEGO usprawiedliwienia i jak dla mnie zakazy stadionowe powinny się posypać aż miło. PC, naprawdę szanuję Cię za to co robisz na naszym stadionie, ale wprowadzając jakąś śmieszną aurę tajemniczości odnośnie tego wydarzenia (tzw. "kto ma wiedzieć ten wie") bronisz ludzi, których bronić nie powinieneś. Może po prostu przedstaw gdzieś Waszą wersję wydarzeń jeżeli uważasz, że zostaliście skrzywdzeni. Niestety, załączony do artykułu film pokazuje, że część osób pojechała tam tylko zrobić zadymę i nie da się tego niczym usprawiedliwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m0n Re: "dziennikarz" napisal artykuł IP: *.c158.petrotel.pl 28.09.08, 23:44 ta sprawa musi byc jasna a nie jakies chore pomysly ze sie kasuje posty na forum (jedynym forum wisly co dziala) ktore niechwala zajscia ze swinoujscia licylem ze to ci wierni fani sa ostatnia nadzieja na lepsza przyszlosc wisly a widze ze to tez jedna wielka sitwa i kolesiostwo tak jak nie opuscilem juz mecza zadnego u siebie od lat nieliczac horób i innych takich wydarzen tak teraz powaznie zastanawiam sie nad pojsciem na dolcan zabki zarzad amatorow ostatni wierni kibice bronia bandytow pilkarze znowu chlaja na miescie jak swinie a caly plock obrocil sie przeciwko wisle chociaz pewnie jak zawsze jednak pojde na stadion liczac jak glupi ze ten kryzys kiedys minie ale jest to najgorszy kryzys jaki widialem w swej dlugiej karierze kbica Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: "dziennikarz" napisal artykuł 29.09.08, 17:50 Na forum Wisły na tematy związane z zadymami NIGDY nie było dyskusji i teraz też nie ma. co w tym takiego dziwnego? Jest regulamin, z powodu niezgodności z nim posty są kasowane. Jedyne co, to można się przyczepiać, że dopiero po jakimś czasie posty zniknęły, ale to wina obecnej administracji forum i tyle. Jak ktoś chce pogadać to niech założy swoje alternatywne do plocmana forum... Co do wydarzeń, to nie mam zamiaru pisać w necie jak było ze szczegółami, jeśli chodzi o oświadczenie to już jest - wystosowane przez sskwp. Nie twierdziłem że popieram takie akcje, winowajców też nie bronię. Po prostu przegięciem jest dla mnie ton artykułu i manipulacje ukazujące wszystkich kibiców jako chętnych tego dnia jedynie do zadymy, którzy pierwsze co zrobili po przyjechaniu to zaczęli dym atakując miejscowych, dodatkowo nie byli chętni do dopingowania tylko ze dwa razy krzyknęli "Wisła To My". Prawda jest taka, że spośród tej niewielkiej części która przeskoczyła ogrodzenie (no fakt część została w końcu chyba wyłamana, wielke mi zniszczenia a podobno stadion mial przez Płocczan być zdemolowany) większość i tak sobie tylko biegała. Zdecydowana większość osób nie zrobiła niczego nagannego a jeśli była zadyma to nie między zwykłymi kibicami Floty i chuliganami z Płocka, ale dwiema nielicznymi grupami osób zainteresowanych starciem, no ale po co o tym pisać. Lepiej być dziennikarzem z Płocka i twierdzić, że to fani Wisły byli zdecydowanymi agresorami, cytować wypowiedzi o biciu spokojnych miejscowych fanów, ba nawet inwalidów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do PC Re: "dziennikarz" napisal artykuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 13:30 PC czyli mam rozumieć, że jak by tam była twoja Matka lub Ojciec inwalida czy nawet ty sam z dzieckiem to było by tak jak opisujesz? czyli nic takiego? nic tylko biegający sobie kibice? ... nooo może tylko lekko zainteresowani starciem? No dobra tylko ja się zastanawiem, dlaczego ta grupa jaką reprezentujesz i bronisz nigdy nie wyłamała ogrodzenia np do sektora ARKI? tylko akurat tam gdzie wszędzie widać na filmie przytłaczającą ilość ludzi starszych z brodami, inwalidę i słychać głosy dziewczyn i dzieci? A jeszcze od siebie dodam, że każdego BARANA jakiego na filmie rozpoznaję i uczestniczącego w tym zajaściu jak tylko zobaczę samego (bez kolegów) to tak wpie..e, że mu wybije z pustego łba popisy. DEBILE!!! Co to za usprawiedliwienia: "nie wiesz jak było" - nie musze wiedzieć bo widze na filmie! chyba, że też zmanipulowanym przez dziennikarzynę... ni grama męskiego honoru!!! MENDY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flota Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.plock.mm.pl 28.09.08, 22:44 wykastrować im mózgi,debile ..........żenada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpl [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 22:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bensy Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.plock.mm.pl 28.09.08, 22:51 ze strony floty Obecny na wczorajszej konferencji prasowej dziennikarz z Płocka (nie podaję persoanliów, aby nie narazić go na przykrości po powrocie do swego miasta) powiedział: Cos takiego miało miejsce po raz pierwszy ma meczu wyjazdowym Wisły. Do tej pory nasi kibice byli chwaleni. Dziś jednak widocznie przyjechali tylko zadymiarze, którzy chcieli zniszczyć stadion, a nie kibicować swemu zespołowi. Nie można tego usprawiedliwić. Nic dodać, nic ująć. Gdy zaczynała się druga połowa meczu byli jeszcze na promie. Pod stadion podjechali około 70 minuty. W tym czasie kibice Floty w niekulturalny sposób domagali się wpuszczenia ich, a po wejściu powitali oklaskami. Z drugiej strony były jednak tylko zaczepki, wyzwiska i ogólne chamstwo. Mecz ich nie interesował. Wywiesili flagę, z dwa razy odśpiewali jakąś wyświechtaną śpiewkę, ochoczo jednak prowokowali. Nie mieli przecież podstaw do atakowania kibiców Floty, trudno też mieć za złe policjantom, że kazali im zejść z płotu. Potem zaatakowali. Ale wcale nie kierowali się w kierunku sektora Klubu Kibica Floty. Oni potrzebowali wyładować się na byle kim. Jak na słabym i bezbronnym to jeszcze lepiej. Tak, wtedy jest się bohaterem. Wszystko podobno da się wytłumaczyć, ale niech ktoś mnie oświeci i spróbuje wytłumaczyć to wczorajsze zachowanie indywiduów z Płocka. Co chcieli pozazać? Wyładowanie na świnoujskich kobietach i dzieciach za to, że im pod Bydgoszczą obito mordy? Podają się za sympatyków klubu piłkarskiego, który narazili na wysokie kary, wyzwali zawodników. To jest miłość? Mam nadzieję, ze zapłacą dużo więcej niż wynosi przejazd z Płocka do Świnoujscia, oczywiście poza pokryciem kosztów zniszczenia dopiero co odremontowanego stadionu. Z wyłapniem ich co do sztuki nie może być problemu. Nawet na zdjęciach i filmach dostępnych w internecie widać wyraźnie ich twarze, a przecież całe spotkanie było monitorowane. Do jakiego zwierzęcia można ich porównać Do bydła na pewno nie, bo przecież byłoby to obraźliwe dla spokojnie pasących się na łące jałówek. Do świń też nie, wszak trzoda chlewna idzie na bok się załatwić - nigdy nie robi we własne gniazdo. Prędzej już do szczurów. Podobnie wyglądali drapiąc się wczoraj na płoty i równie odrażający. Tyle tylko, że szczur należy do stworzeń inteligentnych, zaś ci których widzieliśmy wczoraj w sektorze dla gości wątpliwe czy mają pod mózgownicą jakiekolwiek zwoje. Nie jestem upoważniony do oceniania zachowania służb porządkowych i policji, ale nie mogę nie zadać kilku pytań. Dlaczego pijani prowodyrzy w ogóle weszli na stadion? Przecież kto jedzie było wiadomo już po drodze, a i świnoujska policja miała możliwość dokonania selekcji już na promie. A skoro weszli, to dlaczego byli izolowani tylko płotem i dlaczego tak długo trzeba było czekać na interwencję? Jak mam teraz zaprosić swych uczniów i uczennice na kolejny mecz? Byłem święcie przekonany, że kto nie szuka guza, to na naszym stadionie go nie znajdzie, a teraz co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 22:52 Powinno być pozwolenie na strzelanie do tych debili. Bydło trzeba wytępić. Wielkie kiziory, w Swinoujściu zrobili zadyma hehehehe. Bohaterowie, którzy pobili kuracjuszy. Żenada. Ale co się dziwić, z Legią to sie bali ale na wiosce poszaleli. Gratulacje PAJACE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.08, 23:01 na wioske zawiatal w koncu jakas uznana firma to chlopki ze wsi sraja w gacie i placza na necie. Nic sie nie wydarzylo do niczego nie doslzo a tu wielkie halo. zenada ps. jakie bicie inwalidy? do optyka dio optyka wiesniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.uznam.net.pl 28.09.08, 23:16 odezwal sie mazowiecki miastowy,przywitalismy was oklaskami,bo tu kulturka pachnie nad Baltykiem,ten pan na wózku inwalidzkim zostal przewrócony pozniej,zostali pokopani starsi ludzie,lej sie szumowino z kibolami danego klubu a nie z dziadkami i dziecmi.Kilka lat temu Arka zrobila na Flocie rozróbe jednak ruszyli tylko na mlyn z kibolami,ludzie postronni ich nie interesowali.Wczoraj przyjechalo buractwo z wielkiej metropolii kolo Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.uznam.net.pl 28.09.08, 23:17 hehe wy i uznana firma....na nogach do Wawy i zima Łazienkowską odsnieżać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIK Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 23:28 Bardzo fajna akcja. Brawa dla kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petra Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 23:20 nikt nikomu nie obił mordy pod bydgoszcza to takie info dla tych cieci co napinaja sie przed kompem,wydarzenia ze stadionu owszem skandaliczne,ale skandalem jest cała ta liga kto pozwolił na rozgrywanie tam meczy,co to za ochrona tam była...niech kazdy robi to co powinien a nie pie... teraz głupoty..a dziennikarze z Płocka to kolejna tragedia...ale maja teraz pozywke...beda pisac ze 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bs Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.08, 23:57 Bydło przyjechało i tyle, mam nadzieje ze was na komisariacie porządnie obili. Odpowiedz Link Zgłoś
hiryaki 27 "kibiców" Wisły zatrzymanych w Świnoujściu 28.09.08, 23:23 daliście popis barany na całą Polskę ! Bijecie "brodacza" w wieku waszego ojca ?? To jest dla was przeciwnik pajace ??? Jedźcie na Lecha, Legię , Lechie czy Arke - tam zroblibyście podobny popis do tego, i jesli nie uratowałaby was znienawidzona przez was policja to 3/4 z was musiałoby poleżeć trochę na chirurgii w szpitalu - bo tacy z was tak naprawdę fighterzy . Taki byłby finał waszego napinania się do bezbronnych kibiców . Wstyd dla Klubu i miasta że są takie barany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plock [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack69 Czy wy jesteście normalni? IP: *.020.c84.petrotel.pl 28.09.08, 23:26 Owszem zadyma-ale z szalikowcami ale żeby zwykłych kibiców bić? Ojciec przyszedl z dzieciakiem i co on ma zrobić?Trace do was szacunek-jestem z Płocka i przepraszam kibicow ze świnoujścia- powodzenia w lidze -dobrze gracie a my co?-OBRONA PRZED SPADKIEM NIESTETY-i tu jest problem niestety dla nas-pozdro dla wiernych i normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witos Re: Czy wy jesteście normalni? IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 23:30 Kibice dumą tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Czy wy jesteście normalni? 29.09.08, 11:16 Gość portalu: Witos napisał(a): > Kibice dumą tego miasta. Kibice mogą być dumą miasta. Ale Ci kibole, o których mowa w artykule, na pewno nie są. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Czy wy jesteście normalni? IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 23:37 To widać, że nienormalni. Banda mięśniaków, która rzuca się na kulturalnych kibiców. To przyszli zabójcy. Trzeba te chwasty od razu powyrywać, albo odstrzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy wy jesteście normalni? IP: *.uznam.net.pl 28.09.08, 23:51 I jeszcze jedno do kulturalnych kibicow dawnego Petro Płock,zróbcie lepiej porządek z Waszymi kopaczami bo w S-ciu pokazali totalna zenade,nie mieliby pretensji jak skonczyloby sie 6 nawet 7:1,Jabłonski na ławce stał cały mecz jak wryty,Flota 2 lata temu grala jeszcze 2 klasy nizej,jest teraz na fali.To buractwo co przyjechalo tak naprawde dostalo po gębach od swoich pilkarzy,gdy wchodzili na stadion bylo juz 2:0 dla Floty by pozniej w ciągu 3 minut obejrzec nastepne 2 bramki dla Wyspiarzy. Totalny wstyd na caly kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Czy wy jesteście normalni? IP: *.c158.petrotel.pl 28.09.08, 23:49 znaczy kibicow z mlyna to mozna lac? facet co ty w ogole piszesz na mecz chodzi sie kibicowac a nie lac po mordach kogokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. 28.09.08, 23:47 Niektórzy kibice nie zachowali się najlepiej, to fakt. Ale kto dopuszcza do rozgrywek taki stadion? Taki stadion i taka organizacja, sama prokuruje ekscesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.uznam.net.pl 29.09.08, 00:04 Odnosnie lania kibiców powiedz to swoim kolegom,jeszcze raz powtorze my was PRZYWITALISMY BRAWAMI!!! Co do stadionu,jakos zostal dopuszczony przez pzpn do rozgrywek,zrobilscie wielką kiche i wstyd,swietna ,,promocja,, dla Płocka na caly kraj Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" 29.09.08, 00:24 Gość portalu: gosc napisał(a): > Odnosnie lania kibiców powiedz to swoim kolegom,jeszcze raz powtorze my was PRZYWITALISMY BRAWAMI!!! Koleś, o co ci chodzi? Ja komentuję to co widziałem w artykule. > Co do stadionu,jakos zostal dopuszczony przez pzpn do rozgrywek Jak sam piszesz 'jakoś'. Później, przez takie 'jakoś' są problemy. > zrobilscie > wielką kiche i wstyd,swietna ,,promocja,, dla Płocka na caly kraj Bez tych wielkich słów. Promocja miasta nie polega na patrzeniu przez pryzmat piłki nożnej. Skończysz gimnazjum, to może zrozumiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jaja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 08:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auutoor Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 13:47 ooo widzisz - kolego z gimnazjum? od Maćka zwanego jajem się dowiesz wiele o promocji! skończył... a właśnie Jajo! co ty skończyłeś oprócz darmowego kursu z Urzędu Pracy na widlaka! hahaaahaa ty durny BARANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyjajec [...] IP: *.056.c93.petrotel.pl 29.09.08, 00:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Oleum co ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 14:53 Stadion was sprowokował ??? Stadion się nie podobał, esteci ??? Urażone poczucie piękna wzmogło furię i zacisnęło wam pięści ??? DEBILIZM ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.homerun.telia.com 02.10.08, 22:31 bop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv wyluzujcie IP: *.240.c80.petrotel.pl 29.09.08, 00:24 Wyolbrzymiacie sprawe wpadli na sektor przegonili piknikow i tyle bo jakby to przyjechala legia czy arka to bylaby to normalka ale kibice z plocka jak oni moga ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhahahahah Re: wyluzujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 00:30 taki maly rewanz za pogon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wyluzujcie IP: *.uznam.net.pl 29.09.08, 00:37 ty widziales w artykule ja widzialem na zywo,koncze polemike,za moich czasow szkolnych gimnazjow nie bylo,zero szacunku dla prostakow z Płocka,ktorzy pokazali swoje bohaterstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz netradzki Re: wyluzujcie IP: *.c157.petrotel.pl 29.09.08, 07:28 człowieku a co mnie obchodzi arka czy legia, wioche tym razem odstawili "kibice" z płocka a że jestem z tego miasta to mi wstyd za bydło co rozrzuca smród po polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothar Re: wyluzujcie IP: *.zep.com.pl 29.09.08, 10:32 Zapominasz, że to nie byli kibice - jak sama nazwa wskazuje kibice kibicują, a wszczynanie burd na stadionie nie jest kibicowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawa_aga Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 06:21 jaki zarząd tacy kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 07:00 szukacie kultury ? zarzad był wiele lat z Petrochemi a tu jakas męda zrzuca wszystko na nowy zarzad, to nie jest wina zadnego zarzadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz netradzki Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.c157.petrotel.pl 29.09.08, 07:02 "Niektórzy kibice nie zachowali się najlepiej, to fakt. Ale kto dopuszcza do rozgrywek taki stadion? Taki stadion i taka organizacja, sama prokuruje ekscesy." - cytując za pogromcą głupoty sam sobie zrobiłeś pogrom. Zachowali się jak lokalne gamonie, co kibicować nie umieją a jedyną rozrywką dla nich to uderzyć kogoś bo nudą wieje z głowy. Niecha jadą do trójmiasta czy poznania to może tam zobaczą (o nauke nie proszę) po pierwsze jak się kibicuje i jak dostaje w japę jak się podskoczy. Macieju skoro w anglii można było bydło ustawić u nas też można i nawet na takim uzdrowiskowym stadionie może być spokojnie ale jak pojawia się ktoś kto na dzień dobry ma za cel pobić innego który sobie stoi i ogląda mecz to chyba coś z "tą żywą reklamą i dumą: płocka jest nie tak. Ale jak łatwiej się przyczepić do stadionu niż do swoich kolesi. serdecznie pozdrawiam tego co płakał ze ma chory kręgosłup!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: 213.76.179.* 29.09.08, 08:14 Jestem z Płocka. Przepraszam wszystkich za zachowanie tego "buractwa" co się mianowało kibicami Wisły w Świnoujściu. W innych państwach, piłkarskich potęgach płoty dla bydła zlikwidowano. U nas też do tego dojdzie. Trzeba tylko dresiarzom elektroniczne obroże zafundować. Wtedy w promieniu 500 m od stadionu można by ich puszkować, przetrzepać swędzenie i wywozić na ich koszt w Bieszczady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PŁOCCZANIN Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.025.c77.petrotel.pl 29.09.08, 17:22 ZGADZAM SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze kibic. Płock przeprasza Świnoujście IP: 193.59.95.* 29.09.08, 08:22 Ja również przepraszam całe Świnoujście za grupę płockich debili. Czekam na oficjalne stanowisko Zarządu Klubu oraz Zarządu SSKWP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też rodzic Re: Płock przeprasza Świnoujście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 08:48 Brak słów, gratuluję rodzicom tego gó...arstwa dobrego wychowanie swojej latorośli. Podejrzewam, że muszą być dumni z "gościnnych występów" swoich synów. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: 82.146.225.* 29.09.08, 08:49 ten koleś to co napisał o zdarzeniu w stryszku to nie ma bladego pojęcia o robocie Policji ale niestety potwierdz tylko miernotę "dzinnikarzy" w Polsce którzy wszystko potrafią zniekształcic i puścic w Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretny Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 09:04 Ciekawe co na to klub a właściwie zarząd? Już Kubera się kompromituje mówiąc że trzeba poczekać na wyjaśnienia i szczegóły !? Dla mnie jest jasne: 1. Żadnych kontaktów z tym bydłem 2. Całe to zasr.... stowarzyszenie (istnieje żeby wyłudzać dopłaty i organizować bandytów !!!) wypędzić ze stadionu ! 3. Pozabierać im DARMOWE (czy za 1 zł) wejściówki 4. Wywalić ze stadionu te flagi i plakaty ! 5. Skończyć ze spotkaniami z nimi - niech się nauczą czytać i czytają gazety 6. I NAJWAŻNIEJSZE _ PRZESTAŃCIE WŁAZIĆ IM W DU.. !!!!!!!!!!!!!! Precz z bydłem !!! Kibic to ten co kupuje bilet na mecz a nie to bydło !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazawszezks Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.chello.pl 29.09.08, 09:22 Gościu ogarnij się trochę i odwal sie od stowarzyszenia. Ja do niego nie należę, ale znam tych ludzi dobrze i akurat do tej grupy to nie można mieć najmniejszych pretensji. Jeśli jesteś taki gość i nie chcesz by stowarzyszenie było na stadionie powiedz im to w oczy na meczu a później stań sam na pustym stadionie i ciesz się ciszą... Pozdro dla Prawdziwych Wiernych Kibiców, którzy Wisłę mają w sercach!!! P.S. Temat zajścia w Ś-ujściu powinien zostać zamknięty bo to się śmieszne robi!!! Garstka ludzi się wyrwała , a większość z Was mówi, że wszyscy którzy pojechali to bydło?? Popatrzcie sobie na te filmy kilka razy wyłapcie jaki procent kibiców się awanturował a jaki spokojnie stał i wyrażajcie się precyzyjnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuto Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.171.90.162.crowley.pl 29.09.08, 10:36 Dajcie spokoj :) co za zenada! Co to wogole bylo? Nie wiem kto w Swinoujsciu dal wieksza plame pilkarze czy kibice :))))) A te psy gdzie w ten las biegly?? Gonily zadymiarzyz z Floty?? Jezu... ale wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm_gost Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: 83.2.116.* 29.09.08, 14:54 popieram w 100% stowarzyszenie robi wiele dobrego promuje klub i ogarnia piłkarzy a jakbyś dobrze widział to zobaczył byś że garstka robiła zadymę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aautoor Re: Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 13:58 temat nie powinien zostać zamknięty bo takie sytuacje powinny być piętnowane do bólu!!! i nic w tym nie ma śmiesznego!!! ta garstka niewiele jest gorsza od tej części co jak piszesz, grzecznie stała. Dlaczego byli obojętni na zachowanie tych DEBILI! Przecież na ich oczach wystawiali świadectwo klubowi - reprezentowali Płockich kibiców czyli ich samych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfutbolista Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: 212.160.172.* 29.09.08, 11:16 Na początek wielkie sorry kibicom ze Świnoujścia. Pojechało bydło z zamiarem awanturowania się i niestety do zadymy doszło. Może panowie? (a właściwie dzieci mają ADHD)?? Wszystkim 27 zatrzymanym należy bezwzględnie postawić zarzuty i zamknąć do pierdla na wiele lat, może nauczyło by ich to czegoś chociaż wątpię, bo idioty niczego się nie nauczy. A dodatkowo zatrudnić ich do prac przy budowie autostrad albo stadionów i to za darmo. Pisałem w sobotę: Jak klub tacy kibice. I to się potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęś Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 11:51 A MILEWSKI chce wprowadzić przedstawićiela kibiców do Zarządu,a trzeba ich rozgonić łącznie z tym Stowarzyszeniem.Podobno Klub daje tym pseudokibicom jeszcze zarobić na wyjazdy czli jest odpowiedzialny za ten stan rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 11:57 Jedna banda pajacy dała popis na murawie a druga na trybunach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Chuligani dymią w Świnoujściu! 27 "nafciarzy" z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 12:06 noto dalismy popis gry, kibicowacia i zabawy na stadionie, szkoda mi słów na to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś