Gość: XXX IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 16:32 KASIA BRAWO I TAK JEST OK . Co się odwlecze to nie ........Trzymamy kciuki iwierzymy że jeszcze pokarzesz na co cię stać. Gratulacje dla wszystkich pozostałych pływaków tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CiHa Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy piąta IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 12:36 Pała ty menelu !!! hehe jaka symuulkaaaa ;) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swimmer Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 07.12.03, 06:15 rowniez ciesza mnie wyniki tych mlodych zawodniczek, lecz bez przesady. Radze panom redaktorom nastepnym razem sprawdzic informcje, niestety panowie redaktorzy piszecie duzo nieprawdy, albo fantazjujecie zbyt bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 20:47 NIE MA W TYM PRZESADY ANI FANTAZJI WIDAĆ ŻE NIE ŚLEDZISZ WIADOMOŚCI PŁYWACKICH WEJDŻ NA STRONĘ POLSKIEGO ZWIAZKU PŁYWACKIEGO I SPRAWDŻ WYNIKI JEŻELI NIE WIERZYSZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swimmer Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 08.12.03, 06:31 Czy Ty w ogole masz pojecie o tych wynikach?????Raczej nie skoro piszesz takie ryposty!POwodzenia, no i postudiuj troche glebiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swimmer Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 08.12.03, 06:36 ach...no i jeszcze jedno, raczej niewiele jest w Twoim miescie osob z moja wiedza plywacka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 17:23 do swimmera z choinki się urwałeś kim ty jesteś widać własnie jak jest z twoja wiedzą kieopsko musisz jeszcze albo postudiować bo jak na razie to się ośmieszasz jak masz taka wiedzę pływacką to dlaczego się ukrywasz a nie szlifujesz talenty taki cwaniak jesteś .ńajlepiej nic nie robić i najeżdżać na innych zastanów się trochę i się nie ośmieszaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swimmer Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 10.12.03, 15:20 wybacz "olo" ale raczej Ty sie nie znasz na rzeczy. Kto tu sie ukrywa? CZy z twoja glowa jest wszystko ok? POrownaj sobie rankingi, jesli w ogole wiesz co to takiego i gdzie ich szykac, i wtedy mooozzee bedziesz wiedzial wiecej. Po drugie, to jestem trenerem i mam swoja grupe, no i sukcesy( w przeciwienstwie pewnie do Ciebie, ktorego jedynym zajeciem jest szukanie okazji by ujawnic swoje marne talenty w krytykowaniu innych). A strone ta odwiedzilem pzrez przypadek i wydala mi sie smieszna, zreszta i Ty tez.siemka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 17:58 NIE OŚMIESZAJ SIĘ GDYBYŚ BYŁ TRENEREM I KOCHAŁ TO CO ROBISZ TO BYŚ TAKICH BZDUR NIE PISAŁ . DAJ SOBIE FACET SPOKÓJ.BO WIESZ JAKA TO JEST CIĘŻKA PRACA .ZAJMIJ SIĘ PRACĄ NAD POPRAWNOŚCIĄ POLSKIEJ PISOWNI.BO JEŻELI TAK TRENUJESZ JAK PISZESZ TO MARNY Z CIEBIE TRENER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 11.12.03, 01:50 smieszy mnie to jak z igly robisz widly.Juz sie nie masz do czego doczepic,atakujesz moj jezyk?!- twoj nie lepszy .krnabrny tatusku,pare faktow:polskie plywanie i MP Seniorow to zawody o przedziale wiekowym 15-18 lat.Przyklad-5 czy 6 miejsce w finale z czasem o 9 sekund gorszym na 200 metrow od pierwszej, to....przepasc. przestan marzyc, zstap na ziemie i otworz oczy. to byla moje ostatecna ryposta ku tobie, bo nie mam czasu na konwersacje z kretynami.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 17:10 Kretynem to jesteś ty. Tak cię to uraziło . To ty nie umiesz wiązać faktów , a do tego nie umiesz jeszcze czytać ze zrozumieniem .Jesteś strasznym zarozumialcem. Nie będę używał takiego brzydkiego słownictwa jak ty.Powodzenia i życzę SUKCESÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 23.12.03, 06:49 przeczytaj swoj komentarz...mowi sam za siebie Odpowiedz Link Zgłoś