Dodaj do ulubionych

Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy piąta

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 16:32
KASIA BRAWO I TAK JEST OK . Co się odwlecze to nie ........Trzymamy kciuki
iwierzymy że jeszcze pokarzesz na co cię stać. Gratulacje dla wszystkich
pozostałych pływaków tak trzymać.
Obserwuj wątek
    • Gość: CiHa Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy piąta IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 12:36
      Pała ty menelu !!! hehe jaka symuulkaaaa ;) hehehe
    • Gość: swimmer Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 07.12.03, 06:15
      rowniez ciesza mnie wyniki tych mlodych zawodniczek, lecz bez przesady. Radze
      panom redaktorom nastepnym razem sprawdzic informcje, niestety panowie
      redaktorzy piszecie duzo nieprawdy, albo fantazjujecie zbyt bardzo.
    • Gość: OLO Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 20:47
      NIE MA W TYM PRZESADY ANI FANTAZJI WIDAĆ ŻE NIE ŚLEDZISZ WIADOMOŚCI PŁYWACKICH
      WEJDŻ NA STRONĘ POLSKIEGO ZWIAZKU PŁYWACKIEGO I SPRAWDŻ WYNIKI JEŻELI NIE
      WIERZYSZ
      • Gość: swimmer Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 08.12.03, 06:31
        Czy Ty w ogole masz pojecie o tych wynikach?????Raczej nie skoro piszesz takie
        ryposty!POwodzenia, no i postudiuj troche glebiej....
      • Gość: swimmer Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 08.12.03, 06:36
        ach...no i jeszcze jedno, raczej niewiele jest w Twoim miescie osob z moja
        wiedza plywacka...
        • Gość: olo Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 17:23
          do swimmera z choinki się urwałeś kim ty jesteś widać własnie jak jest z twoja
          wiedzą kieopsko musisz jeszcze albo postudiować bo jak na razie to się
          ośmieszasz jak masz taka wiedzę pływacką to dlaczego się ukrywasz a nie
          szlifujesz talenty taki cwaniak jesteś .ńajlepiej nic nie robić i najeżdżać na
          innych zastanów się trochę i się nie ośmieszaj
          • Gość: swimmer Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 10.12.03, 15:20
            wybacz "olo" ale raczej Ty sie nie znasz na rzeczy. Kto tu sie ukrywa? CZy z
            twoja glowa jest wszystko ok? POrownaj sobie rankingi, jesli w ogole wiesz co
            to takiego i gdzie ich szykac, i wtedy mooozzee bedziesz wiedzial wiecej. Po
            drugie, to jestem trenerem i mam swoja grupe, no i sukcesy( w przeciwienstwie
            pewnie do Ciebie, ktorego jedynym zajeciem jest szukanie okazji by ujawnic
            swoje marne talenty w krytykowaniu innych). A strone ta odwiedzilem pzrez
            przypadek i wydala mi sie smieszna, zreszta i Ty tez.siemka
            • Gość: OLO Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 17:58
              NIE OŚMIESZAJ SIĘ GDYBYŚ BYŁ TRENEREM I KOCHAŁ TO CO ROBISZ TO BYŚ TAKICH BZDUR
              NIE PISAŁ . DAJ SOBIE FACET SPOKÓJ.BO WIESZ JAKA TO JEST CIĘŻKA PRACA .ZAJMIJ
              SIĘ PRACĄ NAD POPRAWNOŚCIĄ POLSKIEJ PISOWNI.BO JEŻELI TAK TRENUJESZ JAK PISZESZ
              TO MARNY Z CIEBIE TRENER.
              • Gość: s Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 11.12.03, 01:50
                smieszy mnie to jak z igly robisz widly.Juz sie nie masz do czego
                doczepic,atakujesz moj jezyk?!- twoj nie lepszy .krnabrny tatusku,pare
                faktow:polskie plywanie i MP Seniorow to zawody o przedziale wiekowym 15-18
                lat.Przyklad-5 czy 6 miejsce w finale z czasem o 9 sekund gorszym na 200
                metrow od pierwszej, to....przepasc. przestan marzyc, zstap na ziemie i otworz
                oczy. to byla moje ostatecna ryposta ku tobie, bo nie mam czasu na konwersacje
                z kretynami.powodzenia
                • Gość: olo Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 17:10
                  Kretynem to jesteś ty. Tak cię to uraziło . To ty nie umiesz wiązać faktów , a
                  do tego nie umiesz jeszcze czytać ze zrozumieniem .Jesteś strasznym
                  zarozumialcem. Nie będę używał takiego brzydkiego słownictwa jak ty.Powodzenia
                  i życzę SUKCESÓW.
                  • Gość: s Re: Pech Kasi Kowalczyk, Paulina Kret dwa razy pi IP: *.pbc.adelphia.net 23.12.03, 06:49
                    przeczytaj swoj komentarz...mowi sam za siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka