miko1990 12.05.09, 00:38 żal, przecież jest już armia zawodowa więc nie wiem po co nas ciągają po komisjach i niepotrzebnie stresują :/ i tak zanim zostaniemy przeszkoleni pewnie już będzie po wojnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arti Kwalifikacja, nie pobór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 14:51 A kobiety to chyba idą do armii na ochotnika tylko te co lubią "ten sport". Nawet to podniecające mieć taką doświadzconą partnerkę. Nie wiem czy to byłoby dobre mieć taką za żonę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszlew77 Kwalifikacja, nie pobór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 17:21 Bez sensu na tą całą komisję straciłem cenne 3.5 godziny mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Kwalifikacja, nie pobór 14.05.09, 08:54 miko1990 napisał: > żal, przecież jest już armia zawodowa więc nie wiem po co nas > ciągają po komisjach i niepotrzebnie stresują :/ Komisja poborowa Cię stresuje? Strach pomyśleć, jak będziesz reagował, jak zaczną Ci się prawdziwe życiowe stresy. Strasznie delikatna ta dzisiejsza młodzież. :-)) A kwalifikacja jest prawdopodobnie dlatego, że oprócz armii zawodowej jest jeszcze coś takiego jak rezerwa. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Kwalifikacja, nie pobór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:34 > Komisja poborowa Cię stresuje? Strach pomyśleć, jak będziesz reagował, jak > zaczną Ci się prawdziwe życiowe stresy. Strasznie delikatna ta dzisiejsza > młodzież. :-)) mimo wszystko stres jest :), ale to tylko przygrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Kwalifikacja, nie pobór 14.05.09, 19:07 Gość portalu: *** napisał(a): > mimo wszystko stres jest :), ale to tylko przygrywka. A co jest w tej procedurze stresującego? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Kwalifikacja, nie pobór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 13:51 roman_j napisał: > Gość portalu: *** napisał(a): > > > mimo wszystko stres jest :), ale to tylko przygrywka. > > A co jest w tej procedurze stresującego? :-)) Jak sam nie spróbujesz, to się nie dowiesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Kwalifikacja, nie pobór 15.05.09, 15:52 Gość portalu: *** napisał(a): > Jak sam nie spróbujesz, to się nie dowiesz ;)) Sęk w tym, że ja to już mam za sobą i nadal nie wiem. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś