Dodaj do ulubionych

Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd

IP: *.plock.mm.pl 15.05.09, 20:25
Czytając te wypociny trenera zastanawiam się co ten facet p.....
Człowieku po piwie to chyba udzielałeś tego wywiadu....
Jednym słowem BAGNO, szkoda bo już roz.....piłkę na amen....
Obserwuj wątek
    • Gość: ZKS Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.081.c76.petrotel.pl 15.05.09, 20:26
      Hahahaha... jak mam fatalne zdanie o sporcie w płockiej GW, tak ten wywiad to mistrzostwo swiata. az kupie gazete i zostawie ja sobie ten wywiad na przyszlosc zeby ze smiechem powspominac te czasy... bo lepsze musza w koncu nadejsc... "chyba" (cytujac trenera)
    • Gość: bolo Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 20:27
      Pisać o nich ciepło <hahaha> <Lol2> ludzie jak im sie nie przetłumaczy siłą,że
      nie to patałachy a nie piłkarze i działacze to nic z tego klubu nie będzie...
      A sprawdzać to ja nie wiem kogo oni całą rundę sprawdzają?
      do wywalenia :
      Ragaman, Solecki, Krzyżanowski, Majewski ( koniec kariery), Wyszogrodzki...
      Do zostawienia najlepsi:
      Jarczyk, Szabat, Żytko, Moryc, Chwastek
      a Gregorek to te bramki to fartem strzelił i wszyscy podnietę mają a to zwykłe
      drewno i nic więcej...
      Prawdziwi KIBICE niebiesko-biało-niebieskich " NAFCIARZE"
      • Gość: kkk Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 20:58
        Chyba zapomniałeś o bramkarzach, Kowalu itd, a poza tym piszesz o 5 osobach do
        wywalenia i 5 do pozostawienia to trochę mało. Gdzie reszta?
    • Gość: VIP Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 21:36
      Proponuję "powitać" Matusiaka na trybunach podczas meczu zgodnym
      okrzykiem wszystkich kibiców "wypier.."!!!
    • Gość: (P) Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.xdsl.centertel.pl 15.05.09, 21:53
      Tylko MELON numer 1 !!!
      • Gość: prostodomnie do (P) IP: *.035.c77.petrotel.pl 17.05.09, 06:30
        ... Szefo, stoisz na meczu tyłem do boiska, rozmawiasz z kolesiami,
        nie dopingujesz i co jakiś czas krzyczysz "TYLKO MELON NR 1 !!!".
        Chodzisz na mecze lansować się ??? Jesteś już dinozaurem, ale chyba
        chcesz przeżyć drugą młodość... Co u Kowala i Telliego, bo Gancarz
        to chyba nadal gdzieś koło W-wy mieszka ???
    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.029.c81.petrotel.pl 15.05.09, 23:38
      Co za parodia! Trener co jest od ponad miesiąca nie zapoznał się ilu osobom
      kończą się kontrakty, nie mogę oni nas wszyscy w balona robią, śmieją się nam
      prosto w oczy.

Jak oni dłużej popracują (te pie...ne Tylaki i Matusiaki) to nas spuszczą
      dziady do II ligi.
      • Gość: clown Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 23:42
        To jest zwykłe chamstwo.Taki wywiad ujawnia wszystkie ciemne strony
        tego co się dzieje w tym klubie.A wlasciciel czyli prezydent
        milczy.Cyrk to mało.
    • Gość: de Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.231.c79.petrotel.pl 16.05.09, 09:06
      M zabieraj manatki nikt cie tu niechce!!
    • Gość: wiślak Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 09:54
      Rozdupcyć te całe towarzystwo... 0 ambicji u piłakrzy jeśli ich ta ambicja
      wyglądała jak w meczu z Wartą to ja dziękuję... wszyscy trenerzy wypowiadali
      sę,że Wisła zagrała ciekawy football dla oka, składne akcje, sytuacje
      podbramkowe... <hahaha> nie wyrobie ze śmiechu... a na prawdę to się bronili
      tylko i nic więcej a ten Ragaman to już całkiem drewno jakich mało... co za
      scout go wyszukał? przecież ten piłakrz do okręgówki...
      A z koroną wygralismy fartem i tyle... i to nie my byliśmy lepsi tylko korona słaba
      Pozdro
    • Gość: pol Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 10:34
      Po przeczytaniu tego wywiadu jestem święcie przekonany że ...
      Tylak jest z Marsa .
    • Gość: wierny kibic Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 11:27
      Ja uważam, że my kibice z krwi i kości powinniśmy wziąć przykład z kibiców
      GÓRNIKA ZABRZE. TO CO ZROBILI NA TRENINGU TO PO PROSTU EKSTRAKLASA KIBICA. ZA TO
      WSZYSTKO NAWET CHYBA PREZES KLUBU NIE MIAŁ DO NICH PRETENSJI I ICH CZYNU NIE
      POTĘPIŁ. Należałaby się TAKA LEKCJA TRENINGU I NASZYM / w większości/ PANOM
      GRAJKOM/PIŁKARZYKOM. PANOWIE ALBO GRAĆ A JAK NIE TO WYP............Ć Z NASZEGO
      KLUBU. A LIGĘ DOKOŃCZYĆ ZDOLNYMI JUNIORAMI - MNIEJ BY NAM PRZYNIEŚLI WSTYDU NIŻ
      TACY Ramagany itp. A po przeczytaniu wypowiedzi trenera Tylaka, który przyznał
      że p.Matusiak przed meczem był w szatni/ CHOCIAŻ TEMU ZAPRZECZAŁ ZARZĄD KLUBU /
      to PAN MATUSIAK POWINIEN ZA TE KŁAMSTWA PODAĆ SIE DO DYMISJI I WYJECHAĆ DO
      SWOJEGO SMS ŁÓDŹ. Jest to kolejny zły czyn tego pana i świadczy że jemu już ufać
      nikt nie może. Poprostu BAGNO . Tacy ludzie powinni zniknąć ze wszystkich klubów.
      • Gość: db Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.212.c95.petrotel.pl 16.05.09, 12:24
        popieram kolege w 100%
      • Gość: ABWEHRA Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.09, 18:32
        PAMIETAJ KOLEGO RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY
        TAM TRZEBA UDERZYC W PIERWSZEJ KOLEJNOSCI
    • Gość: Lis Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 13:21
      Tu potrzeba twardego faceta czyli DMO wracaj i rozgon to towarzycho
      wzajemnej adoracji.
      • Gość: kibol Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.096.c75.petrotel.pl 17.05.09, 13:11
        sport.wp.pl/kat,1748,title,Jelen-strzela-na-Parc-des-Princes,wid,11133890,wiadomosc.html
        Co ty pieprzysz o Dmo
        W klubie nie ma zawodnikow i nie ma kasy
    • Gość: ja Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 06:56
      Przyszedłby DMO to byliby i zawodnicy. Jestem tego pewien.
    • Gość: Lis Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:23
      Nie tylko zawodnicy,ale i kasa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka