Gość: olaf IP: *.plock.mm.pl 15.05.09, 20:25 Czytając te wypociny trenera zastanawiam się co ten facet p..... Człowieku po piwie to chyba udzielałeś tego wywiadu.... Jednym słowem BAGNO, szkoda bo już roz.....piłkę na amen.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZKS Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.081.c76.petrotel.pl 15.05.09, 20:26 Hahahaha... jak mam fatalne zdanie o sporcie w płockiej GW, tak ten wywiad to mistrzostwo swiata. az kupie gazete i zostawie ja sobie ten wywiad na przyszlosc zeby ze smiechem powspominac te czasy... bo lepsze musza w koncu nadejsc... "chyba" (cytujac trenera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 20:27 Pisać o nich ciepło <hahaha> <Lol2> ludzie jak im sie nie przetłumaczy siłą,że nie to patałachy a nie piłkarze i działacze to nic z tego klubu nie będzie... A sprawdzać to ja nie wiem kogo oni całą rundę sprawdzają? do wywalenia : Ragaman, Solecki, Krzyżanowski, Majewski ( koniec kariery), Wyszogrodzki... Do zostawienia najlepsi: Jarczyk, Szabat, Żytko, Moryc, Chwastek a Gregorek to te bramki to fartem strzelił i wszyscy podnietę mają a to zwykłe drewno i nic więcej... Prawdziwi KIBICE niebiesko-biało-niebieskich " NAFCIARZE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 20:58 Chyba zapomniałeś o bramkarzach, Kowalu itd, a poza tym piszesz o 5 osobach do wywalenia i 5 do pozostawienia to trochę mało. Gdzie reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 21:36 Proponuję "powitać" Matusiaka na trybunach podczas meczu zgodnym okrzykiem wszystkich kibiców "wypier.."!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (P) Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.xdsl.centertel.pl 15.05.09, 21:53 Tylko MELON numer 1 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostodomnie do (P) IP: *.035.c77.petrotel.pl 17.05.09, 06:30 ... Szefo, stoisz na meczu tyłem do boiska, rozmawiasz z kolesiami, nie dopingujesz i co jakiś czas krzyczysz "TYLKO MELON NR 1 !!!". Chodzisz na mecze lansować się ??? Jesteś już dinozaurem, ale chyba chcesz przeżyć drugą młodość... Co u Kowala i Telliego, bo Gancarz to chyba nadal gdzieś koło W-wy mieszka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.029.c81.petrotel.pl 15.05.09, 23:38 Co za parodia! Trener co jest od ponad miesiąca nie zapoznał się ilu osobom kończą się kontrakty, nie mogę oni nas wszyscy w balona robią, śmieją się nam prosto w oczy. Jak oni dłużej popracują (te pie...ne Tylaki i Matusiaki) to nas spuszczą dziady do II ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clown Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 23:42 To jest zwykłe chamstwo.Taki wywiad ujawnia wszystkie ciemne strony tego co się dzieje w tym klubie.A wlasciciel czyli prezydent milczy.Cyrk to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.231.c79.petrotel.pl 16.05.09, 09:06 M zabieraj manatki nikt cie tu niechce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślak Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 09:54 Rozdupcyć te całe towarzystwo... 0 ambicji u piłakrzy jeśli ich ta ambicja wyglądała jak w meczu z Wartą to ja dziękuję... wszyscy trenerzy wypowiadali sę,że Wisła zagrała ciekawy football dla oka, składne akcje, sytuacje podbramkowe... <hahaha> nie wyrobie ze śmiechu... a na prawdę to się bronili tylko i nic więcej a ten Ragaman to już całkiem drewno jakich mało... co za scout go wyszukał? przecież ten piłakrz do okręgówki... A z koroną wygralismy fartem i tyle... i to nie my byliśmy lepsi tylko korona słaba Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 10:34 Po przeczytaniu tego wywiadu jestem święcie przekonany że ... Tylak jest z Marsa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny kibic Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 11:27 Ja uważam, że my kibice z krwi i kości powinniśmy wziąć przykład z kibiców GÓRNIKA ZABRZE. TO CO ZROBILI NA TRENINGU TO PO PROSTU EKSTRAKLASA KIBICA. ZA TO WSZYSTKO NAWET CHYBA PREZES KLUBU NIE MIAŁ DO NICH PRETENSJI I ICH CZYNU NIE POTĘPIŁ. Należałaby się TAKA LEKCJA TRENINGU I NASZYM / w większości/ PANOM GRAJKOM/PIŁKARZYKOM. PANOWIE ALBO GRAĆ A JAK NIE TO WYP............Ć Z NASZEGO KLUBU. A LIGĘ DOKOŃCZYĆ ZDOLNYMI JUNIORAMI - MNIEJ BY NAM PRZYNIEŚLI WSTYDU NIŻ TACY Ramagany itp. A po przeczytaniu wypowiedzi trenera Tylaka, który przyznał że p.Matusiak przed meczem był w szatni/ CHOCIAŻ TEMU ZAPRZECZAŁ ZARZĄD KLUBU / to PAN MATUSIAK POWINIEN ZA TE KŁAMSTWA PODAĆ SIE DO DYMISJI I WYJECHAĆ DO SWOJEGO SMS ŁÓDŹ. Jest to kolejny zły czyn tego pana i świadczy że jemu już ufać nikt nie może. Poprostu BAGNO . Tacy ludzie powinni zniknąć ze wszystkich klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.212.c95.petrotel.pl 16.05.09, 12:24 popieram kolege w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABWEHRA Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.09, 18:32 PAMIETAJ KOLEGO RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY TAM TRZEBA UDERZYC W PIERWSZEJ KOLEJNOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 13:21 Tu potrzeba twardego faceta czyli DMO wracaj i rozgon to towarzycho wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.096.c75.petrotel.pl 17.05.09, 13:11 sport.wp.pl/kat,1748,title,Jelen-strzela-na-Parc-des-Princes,wid,11133890,wiadomosc.html Co ty pieprzysz o Dmo W klubie nie ma zawodnikow i nie ma kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 06:56 Przyszedłby DMO to byliby i zawodnicy. Jestem tego pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Tylak: Wszystkie nitki pociąga zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:23 Nie tylko zawodnicy,ale i kasa. Odpowiedz Link Zgłoś