agusias76 06.06.09, 20:17 Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie panie doktorze! Dzięki panu urodziłam dwójkę zdrowych dzieci i nigdy nie zapomnę pana troski o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radek Re: Zadecydował los, nie prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 21:27 pan doktor ma powszechnie dobre zdanie u wielu,wielu ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zadecydował los, nie prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 15:29 Niestety jestem przykładem tej złej strony doktora. Martwa ciąża, problemy złego leczenia,które musiał rozwiązywać inny lekarz.... Ludzie ostrzegali mnie, że to " specjalista od martwych ciąż". Szkoda,że nie uwierzyłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Zadecydował los, nie prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 15:57 Lekarz Kisielewski , to nie było dobry pomysł zmianowaniem go na ordynatora ( no chyba ze chwilowo ),wreszcze sie dochłapał , nikt go do tej pory nie zauwarzał ,jest nie miły , i nawet dzień dobry nie odpowie ,taki ważny chodzi od lat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Zadecydował los, nie prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 16:00 Doktorze ,życzymy jak najszybszego powrotu do zdrowia powrotu do zdrowia . Jest Pan najlepszy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Zadecydował los, nie prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 19:47 Nie mnie oceniać stan zdrowia tego pana, ale jakoś choroba nie przeszkadza mu intensywnie pracować prywatnie, za niemałe pieniądze (gorzej ze skutecznością).Niestety pan Juchnowicz nie jest przykładem grzeczności i kultury- chyba każdy będzie lepszy od niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Zadecydował los, nie prezes IP: 212.160.172.* 09.06.09, 09:40 Panie Doktorze, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Dzięki Pana pracy mój syn urodził się zdrowy. Dziękuję serdecznie i proszę pozytywnie patrzeć w przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Zadecydował los, nie prezes IP: *.centertel.pl 13.06.09, 21:41 życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Dziękuę za opiekę i prowadzenie ciąży. Zrobił Pan duzo dobrego dla mnie i mojego dziecka. Dzięki Panu udało się urzeczywistnic moje marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.mr1 Zadecydował los, nie prezes 16.06.09, 08:52 Drogi Doktorze wracaj jak najszybciej do zdrówka bo jesteś najlepszy, niezastąpiony i bardzo potrzebny! Dzięki Twojej troskliwej i profesjonalnej opiece mam wspaniałą i zdrową córeczkę.Trzymam kciuki, będzie dobrze bo musi być dobrze i niech ten serdeczny uśmiech nigdy nie znika z Pana twarzy! Odpowiedz Link Zgłoś