Gość: kibic IP: *.112.c86.petrotel.pl 05.07.09, 20:39 Kiedy rozmawialiscie z Tadzikiem bo godzine temu zataczal sie na Grodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdziwiony Wisła Płock remisuje z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 20:57 jak grał da silva skoro go nie ma podanego w skladzie ???czary z mleka??? moze sie i czepiam a chodzi o wynik ale badzmy profesjonalistami ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Wisła Płock remisuje z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 22:02 Tadzik niezłą fuchę załapał, za nasze pieniądze dzień w dzień chodzi sobie nawalony jak szpadel. No i do tego kilka w miesiącu, fundowanych z naszych pieniędzy wycieczek - zwłaszcza te nad morze muszą być całkiem przyjemne:) - morskie powietrze Tadzikowi napewno dobrze służy, więcej wypić można:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złamany Re: Wisła Płock remisuje z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 22:35 Zajebiste jest miejsce obozu.Mam nadzieja,że dojedzie tam Doda,żeby umilic naszym mistrzom pobyt.To mowi samo za siebie i jeszcze sparingpartnerzy.Mierzymy wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrodnik Re: Wisła Płock remisuje z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 23:02 Tadeo pijany jak szpadel....Qużwa dlaczego obrażacie szpadle.Mój stoi w garazu i ani sie chwieje ani zatacza ani bełkocze.A kupiłem go w promocji w OBI jako towar długo zalegający.Tadeo jest first class.Z innymi Quebera nie pija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fefe Re: Wisła Płock remisuje z Widzewem IP: *.122.c89.petrotel.pl 06.07.09, 00:32 FIRST to jest tanie radio z marketu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś