babito 20.07.09, 21:54 Szukam dobrego kardiologa prywatnie, najlepiej takiego, ktory pracuje na Winiarach. Jesli ktos ma jakies wskazowki i namiary, bede wdzieczna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: po operacji Re: dobry kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 15:43 w Płocku nie znajdziesz, Wa-wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serducho Re: dobry kardiolog IP: *.plock.mm.pl 01.08.09, 17:53 Dlaczego tu tak jest? Dlaczego lekarze w Plocku maja złą opinie? Jak długo i co musi się zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry kardiolog IP: *.238.c72.petrotel.pl 01.08.09, 21:19 Jeszcze długo. Groszoroby i gó...zjady mają chorych gdzieś. Leczą z pieniędzy. W Kruku, mocno niedicenianym, są może nie tak znane nazwiska, ale podejście do chorych o wiele lepsze mają. I co najważniejsze uczą się. Najbardziej dziś chyba znany w Płocku kardiolog w prywatnym gabinecie nie prowadzi nawet notatek o swoich pacjentach. Każda wizyta wygląda, jakby była pierwszą. Jak tu mówić o stałej opiece kardiologicznej. Kasa i tylko kasa. Byłem w szoku, kiedy poszedłem na drugą wizytę (prywatnie) do kardiologa z Kruka przyjmującego w Płocku. Wyjął moją kartę i o moich dolegliwościach wiedział wszystko. Nie podam nazwisk, bo nie chcę być posądzony o kryptoreklamę. Chcecie się leczyć na serce, macie problemy z nadciśnieniem czy innymi dolegliwościami układu krążenia omijajcie szerokim łukiem płockich fachowców. Pewnie jak wszędzie, tak i tu trafią się pozytywne wyjątki. Mnie się nie udało ich spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś