newest_user 04.08.09, 21:17 Witam. Od niedawna mieszkam w Płocku, więc proszę o radę bardziej zorientowanych ode mnie. Polećcie dobry warsztat samochodowy. Mam do zrobienia parę rzeczy, więc przydałby się jakiś rzetelny i w miarę tani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: mechanik w Płocku IP: *.plock.mm.pl 04.08.09, 21:29 prowadź grata na szrot i nie zawracaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekon Re: mechanik w Płocku IP: *.fn.pl 04.08.09, 21:41 Aleś Ty sympatyczny i pomocny... chyba w Orlenie pracujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: mechanik w Płocku IP: *.fn.pl 04.08.09, 21:39 A mało to w necie informacji o mechanikach? Znajdź se na Rankingu Warsztatow, albo na innym tego typu serwisie. Na forum to sami pieniacze, chociaż czasem można się czegoś ciekawego dowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mechanik w Płocku IP: *.plock.mm.pl 04.08.09, 21:46 tym pseudorankingiem dla ciotek, to sobie możesz .... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: mechanik w Płocku IP: *.fn.pl 05.08.09, 19:46 Te, gość, od razu widać, że w szkole koledzy Cię bili, a rodzice nie kochali. Zamiast marudzić na forum, zrób coś pożytecznego albo konstruktywnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiena Re: mechanik w Płocku IP: 82.177.243.* 04.08.09, 23:23 Wszystko zależy od tego jaki samochód i co do roboty. Jak jakieś drobiazgi, to lepiej zrobić samemu, a nie chrzanić się z nierzetelnymi plockimi warsztatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joker78 Re: mechanik w Płocku IP: 62.29.157.* 05.08.09, 09:47 Najlepiej spróbuj zadać to pytanie na forum poświęconym marce samochodu którym jeździsz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARR Re: mechanik w Płocku IP: *.plock.mm.pl 05.08.09, 15:02 na ul Agrestowej. Gość jest konkeretny, a przy tym nie zdziera. Ustrki naprawione nie powtarzają się co w Płocku jest rzadkością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek [...] IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: mechanik w Płocku IP: 80.48.4.* 05.08.09, 20:14 kolego, jedź na otolińską 18 do Fredka, najlepszy fachura w mieście, gadam serio.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: mechanik w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 13:23 Potwierdzam, to bardzo dobry mechanik. Rzetelny i godny zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aitor Re: mechanik w Płocku IP: *.147.c77.petrotel.pl 16.08.09, 15:31 Taaaki z niego majster jak ze mnie spiewaczka operowa.. wstawilismy auto sluzbowe i za tydzien poszlo do drugiego warsztatu gdzie naprawili wszystko po Fredku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARR Re: mechanik w Płocku IP: *.plock.mm.pl 06.08.09, 15:13 muszę cię zmartwić ale nie była to autoreklama. Gość zadał pytanie na forum więc odpowiedziałem Mu zgodnie z prawdą. Pewnie lepiej by było gdybym napisał jakieś głupoty, a ty bys bił pianę z oburzenia. Jak masz lepszy i tańszy warsztat to daj autorowi wątku znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: mechanik w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 17:49 Jak można goścowi kompetentnie pomóc, jeśli on nie powiedział co ma i co mu dolega? Może mu potrzebny elektryk a może blacharz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokicia Re: mechanik w Płocku IP: *.123.c85.petrotel.pl 15.08.09, 22:07 szkoda tylko że odebrany samochód nadaje się do kompleksowego mycia - zwłaszcza w środku Odpowiedz Link Zgłoś
newest_user Re: mechanik w Płocku 10.08.09, 21:39 Precyzując moje wcześniejsze pytanie mam do naprawy wahacz, amortyzatory i wymianę klocków hamulcowych. Mam nadzieję, że to pomoże wam wskazać ciekawe warsztaty. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignaś Re: mechanik w Płocku IP: *.plock.mm.pl 15.08.09, 11:12 Polecam Ci warsztat znajdujacy sie na terenie bylej jednostki wojskowej (wjazd od ulicy Wyszogrodzkiej) Typowo mechaniczny warsztat. Prowadza go konkretni mlodzi goscie. Zobacz z reszta sam ile tam stoi samochodow kazdego dnia. Podjedz, i umow sie na naprawe. Bedziesz zadowolony. Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreatyw Re: mechanik w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 15:56 Najlepszy mechanik jest na Mickiewicza 9. Byłem tam dwa razy i się nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: mechanik w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 16:04 newest_user napisał: > Precyzując moje wcześniejsze pytanie mam do naprawy wahacz, > amortyzatory i wymianę klocków hamulcowych. coż za problem, zrobią to w każdym warsztacie z podnośnikiem lub kanałem, nie ma co wydziwiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śruba Re: mechanik w Płocku IP: *.plock.mm.pl 19.08.09, 16:47 Niestety, musisz zapłacić "frycowe" bo mechaników mnogo, a fachowca ze świeca szukaj. Taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_i_sceptyk Re: mechanik w Płocku 20.08.09, 14:54 Polecam "Siwego" na Granicznej. Mój znajomy, dobry i uczciwy chłopak, i bardzo rzetelny w swoim fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: non [...] IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.09, 08:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: mechanik w Płocku Reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 10:21 Na forach specjalistycznych siedzą sami mechanicy, którzy reklamują się nawzajem. Lepiej poszukać właśnie na neutralnym gruncie opinii zwykłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: mechanik w Płocku Reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 10:51 polecam mm jako najlepszego mechanika od wszystkiego adres jest znany przerabia , wyklepuje, wypruwa cale instalacje , z mercedesa potrafi zrobic malucha, a z malucha rower ,bierze robote o dowolnym stopniu zlozonosci, ma specjalistow od wszystkiego , mozecie co prawda swojego pojazdu nie poznac ale to jest nic bo zabawy z tego bedzie od metra, tuninguje optycznie , dokreca rurke z kwasiaka i startuje z formula 1, na pewno wasz pojazd bedzie najglosniejszy w okolicy, na karoserii zrobi sie szlaczek i bedzie gran turismo, zna sie na podswietlaniu , podswietlenie dowolnej strychniny uczyni z niej przedmiot podziwu i zazdrosci , jest drogo nawet bardzo drogo i trwa kupe czasu ale warto czekac bo rezultat wycina z butow, przed lakierowaniem nie myje , to jest duza oszczednosc, mozecie z blotem prosto z pola wjechac do lakierni , beton w podlodze -no problem , potem wystarczy prysnac plakiem i sie swieci w nocy , duza oszczednosc w instalacji elektrycznej 12v przerabia na 1,5v ! oszczednosc na paliwie - po jego przerobkach na orlenowskim po prostu nie pojedzie , odmówi współpracy , w nawigacji tez duze ulepszenia , gdziekolwiek nie pojedziecie zawsze traficie do takiej firmy na otolinskiej , nie slychac w ogole bedzie pracy silnika bo muzyka elektroniczna zagluszy wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komik Re: mechanik w Płocku Reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 11:53 Ubawiłeś mnie konkretnie. Ale że Ci się chciało tyle pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: mechanik w Płocku Reklama IP: *.acn.waw.pl 26.08.09, 00:40 mam taka wade , mi sie chce, nic na to nie poradze Odpowiedz Link Zgłoś