Dodaj do ulubionych

Wypadek drogowy w Brodach. Dwie osoby ranne

06.08.09, 20:49
nie kumam:

"
Wprawdzie policjanci, kiedy przyjechali na miejsce wypadku, nie zastali go w samochodzie, okazało się, że mężczyzna wysiadł z auta i gdzieś zniknął. - Ustaliliśmy, na kogo zarejestrowana jest łada i adres tej osoby. Okazało się, że auto prowadził młody mieszkaniec gm. Mała Wieś. Znaleźliśmy go w domu, mężczyzna wrócił tam kilka godzin po wypadku.
"

tak po prostu wrócił?
musiał wytrzeźwieć do końca, czy tak po prostu po kraksie wysiadł z auta, trzasnał drzwiami, otrzepał pył z kolan i dalej do domu ruszył piechotą?

a sprawca kraksy może tak sobie - jak to się określa - "się oddalić z miejsca wypadku"?

Obserwuj wątek
    • Gość: cyp Re: Wypadek drogowy w Brodach. Dwie osoby ranne IP: 89.231.67.* 06.08.09, 21:11
      moze syn soltysa albo jakiegos samorzadcy np z PSL ? :D toc to zbieg z miejsca
      wypadku (byli poszkodowani ludzie)
    • Gość: gość Re: Wypadek drogowy w Brodach. Dwie osoby ranne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 22:45
      Może... mój ojciec kiedyś wbił się pod tira na rondzie (przez jakieś
      głupie zagapienie, ewidentnie jego wina), jechał do pracy.
      Szczęściem nic mu się fizycznie nie stało (za to samochodowi i
      owszem;)), ale był w takim szoku że wysiadł, znalazł tylko swoją
      nieodłączną czapkę która wypadła przez otwarte okno i poszedł do
      pracy na piechotę :)
      • Gość: Dziwne Re: Wypadek drogowy w Brodach. Dwie osoby ranne IP: *.class147.petrotel.pl 07.08.09, 13:30
        Wracałem we wtorek wieczorem i identyczny wypadek widziałem na
        skrzyzowaniu Płock-Wyszogród a Brody Duże. Nawet samochód na zdjęciu
        był ten sam (i był w Rowie) a drugi to nissan kombi.
        • Gość: gosc Re: Wypadek drogowy w Brodach. Dwie osoby ranne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:04
          Zaiste,dziwne. Jestem pewna ,że do zdarzenia doszło w środę wieczorem.
          Rzetelność gazety powala na kolana :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka