esteban666 03.09.09, 08:54 Niestety w naszym dziwnym kraju patriotyzm wielu dreso-kibicom kojarzy się z agresją i ich idolem Rudolfem Hessem. ANF! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plocek.pl Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki 03.09.09, 09:01 No tak, jak zwykle każdy rozkłada ręce...a moze by tak wiecej patroli na ulicach, a moze wieksza odpowiedzialnosc rodzicow za to, co i gdzie robia ich dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 09:21 ciekawe ze swastyka jest zakazana prawnie a sierp i mlot nie , nie mozna legalnie nosic koszulek z adolfem natomiast z che guevara tak , nie mozna nosic ubranka z napisem nsdap ale kgb tak , nie mozna miec napisu dritte reich ale cccp owszem , zapalniczka z cze guevara jest do kupienia ale z goeringiem nie kupisz , to jak to jest wlasciwie ? nie mozna zaprzeczac holokaustowi ani glosic klamstwa oswiecimskiego natomiast mozna glosic klamstwo katynskie , resentymenty faszystowskie sa tepione ale resentymenty bolszewickie nie sa , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula oglądamy swastyki oraz sierp i młot IP: 195.205.14.* 03.09.09, 13:19 zupełna zgoda. pominąłeś jeszcze ulice: Gw. Ludowej, Zubrzyckiego... Gwardia Ludowa, jako formacja zbrojna PPR, realizowała wytyczne Międzynarodówki Komunistycznej i cele polityczne komunistów polskich znajdujących się w ZSRR. szef Sztabu Głównego Marian Spychalski ujawnił gestapo listę ok. 50 osób działających w konspiracji, wśród których część było członkami Polskiego Państwa Podziemnego, Delegatury Rządu na Kraj lub żołnierzy Armii Krajowej. osoby te zostały w większości aresztowane przez gestapo w końcu 1943, a część z nich wywieziono do niemieckich obozów koncentracyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: *.159.c94.petrotel.pl 04.09.09, 09:53 No i do czego pijesz??, ze któras strona lepsza a druga gorsza?? dla mnie jeden syf i dziwi mnie kiedy ktoś mowi ze jesli che lub stalin byli źli to najlepiej głosić nazistowskie hasła....dla mnie to kiepska moda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Wspominamy wybuch wojny jako zbrodnie IP: *.plock.mm.pl 04.09.09, 10:05 TO NAPISAŁ, ZE MNIE POMINIE A CIĄGNIE TEMAT LICZEBNOŚCI ZBRODNI. tO JEST JEGO OKAZJA I KORZYSTA. Pławi się w nieszczęściu ale to już było w Mistrzu... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki 04.09.09, 13:40 Gość portalu: towwieslaw napisał(a): > ciekawe ze swastyka jest zakazana prawnie a sierp i mlot nie Jeszcze ciekawsze jest to, że swastyka jest symbolem znanym i używanym tysięcy lat. Była ona nawet wykorzystywana przed wojną w symbolach polskich formacji wojskowych. Można sobie to obejrzeć w Wikipedii: pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: 67.159.44.* 03.09.09, 11:07 Wielka mi tragedia że jakieś dzieciaki sprejem coś tam namazały. Przedwczoraj bazgrały 666 lub ANF, wczoraj napisały 88, dzisiaj malują tagi, a jutro nic już nie zmalują bo rano będą musieli wstać do pracy. Po co patrole na ulicach? Od razu w każdym mieszkaniu postawmy policjanta. Albo zainstalujmy kamery, będzie taniej. Grunt to bezpieczeństwo. A to nam zapewni jedynie państwo totalitarne, o przepraszam chciałem napisać policyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: 67.159.44.* 03.09.09, 10:56 Niestety w naszym mieście wielu nieukom wciąż swastyka, triskelion, krzyż celtycki kojarzą się z hilteryzmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: *.toya.net.pl 03.09.09, 11:44 a wystarczy sprawdzić w internecie: "Swastyka (dewanagari स्वस्तिक, transliteracja svastika, transkrypcja swastika, 卐) – znak zazwyczaj w kształcie równoramiennego krzyża, o ramionach zagiętych pod kątem prostym. Nazwa svastika pochodzi z sanskrytu i oznacza "przynoszący szczęście" (svasti – powodzenie, pomyślność, od su – dobrze i asti – jest)." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin [...] IP: *.plock.mm.pl 03.09.09, 13:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 15:05 pan ma takie zawsze dokladne dane -60 milionow, moze pan wie ile milionow zabila ideologia sowiecka bo cos mi sie wydaje ze pan te dwie liczby dodal prosze mnie oswiecic i skad pan wzial te 60 po stronie pasywow niemieckich kolezance powyzej ktora dostrzegla starsze przyklady uzycia pewnych symboli zalecam poglebione studia , na poczatek polecam cos w lzejszej formie do poduszki -ksiazke pt wahadlo foucault niejakiego eco, jak sie uda przeczytac i zrozumiec , to dopiero zaczna sie schody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.plock.mm.pl 03.09.09, 17:17 Jak zawsze 2=2= 4,09 , bo inaczej być nie może. To są skróty myślowe. Związek przyczynowo skutkowy. Rozwiniecie ideologii niemieckiej pociągnęło za sobą całą resztę. Przypomina to pewnego posła Wun...., który pytany dzisiaj o ocenę oświadczenia, jakie ma wydać Sejm, był za a nawet przeciw. |Wiedział , że była wojna, że jeden drugiego uzupełniał ale kręcił a kręcił,żeby rozmyć Wojnę, która przecież była a chciał ugrać coś dla swojej partii. Był 1 września i 17 września i nie ma co tu zmyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 20:20 jak widze unika pan polemiki w kwestii realnych danych nt ofiar obu totalitaryzmow , stwierdzenie : "rozwiniecie ideologii niemieckiej pociagnelo za soba cala reszte " wskazuje ze wedle pan rok 1917 byl jakims skutkiem 1933 , to ciekawa teza . niech ja pan rozwinie prosze , w powyzszym rownaniu chcial pan zapewne stwierdzic iz 2+2=4,09 co jak mniemam ma wskazywac na jakies relatywizowanie faktow , co dozwiazku przyczynowo skutkowego to trudno mi pojac iz skutkiem zdarzen i ideologii pozniejszej sa zdarzenia i ideologia wczesniejsza , co do skrotow myslowych uwazam ze to pana wypowiedzi sa w najlepszym razie skrotami myslowymi , dla mnie sa to echolalia ( uwaga trudne slowo ! polecam slownik) , jak widze wnosi pan ze skoro sowieci najechali polske 17 wrzesnia a niemcy 1 -go to rowniez ideologia niemiecka wyprzedzila sowiecka o 16 dni gratuluje ! wie pan jest mi wstyd ze pan osmiesza tutaj pewne prawdy wlasna ignorancja zachecam do lektur , idzie jesien .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.plock.mm.pl 03.09.09, 21:22 Czytając wasze wypowiedzi w których nie ma żadnego celu zmierzającego do czynienia dobra, można stwierdzić, ze nie potraficie przeżyć razem z bliźnim jego radości , rozterek i wątpliwości. Gdyby było inaczej, dalibyście sobie spokój na Forum. Przed chwilą czytałem o Żydach , którzy tak nienawidzą chrześcijan, ze wmontowali głowy Palestynek w obrazy Madonny, Matki Bożej. Co tu było charakterystyczne. Żydówki były oburzone . Już myślałem, ze potępią swoje ziomkinie jako wulgarne przestępczynie świętokradztwa a tu...pokazało się, ze te miłosierne istoty są oburzone , bo...Palestynki wyszły na Święte. I to po prostu wk...., cenzura własna. wynika z tego , ze to chore społeczeństwo. Nienawiść wrodzona. Twój kolega stacyjny wypisuje swoje objawy chorobowe i strasznie się cieszy , ze tak dużo napisał... niestety padło na kontrolera, który równie się podśmiewa z naszego Boga , jak te miłe, wrażliwe Izraelki . To wszystko koresponduje z WAMI , tylko piasek nie ten , mazowiecki przecież. Gdybyś potrafił przeżyć cierpienie jednego Człowieka, to byś nie patrzył na ludzi jak na mrówki w milionach. Każdy pojedynczy Los człowieka jest ważny. A więc i mój tez.Przerażenie budzi, ze tyle lat po wojnie a jeszcze tyle nienawiści w narodzie tak doświadczonym. Niczego się nie uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 08:29 oswiadczam ze wymiekam , oświadczam ze porzucam wszelkie polemiki z plocczaninem bo to nie ma sensu, facet najpierw wali bezsens ze totalitaryzm nazistowski pociagnal 60 mln ofiar i ze sowiecki nalezy zaliczyc na to samo konto jako skutek (sic!), pytany o fakty ucieka w stwierdzenia typu : wazny jest los pojedynczego czlowieka , to jest bełkot , wpisy tego pana sa przejawiem oswieconego analfabetyzmu , kiedys analfabeta po prostu nie potrafil pisac i nie bylo problemu , teraz potrafi i jest problem , dlaczego niektorzy ludzie uwazaja ze bez nawet podstawowego wyksztalcenia historycznego moga sie wypowiadac na temat historii a juz wcale nie tak chetnie nie majac podstawowego wyksztalcenia matematycznego nie podejmuja dyskusji o lemacie Kuratowskiego-Zorna , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.plock.mm.pl 04.09.09, 08:39 Masz rację. Idź pod Krzyż Katyński i pomódl się. Jeżeli ktoś zabił, to czy to system zbrodni sowiecki, niemiecki czy inny, to wynikiem tego są ofiary ludzkie a matematyka jest wtedy dokładna. Masz kompleks i piszesz o swojej wiedzy jako dorobku cywilizacyjnym. Z pewnością przekroczyłeś swój Rubikon. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Wspominamy wybuch wojny 04.09.09, 08:51 > Masz kompleks i piszesz o swojej wiedzy jako dorobku cywilizacyjnym. Wiedza jednostki wpływa na rozwój całej cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.plock.mm.pl 04.09.09, 08:59 wiem . a kto uratuje jednego Palestyńczyka, to jakby uratował cały świat.i jeden napisał main itd. A był jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehu Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 20:18 Panie "plocczaninie",to nie swastyka i ideologia faszystowska zabiły tych wszystkich ludzi.To,ze przypomnę za Zofią Nałkowską z "Medaliony" , "ludzie ludziom zgotowali ten los"... I to zarowno faszysci ,jak i bolszewicy zwani ladniej komunistami. Co do podanej przez "plocczanina" liczby ofiar II wojny swiatowej,to napisal prawde.Oczywiscie zaokraglil liczbe do 60 mln ludzi,bo bylo ich 55-58 mln.To ofiary po kazdej ze stron uczestniczacych w wojnie,zarowno aliantow,w tym Sowietow, jak i faszystow czyli Niemcow i ich pomocnikow.I tow.Wiesławie, mowil o takiej wlasnie liczbie ofiar II wojny swiatowej nawet sam premieroprezydent Rosji Wladimir Putin, podczas uroczystosci 1-ego wrzesnia,ktora sie odbyła na Westerplatte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Wspominamy wybuch wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:41 rozumiem ze dla panstwa 2 miliony w te czy tamta strone nie ma znaczenia , nie o to mi chodzilo , pominieto w dyskusji meritum sprawy to mianowicie iz ofiary sowietow z lat 39-45 nie moga byc zaliczone na poczet ofiar II WW w calosci , wtedy przeciez funkcjonowal system obozow , terroru taki sam jak w poczatkach jezowszczyzny , porownujac ofiary totalitaryzmow nazistowskiego i sowieckiego nie mozemy sie ograniczac do okresu II wojny swiatowej , pragne zwrocic uwage iz rewolucja bolszewicka to 1917 dojscie hitlera do wladzy to 1933 , nazizm zatem byl stosunkowo krotkim epizodem w historii bo u wladzy byl zaledwie 12 lat , system sowiecki wedle roznych rachunkow utrzymywal sie u wladzy lat ponad 80, jezeli chodzi o autorytet towarzysza putina w kwestii ofiar to ja mam swoje : liczba poleglych na frontach IIWW to ok 14 milionow z czego po stronie sprzymierzonych 10 milionow po stronie osi 4 miliony , wsrod sprzymierzonych 8-9 milionow to straty zsrr ofiary wsrod ludnosci cywilnej IIWW : 27 milionow z czego zsrr to 16-17 milionow ( uwzgledniaja sowieckich jencow 3-4 mln zgineli w obozach niemieckich jak i po powrocie do zsrr) polska 5-7 milionow , niemcy dla przykladu to 780 tysiecy, holokaust to 5-7 milionow ofiar ( lata 39-45) , teraz biorac system sowiecki tylko w latach 1917 -1953 to 54 miliony ofiar , sama kolektywizacja po 1929 to 10 milionow, łagry do samego 1937 roku! to kolejne 10 a w samym okresie wojny kolejne 7 milionow, czy nadal panstwo sa sklonni jakos bronic pogladow rzucanych tu ad hoc przez pana plocczanina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehu Re: do tow.wieslaw wyjasniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:48 Nie zamierzam tu bronic "plocczanina".Nie zaliczam takze wszystkich ofiar komunizmu i faszyzmu do tych 60 mln.ponadto Putin nie jest zdecydowanie autorytetem dla mnie. Ale,nie tylko wspomniany Putin mowil o ok 60 mln ofiar II WOJNY SWIATOWEJ,z kazdej stron,liczac je razem.Mowia i pisza o tym rowniez historycy.Choc przyznam,ze mozna spotkac publikacje ,w ktorych ilosc tych ofiar jest podwazana i pomniejszana. Ofiary komunizmu i faszyzmu od poczatku ich funkcjonowania to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: do tow.wieslaw wyjasniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 13:54 pragne jeszcze raz zauwazyc ze dane o ofiarach IIWW biora sie z zaliczania ofiar systemu sowieckiego z lat 1939 -45 do ofiar IIWW a to nie jest scisle, jakbys popatrzyl na liczby wyzej dokladnie to zobaczylbys ze : polegli na frontach IIWW 14 mln , ludnosc cywilna 27 mln, holokaust powiedzmy 6 razem mamy 47 to jeszcze o 10 mln mniej niz system sowiecki , warto tez zauwazyc iz strat po stronie niemieckiej ludnosci cywilnej bylo 780 000 dla porownania polskiej 6-7 milionow i to nie uwzgledniajac tych co zmuszeni byli przyjac obywatelstwo rosyjskie po 39 , nawet gdybysmy do ofiar II WW dolaczyli ofiary IWW ( 3,5 miliona ) to jeszcze sowietow nie "dogonimy" ja wiem ze sa rozbieznosci pomiedzy historykami ale rozbieznosci rzedu 10 milionow i wiecej to raczej domena publicystow a nie historykow, nie rozumiem wiec skad taka dysproporcja odpowiedzialnosci za ofiary , gigantyczne ofiary wsrod obywateli zsrr to nie jest sam tylko wysilek wojenny , na frontach zginelo rosjan 9 mln dlaprzykladu brytyjczykow tylko 260 tysiecy , łagry przypominam w samym okresie IIWW pochłoneły 7 milionow ofiar to jest prawie dwa razy tyle ilu zolnierzy panstw osi zginelo na wszystkich frontach II WW , co do podwazania i pomniejszania , to jakby nie patrzyl biorac pod uwage liczbe ofiar wojska i ludnosci cywilne niemiec podczas i po IIWW w porownaniu z hekatomba polakow to jest male miki , w tym kontekscie rozdrapywanie ran z powodu wypedzen jest wyjatkowa bezczelnoscia, putin oczywiscie jest zaintersowany jak cala dawniej i dzis tamtejsza propaganda aby swoje trupy dopisac do ofiar wojny tymczasem towarzysz stalin traktowal swoich obywateli jak surowiec naturalny ktory jak trzeba nalezy spalic na oltarzu wielkiego imperium , dalejaktualnym pozostaje pytanie zatem czemu nazizm na murach i na koszulkach jest penalizowany a bolszewizm nie ja znam odpowiedz ale chcialbym wiedziec co ludzie o tym mysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehu Re: do tow.wieslaw wyjasniając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 20:03 Przeczytaj moj ostatni wpis jeszcze raz.Napisalem tam o ofiarach komunizmu i faszyzmu rodzielajac je.Bo oba systemy totalitarne trwaly jak zauwazyles wczesniej,i w obu zabijano ludzi nie tylko w ziwazku z wojna,jak tez zauwazyles.Choc niejednokrotnie w czasokresie wojny,i mysle ze stad te roznice historykow roznej masci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewwe Re: Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 14:31 zapewne tym malującym takie skojarzenia są obce Odpowiedz Link Zgłoś
wojek1959 Wspominamy wybuch wojny i oglądamy swastyki 03.09.09, 13:47 smiechu warte poco malowac co roku jak można pomalowac raz a dobrze bo sa farby specjalne z których mozna pózniej takie swinstwa zmyc a nie gadac głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do esteban666 do esteban666 IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 18:38 "Niestety w naszym dziwnym kraju patriotyzm wielu dreso-kibicom kojarzy się z agresją i ich idolem Rudolfem Hessem. ANF! " Niestety w naszym dziwnym kraju tacy pseudo-inteligenci jak Ty, muszą zgrywać ważniaków, nie mając o niczym bladego pojęcia. W tej chwili poza 1 klubem, cała kibicowska Polska jest negatywnie nastawiona do wszelkiego co hitlerowskie. Podczas ostatniej rocznicy PW, na stadionach zawisły dziesiątki transparentów oddających cześć bohaterom. A tak działają kibice w Płocku: i30.tinypic.com/90d0nr.jpg Więc, ćwierć-inteligencie zamilcz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: do esteban666 IP: *.159.c94.petrotel.pl 04.09.09, 10:08 Nie uwazam sie za inteligenta ale za głupca tez nie,mecze Wisły oglądałem na płockim stadionie od lat i swoje wiem...Być może ty koleshko akurat masz karnet pod krytą lub stoisz gdzies obok i puszczasz serpentyny...spoko tez tak mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: do esteban666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 16:31 Jak to jest,że 2=2=4,09, a w wersji poprawionej 4,99 już nie pytam, ale strasznie jestem ciekawa co to ten lub to-"main" z pana tekstu drogi plocczaninie? plocczanin napisał: >wiem . a kto uratuje jednego Palestyńczyka, to jakby uratował cały świat.i jeden napisał main itd. A był jeden. < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do moniki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 16:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zauberin-1 Re: w sprawie dziwnego postu plocczanina 04.09.09, 17:59 Gość portalu: do moniki napisał(a): > Monia!Zaraz ci to wytną. I zostanie tylko absmak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: do esteban666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 18:14 Gość portalu: monika napisał(a): > Jak to jest,że 2=2=4,09, a w wersji poprawionej 4,99 już nie pytam, > ale strasznie jestem ciekawa co to ten lub to-"main" z pana tekstu > drogi plocczaninie? > main kamf A.Hitlera nie wszystko co pisze płocczanin jest głupotą, ale to trzeba wiedzieć , by nie wziąć głupoty za prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: do Cieni pomordowanych IP: *.plock.mm.pl 04.09.09, 18:32 moderatorzy wycieli mój wpis o tym, że Niemcy wymordowali miliony ludzi na świecie. Od czasu jak dogadali się z Putinem za naszymi plecami , wychodzi, ze ludzi w czasie II W.Św. zabili krasnale. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriot-krasnolud Re: do Cieni pomordowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 00:52 Plocczanin napisał: >moderatorzy wycieli mój wpis o tym, że Niemcy wymordowali miliony ludzi > na świecie. Od czasu jak dogadali się z Putinem za naszymi plecami > , > wychodzi, ze ludzi w czasie II W.Św. zabili krasnale. ? Gratuluję moderatorom ich sprawności dziennikarskiej!Dziesiątki przywódców dużych krajów świata stoi u klamki Putina,żeby sie z nim spotkac w blasku jupiterów,a Wy, z cichacza,a co najgorsze/wybaczam wam/poza naszymi plecami zalatwiacie,że to krasnoludki....Tu przegieliście znacznie i nie ominie ws donos do Organów.a krasnoludków szkoda.czeka ich współczesna Norymberga i nie daj Boże plocczanin w roli Prokuratora Tow.Wyszyńskiego/nie mylic z naszym PRYMasem Tysiąclecia/ Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: do esteban666 04.09.09, 20:14 Gość portalu: ala napisał(a): > main kamf A.Hitlera Pewnie chodziło o "Mein Kampf"? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 20:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: do esteban666 05.09.09, 10:17 Gość portalu: ala napisał(a): > całe szczęście, że nie tylko ja robię błędy :) To nie jest całe szczęście. To nie jest nawet pół szczęścia. To bardzo smutna konstatacja. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: dlaczego wycieto wikacowska proze plocczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 10:41 Właśnie to dziwne.Dlaczego nocne wynurzenia plocczanina zostały wycięte.Na tej zasadzie z literatury i muzyki powinny byc usunięte także inne "kawałki' twórców tworzacych "na dopingu',jak dzisiejszy nocny tfórca, w poszukiwaniu weny twórczej,a często sa to już klasyki.I nikomu nie przeszkadzaja.Kola w nocy poniosła fantazja.Trochę przedawkował.Cos napisał.Teraz się tego wstydzi? Niesłusznie,bo na prawde było to dobre i pouczające w ramach prelekcji poświeconych AA i Stop dragom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: do esteban666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 11:18 uświadomienie sobie błędu i przyznanie się do niego nie jest złem. Złem jest trwanie w błędzie i przekonaniu, że to jest słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doplocczanina Re: do esteban666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 11:27 Gość portalu: plocczanin napisał(a): > Powiem wam jak sie czuje kiedy zaczynam pisac na forum i jak robię > to po ....zażyciu oczywiście: > ...przy afobamie, propranololu (ostatnio zamieniony na metocard) i > paxtinie - ten ostatni wywołuje u mnie największy efekt kumulujący, > bowiem zdarzają się dziury w pamięci i czasem agresywne zachowania - > proszę mnie źle nie zrozumieć :-) > wypicie alko (toleruję tylko piwo 5-6 co łykend) bezpośr. po zażyciu > w/w leków może działać sedacyjnie, wywołać bradykardię i efekt > wazowagalny - nie zdażyło mi się > póki co, bez nieprzyjemnych epizodów i całkiem normalnie, no może > kac i podwyższony wówczas poziom lęku we znaki się daje, ale to > reakcje osobnicze ... > kiedy zdarzy się tachykardia na kacu i atak paniki - kaptopril pod > język i rosół w 3 minuty :-) > ale z dala od takich experymentów > wielogłowi bogunowie niech czuwają nad nami i wycięto taki smakowity kąsek lieratury "młodopolskiej"Szkoda bo powinno to byc wydane w ksiązce i rozesłane do 8 placówek kultury .Autorze nie zrazaj sie.Jak widac cenzura szaleje bo nie ma wolnej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do plocczanina Re: wiem,że to nie pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 12:54 Znam Pana jako wielkiego oryginala,ale czegos takiego chyba,podkreślam chyba,by Pan nie napisal.Są dwie mozliwości albo trolle opanowały poza Pana wiedza kompa,albo coś kombinują jak zwykle przeciw panu na serwerze.A może to brak w pana diecie białek zwierzecych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: wiem,że to nie pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 15:57 uwazam ze moge sobie zatem bezkarnie powychwalac zbrodniczy system i jego tworcow przy ktorych wujek adi et consortes to amatorzy . NIech żyją lenin, dzierzynski, trocki, beria,stalin i jeżow,Niech zyje WkPB!CzK! to nie jest karalne czekam na decyzje opiekunow tego forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słowianin Złamany Krzyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 20:43 Czy gazownikom swastyka w płockiej katedrze też przeszkadza? Może ją też każą zamalować? Odpowiedz Link Zgłoś
pro811 www.swastika.cba.pl 23.09.09, 17:00 Prawdziwe oblicze prastarego symbolu słóńca www.swastika.cba.pl Odpowiedz Link Zgłoś