kadrel 10.06.05, 16:30 Dwie bure tygryski i jedna czarnulka. Są zdrowe, odrobaczone. Szukają dobrych, odpowiedzialnych domów. kadrel@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altesa Re: Kociczki: 9-tygodniowe do adopcji! ( Wawa) 17.06.05, 13:19 witam kocia mame - masz jeszcze te czarna kociczke ? Moja znajoma dzisiaj się zdeklarowala, że chce wlasnie czarna maluszke. Daj mi znac, jak ona sie moze z Toba skontaktowac, bo jest poza zasięgiem komputera / pozdrawiam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: Kociczki: 9-tygodniowe do adopcji! ( Wawa) 17.06.05, 16:13 Czarnuszka juz oddana. Została jedna buraska i jeden bury kocurek, który doszedł przedwczoraj. Ale u mojej znajomej za 3 tyg bedę czarnuszki do wyboru do koloru... 4 się urodziły z dzikiej kotki odłowionej na sterylke tuz przed porodem. Nie zdążyli z operacją... Czy Twoja znajoma poczeka? Odpowiedz Link Zgłoś
altesa Re: Kociczki: 9-tygodniowe do adopcji! ( Wawa) 20.06.05, 10:07 dzięki - powinnam się znia widziec dzisiaj po 12.00 i zapytam czy poczeka - dam Ci znac Odpowiedz Link Zgłoś
altesa Re: Kociczki: 9-tygodniowe do adopcji! ( Wawa) 20.06.05, 13:28 OK - rozmawialam, poczeka, ale chcialabym abyscie omówili bezposrednio. Dzisiaj i jutro wieczorem bedzie pod adresem: siwucha83@02.pl a caly czas pod kom: 0507 21 32 20. Jesli chcesz mozesz tez podac swoje namiary telefoniczne do mnie, a ja jej przekażę - dzięki - pozdrawiam od siebie i moich psiaków, które bardzo lubią koty..... Odpowiedz Link Zgłoś
masztako czarna kociczka 28.06.05, 15:32 witam , ja tez poszukuje czarnego maluszka - panieneczki. CZy mogę prosić o kontakt do kolezanki? Tez moge poczekać. moj mail: masztako@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś