pl35 07.10.05, 12:13 Znajoma ma do oddania króliczka miniaturkę. Jest to samczyk, 3 latka, koloru jasnoszarego. Zainteresowanych proszę o kontakt pod na 502539752 p. Ela Pawela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pomocaniaŚ Re: oddam króliczka IP: 195.116.170.* 08.10.05, 12:55 JA chętnie przygarne królika jeśli to nadal aktułalne.Mam świnke morska i szukam dla niej przyjaciół,jest duża jak na świnke, a miniaturka królika jes mała ,wiem bo czasm opiekuj się królikiem mojej koleżanki, a może ty znasz kogo kto ma świnkę do oddania,jak byś mogła spytaj się koleżanki czy ma klatke z królikiem i ile królik ma lat.DOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot Re: oddam króliczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 20:12 Ostrożnie z "zaprzyjaźnianiem" królika i świnki morskiej. moje zwierzaki - "dziewczynki" - wychowywały się od maleństwa w jednej klatce. W okresie dorastania króliczka zaczęła najpierw obgryzać śwince futro a po pewnym czasie gryzła ja do krwi. Musieliśmy je odizolować. O takiej możliwości (atakowania świnki przez królika) uprzedzała nas znajoma pani weterynarz - stąd wniosek, że nie jest to jedyny przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot Re: oddam króliczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 20:19 Dodam jescze, że taka agresja może ale nie musi wystąpić. Niektóre króliki są zupełnie niekonfliktowe, czego nie można powiedzieć o naszym futrzaku (trzeba ją w klatce chwytać podstępem bo atakuje i kłapie zębami; poza klatką to kwintesencja łagodności). Ogólnie - i świnka i królik to przemiłe, zabawne zwierzątka. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika przeklejone: 09.10.05, 17:48 Autor: pl35 Data: 09.10.05, 12:58 -------------------------------------------------------------------------------- Jeśli jesteś zainteresowana nadal tym króliczkiem to bardzo proszę o tel pod nr 502539752. Dziewczyna która oddaje króliczka nie ma dostępu do internetu i grzecznościowo mnie prosiła o danie ogłoszenia. Na szczegółowe pytania dot. zwierzątka tylko ona będzie mogła odpowiedzieć. Nazywa się [...]*. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaŚ Re: przeklejone: IP: *.tele2.pl 09.10.05, 18:02 Marto zadzwoń 826 95 68 i poproś Anie,ach może znasz kogoś kto ma świnke do oddania ,a tobie Jot dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś