Dodaj do ulubionych

przygarne szczeniaka Golden Retrievera

IP: *.gliwice.msk.pl 23.04.06, 12:26
chetnie przygarne szczeniaka Golden Retrievera, Labradora. Mialam przez
ostatnie 10 lat psa(sznaucer olbrzym) niestety musielismy go uspac i teraz
znowu chcialabym miec psa, jezeli ktos chce oddac pieska w dobre rece to jest
to dobry adres, kontakt: jolap01@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • arie Uzupełnij ogłoszenie 23.04.06, 15:26
      Napisz proszę skąd jesteś.
      Przygarniesz psa oczywiście za darmo, czy tak?
      • Gość: jola_sląsk Re: Uzupełnij ogłoszenie IP: *.gliwice.msk.pl 23.04.06, 18:18
        jestem z gliwic, przygarne tak jak w tytule:) najchetniej za darmo
        • arie Wyłącznie za darmo 23.04.06, 22:51
          Zgodnie z zasadami zamieszczania ogłoszeń na tym forum, Twoje ogłoszenie może
          dotyczyć przyjęcia zwierzęcia wyłącznie za darmo.
          • Gość: jola_slask Re: Wyłącznie za darmo IP: *.wbs.ssh.gliwice.pl 24.04.06, 10:10
            i co??przeciez chyvba napisalam ze za darmo , wiec o co sie czepiasz??
            • dorcik_wk Re: Wyłącznie za darmo 24.04.06, 12:09
              napisałaś "najchętniej za darmo" a to oznacza, ze nie wykluczasz kupna za
              drobną nawet opłatą. I nie dziw się, ze admin się upewnia. Na drugi raz wyrażaj
              się precyzyjnie. Acha i życzę powodzenia w adopcji goldena za darmo - to się
              raczej nie zdaża żeby rasowy golden był do adopcji za darmo. Chyba że ze
              schroniska po sterylce.
              • pierozek_monika Re: Wyłącznie za darmo 24.04.06, 21:28
                zdarza.
                Znajoma z listy dyskusyjnej wzięła 7 miesięcznego goldenka za darmo. Małżeństwo
                oddające kupili go tanio (po co rodowód, nie będa wystawiać) od pseudohodowcy.
                Teraz oddali, bo nie stać ich na leczenie go. Pies właśnie przeszedł operację
                odnerwiania torebek stawowych, a za półtora roku czeka go wstawianie sztucznych
                protez. Znajoma zbiera na nie pieniądze. Jedna 2000 euro.
                Także są goldenki za darmo, są......
                • dorcik_wk Re: Wyłącznie za darmo 25.04.06, 11:07
                  Moniko, napisałam, że adopcja czy też oddawanie rasowych=rodowodowych sie nie
                  zdaża. A od pseudochodoffffców i owszem a potem wychodza takie kwiatki jak
                  opisałaś.
    • biljana Re: przygarne szczeniaka Golden Retrievera 24.04.06, 22:13
      a to musi byc pies rasowy? koniecznie tak popularnej rasy jak golden lub
      labrador? przeciez jest tyle pieknych kundelkow do wziecia.. jak ktos chce miec
      po prostu psa, to chyba rasa jest nie najwazniejsza? Tym bardziej, ze go nie
      kupuje
      • ollaboga77 Re: przygarne szczeniaka Golden Retrievera 24.04.06, 22:18
        poza tym wieloowocowce mają to do siebie, ze są zdrowsze. Geny są bardziej
        wymieszane. Miałam wieloowocowca kacpra i powiem Wam, ze tylko raz był chory
        prze kleszcza!!!! Na 12lat jego życia!!!

Poza tym chyba ludziom źle sie kojarzy słowo kundel.

Może wprowadźmy zamiast kundel, wieloowocowy co??? mi się podoba jak diabli.
        ludie fajnie na to reagują:))))))))))))
        • titu_titu Re: przygarne szczeniaka Golden Retrievera 25.04.06, 14:35
          "poza tym wieloowocowce mają to do siebie, ze są zdrowsze. Geny są bardziej
          wymieszane" - to z tymi genami to przyfasoliłaś z grubej rury. Dawno tu nie
          czytałam podobnej niedorzeczności. "Mieszają się" tak samo w drugą stronę,
          czyli w stronę chorób.
          A określenie "wieloowocowy" podoba mi się, za to punkty. :)
    • Gość: Poszukujący Re: przygarne szczeniaka Golden Retrievera IP: *.ols.vectranet.pl 25.04.06, 22:20
      Witam.Powiem że wiele osób tu się myli.Sam miałem propozycję przyjęcia właśnie
      goldena za darmo.Piesków było 5 sztuk,zadna hodowla po prostu "wpadka":))Znam
      bardzo dobrze właścicieli,niestety (albo stety)nie miałem warunków do wziecia
      ale pieski "rozeszły" się w ekspresowym tępie.
      • titu_titu Re: przygarne szczeniaka Golden Retrievera 26.04.06, 08:10
        można nawet powiedzieć więcej, że cudowna wpadka z przecudownym wręcz zbiegiem
        okoliczności, skoro goldenkę zupełnie przypadkowo pokrył także golden, a nie
        przypadkowy kundelek z sąsiedztwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka