15.06.25, 19:50
Wygral LeMans!!! I co teraz Imek? Wchodz pod stół i odszczekuj wszystkie kalumnie nt Kubicybig_grin

I mnie pod stołem dzis szczeka Dylan, szczeniak z przytułku w Texasie, dzis przyjechał do miasta furgonetką rozwożącą psy po całym północnym wschodzie. Co to za mały śmierdziel, no ale juz wykąpany. Bedzie się nazywał Summer, bo Bob Dylan w domu to trochę za bardzo glupawo, zwlaszcza na wybiegu dla psów.
Obserwuj wątek
    • shachar Re: KUBICA!!! 15.06.25, 19:52
      Summer
      • krytyk2 Re: KUBICA!!! 20.06.25, 13:54
        tak samo umaszczony jak Bob !!
        Ty masz jakies inklinacje do tego koloru
        • shachar Re: KUBICA!!! 20.06.25, 19:59
          Krytyku, bardziej chodzilo mi o ksztalt, bardzo lubie takie klapouchy. Codziennie widze w internecie psy do adopcji, ale ten mial przy sobie alert, ze w kazdej chwili moze byc uspiony. W tym schronisku w Texasie moga upic kazdego psa jesli nikt sie nie znajdzie w czasie 15 dni. Szkoda mi sie go zrobilo przerazliwie i stwierdzilam, jak nie teraz, to kiedy? Przywiezli mi go w ciagu 1 tygodnia, takie tam jest przepelnienie.
          Ten tu szczeniak jest drobny z wygladu, ale ciezki jak worek cementu. , 32 funty po 5.5 miesiaca. Bardzo lubi siedziec na lawce. Zastanawiam sie nad imieniem Zulik dla niego 😃
          • a_iii_ty Re: KUBICA!!! 20.06.25, 21:30
            A u mnie ptaszki mlode. Jaskolki.
          • krytyk2 Re: KUBICA!!! 21.06.25, 23:12
            a co na to stary mieszkaniec?
            Dogadują się?
            Tym sposobem szybko spełnisz swoje marzenia i plan , że będziesz miała schronisko/hotel dla psów wink
            Musiałabyś oglądać strony schronisk pod osobistym nadzorem...
            • shachar Re: KUBICA!!! 22.06.25, 01:33
              To jest najpiekniejszy dzien w tym roku! Psy sie dogadaly wczoraj 😄 i teraz siedzimy sobie , ja piwo, maly spi, duzy czuwa.
              • shachar Re: KUBICA!!! 22.06.25, 01:40
                Byc.moze jest to najpiekniejszy dzien w moim zyciu.
                • shachar Re: KUBICA!!! 22.06.25, 02:07
                  Nic dodac, nic ujac.
                  • krytyk2 Re: KUBICA!!! 22.06.25, 11:33
                    Pięknie!
                    Sukces!
                    Zgraliście się charakterologicznie! smile
    • a_iii_ty Re: KUBICA!!! 16.06.25, 17:49
      Fejk nius.
    • krytyk2 Re: KUBICA!!! 17.06.25, 18:44
      Trzeba Kubicy oddać, że kieruje nim miłość do sportów samochodowych.
      • a_iii_ty Re: KUBICA!!! 19.06.25, 18:51
        No to ja wycofuje wszelkie obelgi pod adresem Kubicy. Mam taka cyniczna maniere dopierdalania ludziom. W glebi duszy nic do nich nie mam i chetnie wyciagam reke jako pierwszy.
        Juz sie chyba poznaliscie na mnie po tych 20 latach
        beukotow.
        Jak tam mija Corze Bialo?
        • krytyk2 Re: KUBICA!!! 20.06.25, 09:28
          Wczoraj sprawdzałem od rana, czy wbijają świeżo ścięte gałęzie brzozowe w trawnik przed domem. I jeszcze o 10 rano - nic! Znaczyło to , że w tym roku procesja nie będzie szła przez naszą wieś. Mnie interesuje to bardzo, bo poprzednia właścicielka domu sprzedała kawałek gruntu na wiejska kaplicę i krzyż.W Wielka sobotę nie muszę wychodzić z koszyczkiem wielkanocnym do poświęcenia, bo krople św wody padają wprost na mur mojego domu😀
          • elissa2 Re: KUBICA!!! 20.06.25, 11:18
            Ale brzozowe gałązki wbijają w Zielone Świątki. U Was w Boże Ciało też???
            • a_iii_ty Re: KUBICA!!! 20.06.25, 12:51
              Za komuny malowali trawe na zielone, ale to chyba z innej okazji.
            • krytyk2 Re: KUBICA!!! 20.06.25, 13:52
              taka wieś, taki zwyczaj !
              • a_iii_ty Re: KUBICA!!! 20.06.25, 14:53
                Krytyku, czy ty juz do cywila wypuszczony i w domu? Napisz cos jak sie czujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka